bambi

Vinn en personlig almanacka!



Som lärare så kan jag inte leva utan min almanacka. Den är verkligen min bästa vän, så det känns jätteroligt att få presentera en tävling sponsrad av Personligalmacka.se.

Nu har ni alltså chansen att vinna en personlig almanacka inför 2012! Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar där ni berättar hur er personliga almacka skulle se ut, om ni vann! Glöm inte att ange er mailadress så att jag kan kontakta er om ni vinner!

Tävlingen pågår till den 2 oktober!
#1 - Johanna

Min almanacka skulle vara fylld med ljuvliga familjeminnen. Foton på mina barn och min man, saker vi gjort tillsammans . Så varje gång jag öppna almanackan påminds man om hur otroligt bra man har det. Jag är oxå lärare fast i de yngre åldrarna och jag tycker att man tycker inte att tiden räcker till vart man är hemma eller på jobbet, detta ständiga dåliga samvete.. Då behöver man bli påmind om hur bra man egentligen har det.

#2 - Emmelie

Har haft en för detta året.

Nu vill jag ha en ny inför kommande med bild på dottern och kommande bebis.

Ha en liten ruta i som heter dagens träning (måste ju gå ner mina graviditetskilon)

#3 - Linda w L2K - Från botten till toppen...

Om jag vann skulle jag välja en almanacka i storleken mellan och ha alla mina barn på framsidan. Såna där härlliga bilder som alltid gör mig glad! Vit snodd och grå text.



Eftersom 2012 blir det första året för oss med två arbetande föräldrar och barnen på skola/fritids och en massa fritidsaktiviteter så behövs det mycket utrymme för att hålla reda på allt så inuti skulle det vara rosa ränder, klockslag och plats för extra anteckningar!

Den perfekta mamma-almanackan!

#4 - Tirja

På min skulle jag ha min son som fram och baksida, en röd snodd och ha anteckningsmöjligheter för träning, sonens dagistider och extra aktiviteter, och anteckningar (gärna matplanering för hela veckan) med "svarta" ränder innuti (fast dom blir väl mer grå)! Just nu skriver jag upp allt på lappar som ligger överallt, skulle verkligen behöva en almanacka! Så man kan hålla reda på allt!

#5 - Luxxie

Om jag vann skulle jag vilja ha en liten almanacka, som jag skulle ha en väldigt färgglad almanacka för att liva upp det kommande skolåret, speciellt lila, turkos och rosa skulle den bli. Det skulle finnas en liten ruta för träningsschema och plats för jobbtider (eller skoltider som det blir för mig) Vilket skulle vara väldigt behjälpligt eftersom det är svårt att få en översikt på högskolan vilka dagar det är lektioner och när på dagen de är. Varje dag skulle det också finnas en dagens träningsruta så jag kan få en överblick över hur mycket jag tränar nu när jag försöker komma igång med det. Det skulle även vara fina rosa ränder att göra andra anteckningar om dagen. Som moduler skulle jag ha en "Att-göra-lista" för att inte missa skoluppgifter eller andra viktiga veckohändelser, jag skulle också vilja ha modulen "En idé" där man kan få lite utlopp för kreativitet varje vecka, när man inte hinner skapa det man tänker på på en gång, så kan man gå tillbaka och göra det sedan.



Jag hoppas jag vinner den här almanackan, den skulle verkligen vara perfekt för min vardag som student. Det är så mycket som försvinner när man inte skriver ner det :)

#6 - Mamman

Mn åh, där vill jag vinna. En för mina fotobokningar och naturligtvis nåt bild på framsidan av mina egna alster :-)



#7 - Maria

Å, jag behöver verkligen en bra kalender! Vi har en familjealmanacka hemma men den här jag ju inte med ut. Och kalendern i telefonen tycker jag är lite oflexibel. Jag behöver hålla reda på mina och barnens tider och familjeaktiviteter. Jag skulle ha bilder på mina två barn, några bra "självkänslacitat" och så en kolumn för dagens träning.

#8 - Alexandra

Skulle jag vinna en almenacka hade jag haft bilder på barnen som framsida och innuti skulle det vara klockslag och kom ihåg då jag är utbränd och har enormt svårt för att komma igång så vardagen hänger ihop för att jag skriver upp allt men jag önskar jag hade haft en bra kalender att ha allt samlat i !

#9 - Mirka

Vad bra! En sådan behöver jag verkligen och det hade ju inte varit dumt att vinna den:) Startdatum skulle vara snarast eftersom jag just nu känner att jag har svårt att hålla koll på alla datum och tider.

Min skulle förmodligen ha svartvitt foto som framsida, rosa gummiband och temat inuti skulle vara den med den lilla söta rosa fågeln, av isaform.

Sen skulle jag proppa denna kalender full av mina tankar och komihåg.

#10 - Madde

Jag skulle välja en mellan.

Sedan skulle jag ha en bild av min älskade och min dotter på framsidan. Och fylla den till bredden med bilder av alla jag bryr mig om men särskilt min fina Ali som vi inte sett på 6 hela långa månader nu pga migrationsverket.

Det har varit tuffa månader och vi saknar honom innerligt......

#11 - Ida

Vilken rolig tävling. Om jag vinner skall jag ha bild på mina 2 älskade barn. Det finns ju ingen större kärlek än till sina småttingar. Och med en sån här personlig kalender kan mitt hjärta fyllas av glädje av att bara se deras bild när jag inte är med dem.

Glömsk som jag är hade jag nog gett mig själv komihåglappar på varje vecka så jag kan notera ner allt mellan himmel och jord.

#12 - Nathalie-Mamma till Athida och gravid med bf 10/1

på framsidan skulle jag ha en bild på dottern. Och inuti bilder på allt som gör mig lycklig.

Bebis beräknas komma i januari, så skulle såklart behöva ha extra anteckningar där man kan fylla i allt som sker i utvecklingen, leendet osv.

Även bra plats för dagistiderna och alla kommande bvc besök.

#13 - Tur-i-oturen

Jag skulle välja en mellan. Jag skulle ha en bild på alla mina 3 barn tillsammans. Fick en superfin bild av dem alla under våran vistelse i Göteborg i somras. Almanackan skulle jag fylla lätt med alla tider varje vecka för alla aktiviter som är här hemma, dessutom alla tandläkartider som jag jämt missar även om jag får sms, jag skulle verkligen behöva en sån. För att komma ihåg allt som behövs göras, möten osv. Skulle bli superglad om jag vann :)

#14 - Bella

Åh, detta var en tävling i min smak!

Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag vilja ha en mellan, med nån fin bild på framsidan, kanske en bild på vå nyinköpta gård :) En ruta för förskola och träning.

#15 - Nicole

Min personliga almanacka skulle vara ganska liten, med en bild jag fotat (på en utsikt när vi var på Bahamas) och sen skulle den vara rosa inuti med fina citat!

#16 - Jessica - Mamma till bustrollet Neo

Kanon, precis vad jag skulle behöva för kommande år!



Jag skulle pimpa almanackan med massa små grejer som får mig att må bra. Givetvis skulle bustrollet också få vara med på bild på första sidan, almanackan skulle också bli praktisk upplagd, med möjligheter att skrivas upp dagens träning (för att uppmuntra och peppa mig själv), men också möjlighet att skriva upp mitt schema då jag jobbar oregelbundna tider och alla andra aktiviteter jag och min pojk roar oss med. :)

#17 - Linne

Jag skulle göra en i rosa färger med namn och årtal. Skulle köra rosa tema innuti också! Träningsrutan skull jag vilja ha med för att motiveras till mer träning! Skulle även ha med många linjerade sidor i slutet för alla listor jag skriver...Åhh, de är så fina, hoppas jag vinner :)

#18 - Nina

Min almanacka skulle ha bilder på mitt barn som fortfarande ligger inne i magen, men väntas ut när som helst.(har gått över tiden 10 dagar!) Det hade självklart funnits bilder från graviditeten, på magen, och på min älskade man.<3 Och mycket planeringsplats, för jag gillar att ha roliga saker att göra!:) Tid för träning, tid för nöjen och fikastunder med min vän som också får barn snart!:)

#19 - Nina

Min almanacka skulle ha bilder på mitt barn som fortfarande ligger inne i magen, men väntas ut när som helst.(har gått över tiden 10 dagar!) Det hade självklart funnits bilder från graviditeten, på magen, och på min älskade man.<3 Och mycket planeringsplats, för jag gillar att ha roliga saker att göra!:) Tid för träning, tid för nöjen och fikastunder med min vän som också får barn snart!:)

#20 - Hanna

Om jag vann denna skulle jag fylla den med foton på mig och min pojkvän eftersom han bor 400 mil ifrån och jag bara träffar honom 2 gånger per år. Detta skulle göra att jag iallafall får se honom varje dag när jag tittar i almenackan:)

#21 - Hanna

Jag glömde att säga att jag skulle ta den rosa almenackan och så skulle jag sätta massor med hjärtan på.

#22 - Diana

Åå va roligt med en personlig almanacka den skulle jag ha en massa kort på min son som är mitt allt!!

#23 - Rebecka

Om jag vann skulle jag nog kanske ha en bild på mig och min supersöta lillebror, en riktig sladdis (han är två) som bor i USA. När jag inte kan ha honom nära mig, skulle jag iallafall kunna ha honom på almanackan :)

#24 - Petra

Den lilla skulle jag välja.

Jag har haft en förut fast då mellan storleken.

Den lilla skulle vara mer lagom att ha i väskan.

#25 - Emma Danstål

I min almanacka ska allt få plats, helst i olika färger för att lätt hittas. Att ha eget företag, jobba på ytterligare ett företag, ibland vicka på fritids, träna och hålla reda på allt annat man gör kräver sin almanacka. Om man nu kan få en personlig sådan så blir ju livet lite roligare. Lättare att hålla reda på också!

#26 - Anna L

Om jag vann kan jag faktiskt inte svara på hur den skulle se ut - skulle ge min älskade dotter denna vinst. Hon har alltid önskat sig en sån här almanacka och denna vinst skulle hon få

#27 - Emma

Jag skulle göra en kalender med bilder på min underbara son. Och ha en ruta för väder alltid kul och skriva upp första snön och så. Och jobb ruta om man skulle börja jobba igen snart hoppas jag. Och den slulle gå i lila med .

#28 - Carolina

Jag skulle använda mig utav ett foto på mina två barn tillsammans, tog ett så fint på dem häromdagen och det skulle vara perfekt till omslaget, att ha mina hjärtan nära till hands och till hjälp för att planera livet. :-)

#29 - Malinne- Mamma till Nellie och Tiffanie

om jag vann en almanacka så skulle framsidan prydas av mina UNDERBARA döttrar.

Jag skulle verkligen behöva en almanacka då jag har många läkarbesök med min äldsta dotter på 2 år som inte går upp i vikt och äter dåligt,så jag springer till dietist och även barnspecialist...Sen börjar min yngsta dotter på dagis nu i veckan och snart börjar jag jobba.Inte lätt att komma ihåg alla tider och dessutom fattar jag noll av almanackan på min mobil.

#30 - evamar

Åh, den är ju superbra!



Om jag vinner blir det ett eget sommarfoto på framsidan så jag kan hålla kvar sommaren mitt i vintern. Mellanstorleken tror jag passar mig och varför inte en ruta för veckans idé? Mer kreativ blir jag görna!

#31 - Hanna K

Hej!



Det senaste halvåret har jag gått på utredningar för min hälsa, och det har varit så påfrestande med dödsångest när man är förälder, men nu verkar det som att det kanske inte var något farligt. I alla fall har det gett mig perspektiv för vad som är viktigast i livet. Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka för att alltid påminnas om min familj, med en bild på dem på framsidan. Och jag skulle välja en i den minsta storleken för att inte behöva bära med mig en för stor väska. Det vore roligt att få fylla mitt nya liv, och nya kalender, med upplevelser med familjen, roliga utmaningar inom yrkeslivet och fler fikor med vännerna. Liv mitt i vardagen så att säga.



Hälsningar

Hanna

#32 - Helena Dacker

Jag vill vara med och tävla! Om jag vinner hade jag velat ha en mellanstor almanacka med mina barn på. För mig som ofta mår lite sämre under vintermörkret skulle det pigga upp när dagen är allmänt grå.

#33 - Helena Dacker

Jag vill vara med och tävla! Om jag vinner hade jag velat ha en mellanstor almanacka med mina barn på. För mig som ofta mår lite sämre under vintermörkret skulle det pigga upp när dagen är allmänt grå.

#34 - Sanna

Jag har inte tidigare saknat en kalender, men nu är det snart dags att återgå till jobbet (efter ett drygt års mammaledighet) och med tre ungar är livet fullt med inbokade saker så som träning, fikadejter, BVC-besök, simskola, scouter och andra grejer. Jag är i desperat behov av en bra almanacka som hjälper mig hålla ordning på den här virriga mamman och en 'personlig almanacka' ser ut att kunna vara just den hjälpen?



Hur den skulle se ut? 1) Mellanstor 2) Kidsen på framsidan såklart för att påminna mig om att hämta dem från dagis och skola i tid 3) rosarandig (rosa piggar alltid upp) 4) en ruta för träning är ett måste för nu kan jag inte ursäkta mig med att det är 'graviditets'kilon jag bär på. 5) veckans att göra 6) veckans lista 7) Linjerade sidor i slutet för att kladda i allt det där andra jag 'bara måste' hålla reda på. :D

#35 - Maria

Perfekt tävling då det är dags att skicka efter den tredje almanackan från den nämnda grymma sidan! Denna gång kommer jag antingen att pryda omslaget med ett eget foto eller välja något av de specialdesignade från Sara Woodrow! Den bästa finessen, som självklart måste inkluderas, är att man kan fylla på sin egen födelsedagslista som sedan trycks i almanackan, det blir lite mer ordning och reda då! Sen är det lite småroligt att man kan få en målarbok längst bak också! Hoppas, hoppas! :)

#36 - Anna K

Min personliga almanacka skulle ha ett stort leopard-"ansikte" då jag älskar katter och tycker att leoparder är så fina.

#37 - Aggie

Jag är så himla snurrig. Kan ta ett exempel, häromdagen körde jag runt med två stinkande soppåsar i bilen hela dagen. För jag glömde slänga dem hela tiden. Jag hade "bara" tre chanser.



Jag går för att hämta en sak men glömmer på halva vägen va det var jag skulle hämta.



Jag är gravid och det är förhoppningsvis det som gör det, för det e väldigt störande att glömma luncher med vänner och bortglömda soppåsar. Men en almacka skulle kanske hjälpa lite? Såklart med kommande bebis och strorebror på fram och baksida. Skulle ta den lilla storleken så att jag alltid får plats med den i väskan :-)



Kramar!

#38 - Malin

Hejsan!

Förra året gav jag en sådan almanacka till min syster. Den fylldes av bilder på min dotter. Till nästa år då föräldraledigheten är slut och jag ska börja jobba, hade jag tänkt köpa en sådan till mig själv. Jag hade tänkt fylla den med bilder på mina två barn som är det käraste jag har. Men ibland tar livet nya vändningar, saker händer som ger perspektiv på tillvaron. Så jag har omvärderat det där lite. Jag skulle fylla den med bilder från nu och från förr och allt där emellan. Med bilder på alla mina nära människor, minnen från saker vi har gjort. Och således skapa en hulleribuller kavalkad av minnen som kunde förgylla mina dagar.

#39 - Linda

Åhh, en sån almancka skulle jag vilja vinna! Den skulle prydas med ett bröllopsfoto samt kort på våra barn! Skulle vara en prefekt födelsedagspresent, då jag fyller år i oktober!

#40 - Johanna - mamma till Leia

Jag skulle ha min favorit bild på framsidan på en mellanstor. På bilden går sambon o våran dotter hand i hand en sommardag. Mina finaste här i världen.

#41 - Helena

Nu när jag börjat jobba heltid efter mammaledig egen skulle det vara bra att ha något mer än handflatorna att skriva upp viktiga möten mm på! Om jag vann skulle jag ha en almanacka med min son på framsidan och bilder på min lilla familj innuti. Vilken lycka att få en glimt av dem varje gång man ska fylla i ännu ett kvällsjobb :-) sen ska det finnas plats att skriva lite info varje dag och att fylla i träningstider så jag får en spark i rumpan att börja träna.

#42 - Malin

En mellan med en härlig sommarbild på min underbart trotsiga 3 åriga son. Inlagan går i turkost med extra rutor för hämning/lämning på förskolan för att få ihop livspusslet, en modul med "to-do" och en för idéer som man får när man minst anar det och aldrig har någonstans att skriva dem. :o)

#43 - Alfva- i preggoland!

Eftersom jag är jordens slarvigaste, den som glömmer mest och den mest förvirrade människan på planeten när jag ska hålla mer än en sak i huvudet skulle jag göra en framsida med Kom ihåg saker. På det sättet kan jag alltid checka av de viktigaste sakerna. Som att inte glömma av att hämta barnet på dagis... ;)

#44 - Sissel M

Oj - den skulle min man få ha (for jeg har) , en bok hvor han kan notere at det er hans tur å lage middag, (jeg kan skrive ned shoppingliste til han i boken) og så kan han shoppe :) Der kunne jeg skrevet ned alt jeg syns han må gjøre. Og han må ha bilde av MEG på utsiden, med kavel i handen :)

#45 - Hege

Min almanakk skulle vært lilla og rosa. med foto av meg og mine venner på forsiden. Vil ha mulighet til å tegne litt, skrive musikk, skrive ned lure tanker samt jobb-turnus. Det skal være en almanakk som alle andre vil ha lik.

#46 - care69

Jag tror jag vet hur min almanacka skulle se ut, i blått och med bilder på barnen, men jag skulle ge almanackan till min dotter om jag vann. Hon är en duktig fotograf och skulle säkert pryda den med egna bilder.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2011/09/2-okt-vinn-en-personlig-almanacka.html

#47 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja ha ett foto på min sambo och son på min almanacka.



Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/september/personlig-almanacka-210.html

#48 - Lotta

Vore kul med blandade bilder på familjen på omslaget. Den skulle vara tillräckligt stor för att få rum med arbets- och fritidstider men inte så stor att den blir knölig att få ner i väskan.

Dessutom är det suveränt om det finns en gummisnodd som håller den stängd. Det hamnar alltid lite lösa lappar i den som inte får ramla ut.

#49 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och om jag vann skulle jag skriva in allt bloggrelaterat i den så jag slapp ha så mycket anteckningar etc. i min ordinare kalender. Min personliga almanacka skulle vara turkos färgad med vitt gummiband och texten "Bloggrelaterat".



Kram Sanna

#50 - christina olsson

Jag skulle vilja ha mitt barnbarn på fram & baksidan,där kan man skriva vad vi har gjort på dagarna & vad han har gjort på dagis i mörkt lia band.

#51 - Sandra

Jag tävlar gärna!



Jag skulle välja en personlig almanacka i storlek mellan. På pärmarna skulle jag ha min fina hund som jag saknar så mycket, för just nu bor han i ett annat land än vad jag gör.



I min almanacka skulle jag skriva mycket om utbildningen och olika saker jag ska ha gjort till skolan. Jag skulle också ha med en träningslog i almanackan eftersom jag verkligen gillar träning!

#52 - liselotte

Jag är gärna med och tävlar om en personlig almanacka, jag skulle faktiskt ge den till min dotter som är i behov av en almanacka, så vet inte riktigt hur hon vill att den ska se ut. Gissar på att hon vill ha en mellan storlek och med bild på sin son på framsidan.

#53 - Natalie

Skulle göra en snygg mix av konsertbilder och zebror. Älskar bägge så måste absolut ha en mix av rock och zebrigt ;)

#54 - HELEN

Jag skulle vilja ha bilder på alla mina mål & drömmar. Att titta i almanackan är att se framåt och veta att varje ny dag är den första på resten av mitt liv.

#55 - Martina

En ljus kalender med färgglada bilder på glada barn (mina alltså) så att jag när jag får jobb kan ha den i närheten och känna att barnen är nära. Har varit hemma med dem i 3 år så jag tror jag kommer sakna dem mycket.

Och all plats att skriva på i dem, där kommer alla kom-i-håg, tider stå och sådant där roligt som barnen säger ibland så man kan titta både framåt och bakåt i kalendern och ha nytta av både och :-)

#56 - Olivia

Jag har en gjort ett fantastisk collage på datorn med mina nära och kära - folk som får mig att tacka de högre makterna för vilket fint liv jag har. Det collaget hade prytt min almanacka. Tänk att få se människorna framför sig på almanackan som alltid står på bordet på mina föreläsningar!

#57 - Carina

Jag skulle använda bilder på barnen/familjen från åren som gått, som följer årstiderna:) Då skulle jag alltid sitta med ett leende på läpparna när jag tar fram den!

#58 - Carina

Jag skulle använda bilder på barnen/familjen från åren som gått, som följer årstiderna:) Då skulle jag alltid sitta med ett leende på läpparna när jag tar fram den!



#59 - cecilia larsson

Jag har bilder på mina barn överallt. Men inte på min älskade man som är min stora stöttepelare i livet, så jag skulle välja att ha en bild på honom på min almanacka och innehåller skulle bestå av barnens aktiviteter, kalas, med mera. Mina egna och min och makens aktiviteter. Jobb så klart.

#60 - Anonym

Jag skulle gärna ha en bild på min underbara familj och i den skulle vi skriva upp att kul som vi måste komma ihåg .

#61 - E-L mamma till Adelia!

Jag upptäckte precis i veckan att min kalender är slut efter denna vecka. Lite snopet då jag inte alls hunnit köpa en ny. Nu när jag har barn är det många besök på BVC och liknande man ska ha koll på. Så jag vill gärna vinna en fin almanacka.

Jag skulle välja en i storlek mellan. Rosa färg och en bild på mig, sambon och dottern på framsidan. Inuti skulle jag vilja ha veckans träning, veckans lista och veckans noter. Perfekt så man får plats med hela familjens aktiviteter.

#62 - Rebecca

Framsida: Varje dag har sina möjligheter Baksida: Livets gåva älska glömma och förlåta. Färg: Ljusrosa. Med ljusrosa snodd. På Insidan skulle jag ha måndag till söndag med plats för planering för träning, kost och dagens tacksamhets ruta. Varannasida skulle jag ha en kommihåglapp och en utvärdering av veckan privat, träningsmässig och arbetsrelaterat så att jag skulle kunna jämnföra veckorna och summera året =) hälsningar/ Rebecca

#63 - emmy

Jag skulle vilja he en almanacka med mina bästa vänner i. Så om Oliva fyller år i april så ha en stor bild på henne på april.



Eller så skulle jag ha med bilder jag har fotat!

Om du startar fler tävligar kan du väll säga till?

kram

#64 - Annelie M

Jag är med=) Min almanacka ska vara stor och med en personlig bild. Den ska även ha många kom-ihåg-rutor.

#65 - Annie

En mellanstor almanacka skulle jag vilja ha,Varje månad så skulle jag sätta ett foto som reprensenterar just den månaden så blir det lite som en dagbok oxå. Tänk att sitta och titta tillbaka flera år i olika almanackor.Kul!

#66 - Annie

En mellanstor almanacka skulle jag vilja ha,Varje månad så skulle jag sätta ett foto som reprensenterar just den månaden så blir det lite som en dagbok oxå. Tänk att sitta och titta tillbaka flera år i olika almanackor.Kul!

#67 - Maria

Jag skulle välja en liten, med egen bild på omslaget, linjerad skrivyta och lila stjärnhimmel på sidorna. Dagens agenda och planering skulle ta plats tillsammans med lite meddelanden och fotnoter.

#68 - Carola

Den skulle bli väldigt strukturerad på insidan,men färglad på utsidan, Insidan för att jag glömmer det mesta nu för tiden, och jag behöver verkligen skriva upp allt, och då menar jag allt, vissa dagar behöver jag en påminnelse för att komma ihåg att äta. Och utsidan färgglad för att jag behöver den extra boosten :)

#69 - Aniika

Hej! Jag flyttar snart utomlands, för att bla börja ett nytt jobb. Skulle vara kul att sätta massor av bilder på mina föräldrar och syskon på pärmarna, det garanterar att jag blir glad varje gång jag tar upp almanackan för att planera in nya jobbmöten! :)

#70 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag är med och tävlar och har min almanacka i huvudet idag :)



En turkos, i mellanstorlek, med mitt namn och bloggadress på framsidan - i vitt. En rosa gummisnodd, för rosa måste jag ha. Även uppslaget skulle ha det där illrosa alternativet som design längst upp. Randiga dagar vill jag ha, med träningsblock på varje dag.

Längst ner, i modulerna, vill jag ha "veckans träning", "veckans idé" och "veckans att göra".

Jag skulle ha personliga datum i almanackan för att lätt hålla reda på födelsedagar och andra viktiga dagar för oss - det blir rätt mycket nu kan jag lova.



Sen är jag ju i behov av en almanacka överlag, så den skulle ju fyllas med bvcmöten, mvcmöten, utvecklingssamtal, föräldramöten, föräldraträffar och mammabarngruppsträffar, utflykter, småresor, jobbtider m.m. ganska snabbt =)



Kram Annika

[email protected]

#71 - Nathalié - Extrem barnlängtan och snart händer det <3

Hej hej är gärna med & tävlar =). Tävlar om en personlig almanacka åt en vän som verkligen önskar sig en, men som sjukskriven har man inte alltid råd att köpa allting som folk önskar sig, tyvärr.



Hon har haft det jobbigt några år med 6 missfall och det hon lever för nu är sina hundar, då läkare och gynekologer sagt att chansen att bli gravid för henne är ytterst liten. Jag skulle vilja ge henne detta i julklapp så hon får designa sin egen almanacka och få ha bilder på sina underbara hundar. Hon älskar blått och framsidan skulle såklart prydas av hennes fina hundar och sen stor plats att skriva på varje dag så hon håller koll på vilka tider hon går på hundkurser och brukshundsklubbsmöten.



Hon skulle verkligen bli superglad för detta i julklapp, så nu håller jag tummarna för hennes skull.



Kram Nathalié

#72 - Anneli

Enkelt! Lila och limegrönt är mina favoritfärger. Solros är min favoritblomma. En kombination av detta är det enkla svaret för mig!

#73 - Caroline L

Jag skulle vilja ha en rosa almanacka med mitt namn i grå text på framsidan. Även snodden ska vara grå. Linjerade sidor och mycket plats för kom-ihåg skulle passa mig bra:)

Kram!

#74 - Hannele - mamma till 2 prinsar

Jag är en mamma som är senil och yr av mig så en ny fin tidig julklapp skulle inte sitta fel med en almancka ^^



Jag skulle fixa till den så att det var bilder på mina ungar eftersom jag alltid saknar och tänker på dom när jag är inte är med dom.

När jag tex tycker att matten (pluggar nämligen) så tkr jag att det går åt sugit håll så brukar jag tänka på ungarna och då ger de mig kraft att orka med hela skiten på någe vis så underbara bilder på ungarna skulle jag sätta eftersom dom är mitt liv och min kraft till att orka göra tråkiga saker som tex sitta i skolan och häcka arslet av sig och önskar att man kunde fatta mer men det går!

#75 - Ida

Jag skulle vilja ha en personlig almanacka med bilder på mina två barn och man som piggar upp mellan månaderna. Det ska finnas plats att skriva om allt som händer dagis/babysim/jobb och även för att föra träningsdagbok. Den sista bilden ska vara en bild på mig innan jag blev gravid, som en sporre att nå det målet innan året är slut!

#76 - Susanne

Hejsan!



Min almanacka skulle gå i ljusgrönt och rosa, och givetvis bilder på min dotter och lilla vovvsingen!!

Skulle vara kul med en personlig kalender,

för man tittar ju ofta i den, för att se vad som händer, eller för att kolla vad som hänt...man då återvänder!

#77 - babsan

Almanakan skulle vara bara min ....

mina foton när jag var barn mina föräldrar, saker vi gjort tillsammans garanterat uppskattat av mina barn jag hör de redan säga "titta det är mammans almanaka"

#78 - Carola L

Min skulle vara stor så att mycket text skulle rymmas i den. Med tre barn är det många aktiviteter och maken skulle få denna så att inte bara jag behöver hålla reda på allt!

#79 - Michael Frank

Jag skulle göra en personlig men icke originell almanacka med bilder på lilla Gustav i olika miljöer.

#80 - TinaZ

Jag skulle vilja vinna en almanacka till min mamma. Det skulle vara en massa bilder på min son. Det ska stå mammas namn på framsidan och vara i storlek medium med vitt band.

#81 - Spacegirl

Den skulle vara rosa med lila text & lila gummiband, inuti skulle det finnas plats för egna anteckningar.

& den skulle vara i mellanstorleken :-)

#82 - fia

Den är fantastisk!!

Har önskat mig en sådan länge, men det har inte blivit av! Med tre barn, hund och träning som hobby så är det fullt upp att hålla reda på!



Skulle ha rosa framsida, med ljusrosa text och magenta färgad gummisnodd!

Linjerade sidor, men färgränder, rosa linjal och rosa kant uppe.



Sen tillägg på sidorna som veckans träning och veckans att göra.



Sen den söta väderprognosen som man själv kryssar!



Hoppas att jag vinner en, älskar almanackor och skrivböcker, vore väldigt roligt att ha en personlig :D

#83 - nettan

Jag önskar mig en "börja om almenacka" till nästa år där jag ska skriva i alla roliga händelser som händer i mitt liv. År 2011 blev året då min sambo dog och en lång sorgprocess startade, i och med att året byter siffror så önskar jag att vindarna i mitt liv också väder.



Önskar att min almenacka var enkel precis som jag själv.



enkla nettan

#84 - Klara

Hej jag är gärna med!

I och med gymnasie start, mkt läxor och prov skulle en almanacka vara perfekt och särskilt om man hade en personlig. Bara grejen att ta ur den i väskan och se bilderna på mina syskonbarn skulle få mig att jobba lite extra. Även det när du har stor släkt och gärna vill hålla koll på födelsedagar och träffar. Har alltid velat haft en kalender men aldrig köpt någon eftersom dom vart så tråkiga men nu så håller jag tummar och tår !:)

#85 - Malin

Hej!

Jag vill självklart vara med i din fina tävling!



Om jag vann skulle jag välja att sätta ett härligt syskonkort på framsidan! Jag har en svartvit favorit på sonen på 3 år och hans lillasyster som just fyllt 1. De är de som förgyller min vardag och vad passar då bättre än att alltid ha dem nära!



Inne i kalendern skulle jag välja en enkel design, med många blanka blad baktill, där jag kan skriva fritt! På varje uppslag skulle jag skapa listor över "Veckans att göra"



Hoppas verkligen att turen hamnar hos mig denna gång! Ha en fortsatt härlig söndag!



Kram

#86 - BloggMamman

Vilken bra tävling!

Jag skulle nog ha ett citat på framidan, en påminnelse om ngt och på baksidan skulle jag såklart ha mina fantastiska barn :)

Sen skulle den var i det största formatet, jag har precis startat min blogg så jag behöver kunna skriva ner lite bloggidéer och samtidigt hålla ordning på mina åtaganden och barnens alla tider (och min mans tider också haha)

Kram

BloggMamman

#87 - therese

Skulle sätta min älskade farmor i fram, min extramamma sedan morsan dog och den klokaste kvinna JAG vet. På min kalender finns idag barn men här just fått nys om ätt en på arbetet får ångest vid tankar och syn av små barn så ska bli en ny. Med massor av plats för dagis, träning, föreläsningar.