bambi

Vecka 37 - #787 Velourette Plain Dress





Denna veckas Odd Molly är höstens velourklänning #787 Velourette Plain Dress. Klänningen är i 80% bomull och 20% polyester och finns i färgerna almost black, chalk, military, dark lilac, rose, magnolia, lite powder, vintage dk pink och dark blue.


Det som är speciellt med denna säsongs velourklänning är smocken i ryggen (som är assnygg!) och broderiet i ryggen. Det är även spets längs ner på klänningen och vid ärmsluten. Även snörningen är lite annorlunda framtill.

Odd Mollys velourklänningar har gjort succé ända sen den första - den berömda Fondan och man förstår snabbt varför dom är så populära när man provar en av dom. Den är så oerhört skön och mysig! Och att den är i just velour gör att den inte känns alltför uppklätt och kan därför användas till vardags.

Velourette Plain Dress är normal i storleken. Storleken kan regleras ganska mycket med snörningen framtill och smocken gör att den är strechig. Priset ligger på 1800 kronor i svenska butiker.

Jag har hunnit använda min Velourette Plain Dress ett par gånger och varje gång har jag fått flera komplimanger för den fina färgen på klänningen! Jag har alltså den i färgen dark pink och i min normala storlek.

#1 - Josefine

Du är superfin i den!

Jag har den också, fast i dark lilac. Älskar den! Tycker nog att denna är lite roligare än förra årets ka-ching pocket dress, som jag också har en av. Snyggare detaljer på årets velourklänning! En fråga bara; vad har du under din?



Ha en bra dag!

#2 - Sara - Mamma till Max snart 3 år

Den ser jättefin ut =)