bambi

Dagens middagstips! Våga använda sötpotatis!



Igår åt vi en supersmarrig middag som ändå var rätt så enkel att göra. Den bestod av färdiga kycklingburgare, färdig aiolisås och klyftpotatis - men inte av vanlig potatis utan sötpotatis! Prova det! Det blir så otroligt gott!

Lämna gärna skalet kvar (men skrubba dom rena), skär dom i klyftor, ringla över lite olivolja och ha över lite flingsalt. In i ugnen i ca 30 minuter så har ni supermumsiga sötpotatisar (det söta och salta gifter sig så bra så snåla inte med flingsaltet).
#1 - Anna

Sötpotatis är ljuuuuvligt! Jag lärde mig äta det av en kompis som rekommenderade limejuice och något starkt, t.ex cayennepeppar eller piri piri på vid rostningen. Jättegott!

#2 - Karin

Jag lagade också sötpotatisklyftor igår, är så gott.

#3 - Helena

Vi fick Sweet potato fries (kryddiga och mycket kryddiga) när vi var i USA. Så gott var det! Kanske ska göra det i helgen.

#4 - Helena

Det är supergott med sötpotatis - och att göra sötpotatissoppa är ÄNNU godare - supersmaskigt och jättenkelt att göra :-)