bambi

Vecka 36 - #364 Overcast Cotton Jacket



Denna veckas Odd Molly är sposnrad av Tintin Style som skickade mig den fina vinterjackan #364 Overcast Cotton Jacket. Jackan är i 100% bomull och finns i färgerna military (den enda som det finns produktbild på, tyvärr), vintage dark grey, dark powder, winter white och dark indigo.



Jag har haft en jacka som är mycket lik denna tidigare men i chalk (klicka här för att se min gamla jacka). Jag ångrar så enormt att jag sålde den, för det är absolut den bästa vinterjackan jag har haft. Så jag är överlycklig över att ha denna igen, men i färgen vintage dark grey.

Jackan är så mysig och snygg. Varm och lagom lång. Men som alltid så väljer jag en storlek större än min normala på jackor. Jag vill kunna ha en tjockare tröja under och det är aldrig snyggt med en jacka som är för tajt. Overcast Cotton Jacket kostar 2499 kronor.

#1 - Jessica samuelsson

Hej hej!



Hoppas du ser denna fråga trots det är ett lite äldre inlägg!



Men jag tänkte fråga dig hur du upplever passformen om man jämför dessa två? Alltså den du sålt och denna nya. Jag sitter i valet och kvalet om jag skall köpa den nya eller försöka hitta en 738 på blocket.. Jag vill gärna ha snörningen så högt upp som möjligt och inte mitt på magen. Jag har en nylon parker coat med volang och den sitter inte så fint som min Lotta Lotta jacka som har snörningen mer precis under bysten.



Hoppas det inte blir för rörigt men jag skriver på min telefon!



Kram Jessica!

#2 - sandra

hej!

jag har letat på många ställen efter jackan och den finns inte där jag kollat det finns bara en annan modell som jag inte ill ha. Gillar du den gråa färgen?:) Vart köpte du din? jag vill inte köpa på nätet heller jag vill prova den.

#3 - Tt

Vart är den köpt?

Svar: Det står i inlägget att den sponsrade Tintin Style mig med..
bambi

#4 - Tt

Vart är den köpt?