bambi

Span på stan


Snyggaste jackan från Polarn och Pyret med så coola knappar för 299 kr!



Hängselbyxor hittar man lite överallt nu, men snyggast har dom på H&M. Jag är bra sugen på att köpa dessa till Leah!


Om man älskar leopardmönster så måste man bege sig till Lindex på en gång! Där finns denna härliga bodysuit! Det är lite ovanligt med leopardmönster till barn.



KappAhl har ju en sån underbar serie till nyfödda barn som heter Newbie. Älskar denna stickade overall, påminner lite om den gråa stickade overallen från KappAhl som Leah hade förra året. Perfekt så här på höstkanten. Synd bara att dom ska ha en sån tråkig uppdelning på kläderna. Dom skriver till och med ut, så att man inte ska gå fel:

#1 - idun

Sluta handla där då.. Eller åtminstone, sluta göra reklam, för det blir det ju när du skriver om dem på ett positivt sätt :-)

#2 - Annah

Vilka söta kläder!

#3 - BAMBI

Idun Jag handlar inte där... men jag tycker att det är så synd att dom gör så när dom har en hel del fina kläder!

#4 - Julia

Ooo vad kul att någon mer gillar den där leopard dräkten! Köpte till en av mina tvillingpojkar och är såå nöjd. Önskar bara att omgivningen kunde sluta titta ömkande på den pojke som råkar ha den. Jag kallar den glammrockar-dräkten och matchar den till den andra pojkens "Never to small to rock"-dräkt :)

#5 - Therese

Alltså.. har det slagit dej att vissa faktiskt kan föredra uppdelningen? (Jag gör det inte men..)

#6 - Lisa

Ja Therese, inte minst alla affärer föredrar så klart uppdelningen då de får sälja mer om syskon av olika kön har olika stil på kläder, så de inte kan ärva varann.



Och grejen är ju att det mest påverkar för att någon som inte är särskilt genusintresserad blir ännu mindre benägen att handla, eller ens titta, på avdelningen som tillägnas det andra könet.



Vem behöver mer info än storlek? Om storlekarna är lika stora i både pojk- och flickkläder vill säga...



Det räcker väl så att man kan köpa nåt som man tycker är fint? Så stora är inte avdelningarna att det blir för svårt att hitta utan denna extra "hjälp".



#7 - Therese

Fast... om det nu är så att man kan köpa det man tycker är fint oavsett.. vad spelar det då för roll vart i affären det hänger?? I don't get it..

#8 - Sara - mamma till Edvin & Betty

Kappahl är väl knappast värre än Lindex eller HM och där handlar du ju? Jag har själv vääääldigt svårt för Lindex..

#9 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Sara Lindex har ändå sin unisex serie Fix som jag tycker är ett steg i rätt riktning. H&M handlar jag inte så mycket på, utan då blir det mer på Lindex som jag tycker har väldigt fina barnkläder.

#10 - Sara - mamma till Edvin & Betty

Hm, jag måste erkänna att jag inte ens reflekterat över att Fix är en unisex-serie. Det måste jag kolla på =)

#11 - Therese

Men hur är FIX en unisexserie?? VAD är då unisex? Hur menar du?

#12 - Anette

Men vad spelar det för roll att det är uppdelat? Det är superpraktiskt för oss (vilket väl ändå är de flesta) som faktiskt vill ha killkläder till killar och tjejkläder till tjejer. Ni som, av princip, inte vill det kan ju bara göra tvärtom då och gå till tjejavdelningen när ni ska handla till en kille och tvärtom. Alla nöjda och glada! :)

#13 - Anonym

Men vad spelar det för roll att det är uppdelat? Det är superpraktiskt för oss (vilket väl ändå är de flesta) som faktiskt vill ha killkläder till killar och tjejkläder till tjejer. Ni som, av princip, inte vill det kan ju bara göra tvärtom då och gå till tjejavdelningen när ni ska handla till en kille och tvärtom. Alla nöjda och glada! :)

#14 - Elin

Åh, vad min blivande treåring skulle vilja ha den där leoparddräkten, jag antar att den bara finns till bebisar eller? Hade annars varit perfekt till present när han fyller år på lördag :-)