bambi

Italien uppdatering


Tack för alla era kommentarer! Jag sitter här i Italien och läser varenda en! Hotellet har gratis internet, men det finns även gratis internet överallt här i Pescara! Till och med torget har skyltar om "free wi-fi".

Leah har mått mycket bättre idag och hon har inte kräks något mer. Så jag hoppas att vi alla ska hålla oss friska nu!

Det var någon som undrade hur jag kunde vara ledig nu mitt i terminen när det inte är något lov. Jo, på mitt förra jobb så hade jag semestertjänst, vilket innebar att vi hade 5 veckor semester (alltså inte lediga lov) men nu så har jag ferietjänst (alltså lediga lov men inga semesterveckor utöver det). När svärföräldrarna berättade att dom skulle ha sin 60-års fest nere i Italien den 15 september så sa vi att det var inga problem - vi kommer! Och vi bokade resa och allt.... men detta var ju innan jag bytte jobb!! Men det gjorde inte så mycket eftersom jag tar ut föräldraledighet denna vecka istället.
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 mån mellan barnen och tillbaka på jobbet

Triumf-kortet föräldraledighet. ;-)

#2 - Sussi

Hejsan



Smart!!!

Jag sparade mina dagar & sen fick jag inte ut dem. Men tur att de är ändrat nu så att man kan spara dem och ta dem när man vill.



Ha en fin resa.

Hade ochså lust att fara men man är tyvärr bunden här. man ska vara till af förfogande dag som natt (Tvi vare dem& int kan de ändå hjälpa en)

Krammiz

Sussi

#3 - Alfva

De där föräldradagarna är inte så dumma att ha ibland minst sagt! :) Ni ser ut att ha en underbar semester, nu när regnet öser ner över Stockholm kan man inte låta bli att vara väldigt avundsjuk! :)

#4 - katharina

hi, thanks for your explanation, how you can go to holiday after a starting a new job. i see its other than here in germany. when you are a teacher in germany you cannot have holidays off season. you can only get holidays in the school holidays. and after changing a job/ beginning a new job you cannot go to holiday not after working 6 or 8 weeks.

have a nice time! we love italy! katharina

#5 - mrsjanuary

Det är perfekt att ha lite föräldradagar kvar. Tycker det är så trist att man som lärare är "hänvisad" till att åka när det är lov. Tänker därför plocka ut föräldrardagar för en eventuell kommande resa till Thailand. Får man fråga vilka ni flög med till Thailand?

Ha det fortsatt skönt i Italien!

Kram