bambi

Dags att göra en till fotobok...
Jag älskar fotoböcker. Vi har flera här hemma, från resor, bröllopet men även barnen har böcker från varje år som har gått i deras liv. Runt deras födelsedagar så brukar jag sätta mig ner och göra en åt dom med bilder från året som har gått. Jag skriver även lite korta texter till bilderna.

Zack har hunnit samla på sig tre fotoböcker och nu är det dags för Leahs andra fotobok. Det tar många många timmar att sätta ihop en fotobok men det är verkligen värt det!



Jag kan verkligen rekommendera att göra fotoböcker till barnen. Zack och Leah ÄLSKAR att sitta och läsa i sina och minnas tillbaka. Jag har valt såna fotoböcker som har lite tjockare papper och tål bläddras i många gånger. (Beställt från FujiDirekt.) Jag har också valt att skriva texterna till barnen, så jag skriver t.ex. "Här var du på Skansen för första gången...". För detta är böcker som jag vill att barnen ska ha kvar i resten av deras liv.
#1 - Saga -mamma till Emilia

Brukar också beställa fotoböcker därifrån. Mycket roligare än fotoalbum :)

#2 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Fick hem en fotobok idag jag med fast från önskefoto men vart riktigt missnöjd då kvaliten på bilderna var jätte dåliga i boken, om det har blivit något fel när dom tryckt den eller om det alltid är så dåligt vet jag inte, men jag ska beställa en ny sen, men inte från önskefoto.

#3 - tindra

Älskar att göra fotoböcker :)

#4 - Monia - mamma till Tuvalie

jag älskar också fotoböcker :D Ska göra en egen till dottern, alltså köpa ett tomt album och klistra in bilder själv och skriva.. Blir lite personligare då, men i framtiden kommer jag säkert beställa fler fotoböcker också :)



just nu har jag två st. en om mig och mitt ex som gjordes för flera årsedan, och en bok om mig och min nuvarande. Som förhoppningsvis kan stå framme jämt, haha :)

#5 - petra

vilken fin sak att göra

#6 - Ingrid - Mamma till Zelda

Vad fint! Jag funderar också på att beställa en fotobok till lillans 1-årsdag, vore roligt :)

#7 - Hampus

najs.. håller med, det är kul med fotoböcker, gör alla mina hos www.solentro.se/fotobok, hur smidigt som helst!



jag har också gjort en "min första bok", du kan se den här: https://hampusbok.wordpress.com/2011/12/06/min-forsta-bok-fran-solentro-har-kommit/



lcyak till med dina böcker! /h

#8 - kristina

vilken fin idé!

Undrar om det är fotobok briljant som du brukar beställa?