ZumbaIdag var jag iväg och testade Zumba på Sportlife. Instruktören var ett hoppande muskelpaket som såg precis ut som man föreställer sig när man försöker se en manlig "zumbainstruktör" framför sig.

Det var mycket jobbigare än jag trodde. Jag var svettig efter 5 minuter och jag märkte att jag inte bara hade dålig kondition utan jag har även dålig koordination. Vart har den tagit vägen? Jag som tidigare har tyckt att jag har kunnat dansa, men det kanske var att man inte hade gigantiska spegelväggar runtomkring sig som visade varenda liten rörelse?

Detta är i allafall något jag vill göra igen. Det var mycket roligt (hon som tränade bredvid mig skrattade med mig massor) och det känns som om jag har förbrännt en hel del kalorier! En annan nyttig aspekt med träning är att man gärna äter lite nyttigare när man tränar - för man sätter gärna inte i sig en påse chips när man har kommit hem efter ett träningspass. Det känns lite som slöseri... eller vad säger ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Hallontuva
2011-09-19 @ 22:40:01 Blogg: http://hallontuva.blogg.se/

Jag håller helt med! Jag äter bara ostbågar och godis när jag inte har tränat :) Inte tänker jag svettas och kämpa i en timme för att proppa i mig en massa strunt.

Malou
2011-09-19 @ 22:42:57 Blogg: http://biglightswillinspireyou.com/

Haller med! Nar man tranar ar det som att kroppen tappar suget efter dalig mat. Och Zumba ar ju sjukt roligt! :o)

Malou

http://biglightswillinspireyou.com/

LILITH - Borderline & mamma
2011-09-20 @ 06:35:16 Blogg: http://lilith.se

När jag tränade regelbundet var det alltid efter träningen jag satte mig med chips eller vad det nu var. För då hade man ju tränat och kunde äta sånt "med gott samvete".

Josefine
2011-09-20 @ 15:47:02 Blogg: http://josselyn.blogg.se/

Jag är sjukt sugen på att testa zumba. Måste ta tag i det när jag har slutat amma och kan vara hemifrån ett tag. Det ska vara roligt att träna, annars lessnar jag, och jag tror att zumba är rätt för mig. Just nu går jag på aerobics, och det är också skoj.Träna på Bambi!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet