bambi

Bambi goes nuts - macadamia nuts, that is!



Nu har jag klickat hem lite nytt till håret. Balsam är något som går åt. Vet inte varför men det tar alltid slut före schampot så det går åt två flaskor balsam per schampoflaska. Därför klickade jag hem en flaska balsam från märket Macadamia, som innehåller macadamia olja (från nöten) som ska vara väldigt bra för håret. Passade även på att köpa en ny hårborste, för det är något jag byter ut lite för sällan tror jag...

Beställde detta från Beauty Planet, första gången jag beställer därifrån och jag är nöjd! Har ni testat Macadamias produkter? Vad tyckte ni?


P.S. Snart kommer det upp en till tävling idag!!! Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!
#1 - Sara

Världens bästa hårprodukter! Jag använder allt i deras serie. Schampo+balsam+inpackning. Oljan till håret när det ska sättas upp och leave in efter dusch om håret ska självtorka.



Jag handlar allt från eleven.se och har använt produkterna konstant i ett halvår nu och kommer fortsätta. Mitt hår har fått en helt annan lyster och styrka.



Hmm, låter som värsta reklamen nu, men jag är verkligen så nöjd :-) Tror du kommer bli nöjd också efter att ha provat :-)

#2 - Aniika

Har precis röstat på dig som bästa "mat- och bakblogg". Dina bakverk är ju helt gudomliga! Åker hem till Sverige på onsdag efter ett halvår utomlands, och längtar efter mitt eget kök så jag kan prova alla dina recept!

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Idag hämtade jag ut goodiebagen jag vann hos dig och jag blev GLATT överraskad av grejerna. Visst hade jag sett och tyckt att det var bra grejer när jag tävlade men tofflorna tex var ju helt underbara! Tröjan kommer bli perfekt på Robin(åhh va vacker den är sa Robin), filmen kom i rättan tid för Robin är sjuk och vad är bättre än att slöa i soffan framför en film då? Muggen blev han jätteglad över. Badprodukten från Wileda, boken och lookibooki kommer gå vidare till vänner :)

TACK så jätte mycket för att du förgyllde den här dagen!

KRAM

#4 - Ingrid - Mamma till Zelda

Jag älskar deras produkter! Om du har möjligheten så beställ gärna deep repair masque, den gör verkligen under med håret! :)