Puss älskling!Att vara på semester är verkligen som balsam för relationen. Man tar det lugnt och har tid för varandra, helt underbart! Snart har maken varit min i 10 år! Ganska ofattbart! Men det känns verkligen som om jag aldrig kommer att tröttna på honom!

När någon frågar mig om relationstips så brukar jag alltid tipsa om att man ska fortsätta och dejta varandra även fast man har varit ihop i många många år. Gå ut och ät, gå på bio eller klä upp er och ät en fin middag hemma när barnen har somnat. Se varandra, prata med varandra och bekräfta varandra! Det är något alla behöver!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Annica H
2011-09-14 @ 15:57:26 Blogg: http://annicailivet.blogspot.com

Håller med helt och hållet där! Man behöver ha en bra kommunikation, tillit, kärlek som är värd att kämpa för. Och så också viljan att föra det hela ett steg längre, hela tiden.Dejta varandra.

Se varandra.

Lyssna på varandra.

Finns där för varandra.

Ha förståelse.

Överaska varandra.

Ta semester från vardagen då och då. (Självklart tillsammans)

Anonym
2011-09-14 @ 16:31:34

Härligt!!

Bra tips!!!

mathilde
2011-09-14 @ 22:13:54

vilken kamera är det nu du har? vet att du skrivit om det men vet inte under vilken kategori :-)fina bilder!

BAMBI
2011-09-15 @ 08:32:13

mathilde Jag har en nikon d5000 med ett 80mm f1.8 objektiv!

Sanna
2011-09-15 @ 08:34:48 Blogg: http://sannasdittochdatt.blogspot.com/

Jag dejtar absolut min "man" både genom större saker så fina midagar ute och hemma. Klart man kan dejta fastän man redan är ett par. Dejt är ju att man ger en stund bara till relationen liksom. Sen kan det vara i avancerade samanhang med en massa planering eller en kort spontant möter på stationen när jag klivar av tåget. Varje stund kan bli speciell om man bara ser på den på rätt sätt. Så dejta på! :)

Kram

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet