bambi

Zacks nya lördagsaktivitet



Zack har börjat på barndans! Zack älskar ju att dansa, så när jag fick höra av en vän om Stockholms Barndansskola så kände jag direkt att jag ville anmäla honom. Dansen började egentligen för två veckor sen, men då flög vi till Italien så hans första gång blev idag istället.



Vi föräldrar får sitta utanför och vänta under dom 40 minuter som dom håller på och dansar. Jag hade så gärna velat sett när Zack dansade, men det är också roligt att han får något "eget". (Kortet på Zack tog jag när han skuttade mot klassrummet där lektionen skulle hållas.)

Det lät som om det hade gått bra och som om han gillade det! Det ska bli jätteroligt att få gå med honom till dansen varje lördagmorgon  :)

#1 - LILITH - Borderline & mamma

Oh vad jag önskar att jag skulle kunna hitta nån bra aktivitet till Maja, men här är de så tidigt, så det blir svårt med logistiken eftersom jag dels inte har körkort, och det blir för tidigt för Leo.

#2 - Carola

Mysigt! Hoppas han fortsätter gilla det!

Vi kliver också upp tidigt på lördagarna numer, Sydney har nämligen börjat rida! En bra aktivitet tycker jag, då de lär sig ta ansvar och visa hänsyn och samtidigt får umgås med djur, något vi har lite svårt med i familjen, maken är allergisk.