bambi

Rensat!

När vi var i Italien så frågade dom hela tiden om barnen var "twins?" "gemini?" och när vi sa nej och berättade hur gamla dom var så sa dom alltid "oooh! only 1 and a half? so big!" om Leah. Nog allt är hon rätt så stor och jag har märkt att hennes byxor numera slutar på vaderna, så det är dags att rensa och plocka fram storlek 92 till henne! Zack har fortfarande storlek 98 så nu har dom nästan samma storlek!!



Bland annat så har jag lagt upp en vinteroverall från Polarn o. Pyret (storlek 80), Molo-body (storlek 86) och den jättefina bodyn med kanelbullar på *love it* (storlek 86).


Ni hittar alla mina auktioner här!

#1 - Johanna - Tv�barnsmamman mitt i kaoset

HIhi samma i grekland, alla frågade om Minna och Love var tvillingar och vart helt chockad att det var 19 månder emellan.

But he´s so BIG! Sa alla.. och jag förklarade, precis som här hemma när alla frågar om dom är tvillingar.

Nej, hon är en liten flicka och han en stor pojke. :p



Hur mår du?

Tid att ses någonting snart?

Kommer du imorgon?

Kramar

#2 - sara

Följa varandra på bloglovin? :D

#3 - Anna, Gbg

Känner igen det där. Mina 4-åring är liten och smal, har stl 104 min 2-åring är stor och lång, stl 98/104. Så de kan i princip ha samma kläder. De är inte så lika i utseende dock, en är blond och en har rött lockigt hår men båda är pojkar :-) (4-åringen väger 16 kg, 2-åringen 15,6 kg så snart är nog lillen om sin storebror!)

#4 - Frida

Min dotter har alltid varit lång, hon är två nu men många tror hon är 3 :)

#5 - Nicole

Det heter Gemelli på Italienska ;) men annars var du duktig! Dina barn är skitsötaa!

#6 - Kiznic

Vad fina auktioner, har också lagt ut en massa på T. Finns länk på min blogg :)