bambi

Kalasande hela dan!

Som vanligt så har det varit födelsedagsfirande hela dagen. I år så bjöd vi inte in lika många som tidigare år och det kändes lite mer lagomt. Men nu är alla trötta och mäta efter allt fikande och lekande.









Zack fick så många fina presenter: filmer, lego, radiostyrd bil, gose-katt, kläder, en låtsas-kräfta, leksaksdammsugare, mm mm.

Tack till alla fina släkt och vänner som kom för att fira Zack! Han hade en underbar dag!

#1 - Therese

Vilken härlig dag!!



Du, har hade en fråga för några inlägg sedan... Hur menar du när du säger att FIX är UNISEX?? Jag är nyfiken på att höra din definition av just UNISEX..

När jag kollar in på Lindex sida och kikar på FIX i förhållande till de andra kläderna förstår ja inte hur de skiljer sig??



Ha en bra kväll!!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Therese Förlåt, nu när jag kollar på deras sida så är det deras kollektion som heter All Kids som jag tänker på: http://www.lindex.com/se/shop/barnklader-all-kids/



Blandade ihop dom!

#3 - Therese

Ok, jo det kan jag förstå mer..

men vad är Unisex för dig? Kan du förklara för mig för jag förstår faktiskt inte riktigt..

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Therese För mig så är unisexkläder kläder som tillverkaren har haft ett visst kön i åtanke när dom har designat plagget. Även om jag gärna köper plagg från både tjej och killavdelningen till båda mina barn så föredrar jag ändå plagg som inte har kategoriserats till ett visst kön.

#5 - Emma-Lou

Men gud så härligt, jättefina bilder!!!

#6 - maria

sjukt jobbiga ballonger att blåsa upp haha

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

maria Ja, jag vet! Men maken fick göra det. Jag kan knappt blåsa upp vanliga ballonger...

#8 - Therese

Ok... fast, vad spelar det för roll var tillverkaren haft i åtanke?? Det är väl vad jag ser i kläderna som jag köper som är det viktiga?



#9 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Therese Nja, men oftast så är flick och pojkkläder väldigt olika i modellerna och till och med i storlekarna. Då föredrar jag *barn*kläder där man inte behöver fundera på om plagget är för tajt eller har puffärmar bara för att den är tillverkad för en flicka, t.ex.

#10 - Fnulan

Åh att man inte var bjuden =) GRATTIS!!!!!

#11 - Johanna

Stort G R A T T I S till Zack :-)

#12 - a-k

Trevligt med kalas! Annan fråga, kvinna i rött med vita prickar, är det en blus eller klänning, kan du kolla det för mig? ;)

#13 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

a-k Det var en blus :)

#14 - a-k

Tack! Jättefin! Vart köper man den mån tro... ;)