bambi

Goodiebag nr 1

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 100, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Mumin emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Lavender Relaxing Bath från Weleda, Prinsessan Kristalla bok + ljudbok (som egentligen är slutsåld) från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen.


Dagens fråga:
Vad har Weleda för filosofi gällande deras produkter?


P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!
#1 - Edalia

Deras filosofi är : "I samklang med människa och natur".



Åh denna goodiebag skulle vara så perfekt för mig och mina barn på 7 månader och 2½ år. T-shirt och mumin mugg till Edwin(som älskar mumin) och loafers + pekbok till Algot. Resten att använda tillsammans :)

#2 - tesa

svar: I samklang med människa och natur.

Klart man vill vinna en goodiebag av självaste Bambi!!!!! ;)

#3 - Karolina

Weledas ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter för ansiktet stödjer bevarandet av det friska hos människan och den individuella balansen i huden. Huden vitaliseras och dess naturliga processer, såsom dess andning och näringsupptag, förbättras. Detta sker inte bara på ytan utan även på djupet.



Motivering: För snart 6 månader föddes lillebror. En underbar lillprins Bus. Att han inte riktigt var lika snabb i sin utveckling som storasyster var märkte vi tidigt, men alla utvecklas olika fort tänkte vi då.

För ett tag sedan slutade han att äta, fick läggas in på sjukhus och börja sondmatas. Nu är han hemma igen, med sonden kvar som komplement till vissa måltider. Vissa dagar är bra dagar, andra lite sämre. Både för honom och för oss..... Vi väntar nu på tid för att göra fler undersökningar på vår lillprins Bus, för att ta reda på varför han inte riktigt är som alla andra. Men vi har insett, att det gör inget, för han är speciell, precis som han är. Att inte veta ännu, är nog det som är värst. Livet blir verkligen inte alltid som man tänkt sig har jag lärt mig nu.

Att vinna en goodiebag hade varit ett roligt inslag i min ganska så jobbiga vardag just nu.

#4 - Mikaela R

åh, vad roligt!

Weledas filosofi är att de vill vara i "samklang med människa och natur"

:)

#5 - Rebecka

Deras filosofi är "I samklang med människa och natur."



Och som en liten motivering skulle jag gärna vilja vinna speciellt boken och tröjan till min lillebror som fyller år snart. Jag kommer tyvärr inte kunna vara med (de bor i USA), men han har andra böcker från Sagoligt och jag tror han skulle uppskatta att få en till. Det han önskar sig är en "Stor bok!" :p

#6 - Jennie

Weleda gör ekologiska produkter med stor naturvetenskaplig kunskap kring hur växter kan användas för att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv.



Hoppas "påskharen" är extra snäll i år! ;-)

Paketet hade passat min lilla familj perfekt med en 4 åring och en 9 månaders och förgyllt min vardag lite som "bara är hemma och är ledig".

Glad påsk på er!

#7 - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Svar: Vi samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen.



Vilken härlig goodiebag! Innehållet i den skulle tillfredsställa hela min familj. Lilla Towa 6 månader, Oliwer 4 år, mig och min man. Underbart! Towa skulle vara snyggast på gatan i de härliga loafers!

#8 - jessica

Weledas produkter ska vara naturliga och ekologiska och stödja den friska huden på ytan och djupet. Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna skämma bort min son och andra i min närhet som skulle behöva lite extra lyx.

#9 - Marie Åkerblom

Filosofi: "I samklang med människa och natur".



Min underbara hårfrisörska (som har gjort mig så fin alla år) ska ha barn i juni, så jag vill ge nånting till barnet och nåt till henne. Inte ofta man ger nåt tillbaka liksom.



MVH Marie

#10 - Carolina

Svar:

Alla aspekter av Weleda, från namnet, logotypen, ingredienserna, metoder för framställning, förpackningar och personal, innefattas av filosofin "I samklang med människa och natur".



1921, då Weleda startades, var vi först med att använda oss av biodynamiska och ekologiska ingredienser i egenvårdsindustrin. Alltsedan dess har Weleda varit trogen dessa höga kvalitetsnormer och vi har fortsatt att använda biodynamiska och ekologiska ingredienser för att ta fram våra unika tillredningar och produkter. Alla beredningar är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur.



Våra rena växtextrakt och ingredienser skördas över hela världen, antingen i våra egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med bönder. Vi samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen. Detta är ett sätt att visa att vi lever som vi lär, det vill säga "I samklang med människa och natur".



Jag vill vinna därför att i denna fantastiska goodiebag finns något för alla, något för mig själv, något till mina barn och något till mina vänner - alla förtjänar vi att skämmas bort av lite vardagslyx!

#11 - Maja

Jag vill så klart vara med och tävla om denna underbara goodiebag!

Weledas produkter är naturliga och fria från onödiga tillsatser.

Jag hoppas på att en liten uppmuntran efter att hela familjen har varit sjuka en tid, det har varit vattkoppor, kräksjuka och förkylningar i en enda röra.

#12 - Ewa (mamma till 6 döttrar)

"I samklang med människa och natur".



Vill gärna vinna denna underbara goodiebag som jag kan dela av mig med till mina barn och mina vänners barn :) Ljuvliga fina saker <3



Kram



#13 - liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle vara underbart att vinna allt detta fina och kunna dela med sig till nära och kära av de fina vinsterna.

Försökt att förstå vad svaret på frågan ska vara, men det var inte så lätt för mig, så jag chansar lite på detta: Weledas ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter för ansiktet stödjer bevarandet av det friska hos människan och den individuella balansen i huden. Huden vitaliseras och dess naturliga processer, såsom dess andning och näringsupptag, förbättras. Detta sker inte bara på ytan utan även på djupet.

#14 - Therese

samklang med människa och natur:)

#15 - Marlene

Filosofi - Att vi lever som vi lär. Det vill säga "I samklang med människa och natur"



Jag skulle vilja vinna denna superhärliga goodiebag just för att min dotter fyller 1 år nästa söndag och den innehåller en massa fint som skulle passa just henne! Muminmuggen är ju bara för härlig och små söta loafers som passar perfekt nu till våren på hennes små-fötter! För att inte tala om den fina pek-boken som skulle bli perfekta första-boken present :) Självklart har hon en storebror som skulle älska filmen Bambi och har storlek 98-104 på kläder ;) Den här goodiebagen är som utformad för mina underbara barn! Håller tummar och tår för att just jag vinner! Kram

#16 - Linda m. 3

"I samklang med människa och natur".

#17 - Josefine, Blåeld

Weleda har en antroposofisk och ekologisk inriktning! Kan tillägga att de är mina favoriter då det gäller duschkrämer och oljor, havtornsoljan är underbar! Hoppas på vinst!



Kram!

#18 - Line

Att ingredienserna, oljor m.m, ska vara ekologiska och naturliga. Jag vill vinna som en vårpresent till älskade barnet som förgyller våra (mitt och sambons) liv. Så många fina och roliga grejer hen skulle gilla!

#19 - Camilla Sandmark

Hej!

Med risk för att bli lurad nu då... :)!

Så svarar jag att weledas filosofi är I samklang med människa och natur.

Verkligen ett fantastiskt pris att vinna! Skulle jag ha turen med mig,så blir det ett härligt paket till min systerson!

Många Grattis till dina 5 år!!

#20 - Catrin Feymark

Svar: I samklang med människa och natur.



Jag vill gärna vinna detta fina paket då jag väntar mitt första barn och därför ser det som mycket välkommet med härliga barngrejer att se fram emot att använda. Dessutom älskar jag Mumin och den porslinsserien :)

#21 - Karolin

Just idag motiverar jag min önskan att vinna med att gårdagen var ett (på både gott och ont) riktigt intensivt dygn, med 23 vakna timmar av 24. Ett dygn som dessutom var min födelsedag, som inte hann firas! Med en tre-åring och en sex-månaders i hemmet skulle innehållet i goodiebagen passa perfekt.



Och Weledas filosofi är "I samklang med människan och naturen".

#22 - Emma

Weledas filosofi är garanterade naturliga produkter



Varför just jag ska vinna ja vem vill inte vinna ?? Det är alltid kul med tävlingar

#23 - Carola H

Om det inte är ett aprilskömt ;) så är svaret; "I samklang med människa och natur".



Jag vill vinna för att jag har en skrutt här hemma som skulle passa i t-skirten i sommar + att hon skulle ÄLSKA en bok från LookiBooki (kul namn :D) med bilder på sina nära och kära i! Håller tummarna för vinst :) Mvh. Carola

#24 - Johanna - Maersta

"Naturlig ansiktsvård och hudvård"!



(Weledalänken i inläggets text länkar till den finska weledasidan, men det kanske är medvetet?)



Jag vill gärna vinna för att bli uppdaterad på coola produkter till barnen nu när jag börjat jobba igen och inte hinner surfa runt som innan ;)



#25 - Miosliv - FOTO - FAMILJELIV. just nu: MÅNADENS BILD - var med du med!

ÅÅå vad jag älskar din nya design!



Jag är jättegärna med, ska bli moster snart (min syster och hennes man har kämpat i 7 år!!) och dedär skorna hade varit så perfekta att kunna ge till dem som gåva!! :)



Sen hade de Charlie (och jag) älskat de mesta andra :)



Svar: Deras filosofi är naturliga produkter som hjälper till att stärka den naturliga processen!



Min mail: [email protected]



#26 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

weledas filosofi "samklang med människa och natur"

#27 - Camilla

först vill jag säga att jag älskar din nya design! jag blir glad när jag ser den! Jätterolig och känns unik, och riktigt kul med tävlingarna :)

Angående weledas filosofi så skulle jag säga att det finns två svar egentligen, på deras hemsida står det "I samklang med människa och natur" och att de är en antroposofiskt företag!

#28 - Petra

#29 - Mamma i Stan

Weledas filosofi är: "I samklang med människa och natur".



om det är någon som vill vinna så är det verkligen vi.

Goodiebagen tycker jag och Pennan det verkar vara toppenprodukter i.

Relaxing bath från Weleda till mamman att njuta av någon kväll.

Bambi för Pennan att ligga och titta på gosandes på sin fäll.

Tänk så kul om vi vann alla dessa fantastiska grejer

då skulle du och dina sponsorer verkligen glädja två tjejer.



#30 - Jennie Johansson

"I samklang med människa och natur".



Fin design och fint namn, passar dig bra :)

Jag skulle vilja vinna goodiebagen för att jag blev helt kär i t-shirten. Min son ÄLSKAR grodor och det var ju hans storlek och allt!



Kram Jennie

#31 - Petra

Ekologiska produkter, något för hela familjen och fair trade. Vi lever som vi lär-tänk!



Oj vad jag skulle bli glad om jag skulle vinna. Vilket superpaket och gladast skulle jag bli för pekboken!

#32 - Hannah

Deras filosofi är följande: "I samklang med människa och natur".



Jag skulle vilja vinna goodiebagen för att jag så gärna vill ge bort grejerna till min lillebror (2 år) och till min brorson (snart 8 månader). De och deras föräldrar skulle bli så tacksamma och glada och det finns ju inget roligare än att göra folk glada. :)

#33 - Therese M

I samklang med människa och natur är Weledas filosofi. Vill väldigt gärna vinna denna goodiebag för att det är så fina priset och för att just jag som är en bra och kärleksfull mamma förtjänar att vinna detta till mina döttrar.

#34 - Beata

Wow! Wow! Wow! Vilken grymt häftig bloggdesign! Älskar färgerna och din bild som skiftar till Bambi och alla detaljer. Och så tävlingarna nu i april! Wow igen!



Grattis Bambi till dina 5 år med bloggen! Har följt din blogg i snart 3 år och sett den växa samt utvecklas. Du sprider mycket glädje genom att skriva och ger inspiration. Jag önskar dig ännu många fler fina år och framgång på bloggtoppen! Att dricka en kopp te efter en heldag och klicka in sig här hos dig ger mig en välbehövlig paus och sporre i vardagen. Så tack för en härlig blogg!



Mitt svar på frågan till tävlingen lyder: Att produkterna ska vara naturliga och ekologiska för att hjälpa till att stärka och bevara den naturliga balansen i huden efter dess individuella behov. Temat är att använda vegetabliska oljor som är naturliga.

#35 - Bondmoran Charlotte

Svaret är "I samklang med människa och natur" :-)



Jag hoppas så klart på tur i tävlingen, jag tycker det var superfina produkter du skrapat ihop och även om jag inte har små barn längre (mina är 10, 17, 19) så har jag vänner som har små barn och det hade blivit perfekta presenter till dem. Fast muggen, filmen Bambi och Relaxing bath får vara till mig :-)



Kram på dig

Bondmoran

www.bondmoran.nu

[email protected]

#36 - Fröken M - Vinn en Tassimo T55 !!

Jösses vilken TOPPEN månad det här kommer bli - Bra jobbat :)



Deras filosofi är - "I samklang med människa och natur".



Jag skulle vilja vinna goodiebagen för att det är ett riktigt "må bra kit" för både mig och viggo !

En extra överrasknng till vår lilla vilding som fyller 2 på torsdag !

#37 - Jennie

Weledas filosofi är att produkterna är naturliga och ekologiska. Hoppas på tur:)

#38 - Lotte -baka baka liten tårta

Svar: "I samklang med människa och natur".



Det blir svårt att hitta på en ny motivering varje gång jag är med o tävlar, så jag motiverar istället helt ärligt att jag hoppas jag vinner för att det är så HIMLA kul att vinna! =)=)

Och dessutom har jag för en gångs skull barn i rätt ålder så att tröja o tossor ska passa -kul! =)



Mvh Lotte -bullemamman.blogspot.se

#39 - storasyrran

Weledas filosfi är att bevara det friska hos människan och den individuella balansen i huden. Hjälpa huden att hjälpa sig själv.



En härlig blandning, med smått och gott.

Vore mysigt att till familjen fått.

Jag har varit prenumerant på din blogg i åratal,

Redan innan Zack föddes var du ett läsa-varje-dag-val!



Kram Anna

#40 - care69

Jag är gärna med!

Svar: Alla produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/2-april-vinn-goodiebag.html



Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

#41 - mathilda

Deras filosofi grundar sig i antroposofin och deras produkter är naturliga och ekologiska och weleda strävar efter samklang med människan och naturen!

Så varför ska jag ha sån tur att jag blir den 1a vinnaren... kanske eftersom jag tokgillar din blogg, kanske för att vi delar samma yrke, kanske för att vi båda har varsin 10a, kanske för att jag har samma åldersintervall på mina äldsta som du har på dina eller kanske bara för att jag skulle ha supermycket tur!



Hoppas verkligen jag har det!

Och grattis till 5år förresten!

#42 - Johanna

Dagens svar :-):



Weledas filosofi är i samklang med människa och natur.

#43 - Petra

Hej hej!

Weledas ekologiska o naturliga produkter stödjer de friska hos människan och andningen o näringsupptaget förbättras när man använder produkterna.

Dom hjälper alltså våra naturliga kroppor att ta hand om sig själv kan man kort uttrycka de.



Vill gärna vara med o tävla.

Har aldrig aldrig haft en godie bag i mina händer.

Ngn gång måste väl få bli den första ;)



kram

#44 - Spacegirl

Alla aspekter av Weleda, från namnet, logotypen, ingredienserna, metoder för framställning, förpackningar och personal, innefattas av filosofin "I samklang med människa och natur".



1921, då Weleda startades, var vi först med att använda oss av biodynamiska och ekologiska ingredienser i egenvårdsindustrin. Alltsedan dess har Weleda varit trogen dessa höga kvalitetsnormer och vi har fortsatt att använda biodynamiska och ekologiska ingredienser för att ta fram våra unika tillredningar och produkter. Alla beredningar är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur.



Våra rena växtextrakt och ingredienser skördas över hela världen, antingen i våra egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med bönder. Vi samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara, ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen. Detta är ett sätt att visa att vi lever som vi lär, det vill säga "I samklang med människa och natur".

#45 - Hanna

Weledas produkter är framtagna enligt antroposofisk filosofi.



I mitt jobb (också lärare) existerar inga varuprover, bjudluncher, jobbresor, minimutor eller liknande. Kanske är det därför jag går igång så hemskt på goodiebags!



Må gott!

#46 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, det vore super kul att vinna en goodiebag med en massa roliga prylar till min dotter, och de prylar hon inte har användning för kommer min bästa vän sedan 12 år tillbaka att få användning för nu när hennes lilla bebis kommer i maj.



Weledas filosofi gällande deras produkter innefattas av filosofin "I samklang med människa och natur".



Kram Sanna

#47 - Nina

Svar: vegetabiliska oljor



Jag vinner gärna då min underbara grannes dotter har en stundande födelsedag och hela detta pkt skulle passa toppen.

Weleda-produkten behåller jag själv ;)

#48 - Lina Johansson

Grattis igen :)



Deras filosofi är: I samklang med människa och natur.



Ha en finfin kväll.

#49 - Ingrid - Mamma till Zelda

Gud vad roligt, jag är gärna med!



svar: "I samklang med människa och natur".



motivering: Jag är ingen hejare på att motivera, men jag önskar vinna den här fina goodiebagen för att kunna skämma bort min lilla prinsessa lite extra <3

#50 - Carro

"I samklang med människa och natur"



Tror alla i familjen kan hitta en egen favorit ur den härliga goodibagen, min egen favorit är muminmuggen. Sonen gillade den coola tröjan o mannen boken.

#51 - Emma - mamma till Meja och Alvin

Weleda har filosofin "I samklang med människa och natur"



Grattis till dina fem år!!

#52 - Isabell

"I samklang med människa och natur"



Min allra bästa vän och tillika syster är gravid och väntar sitt första barn i slutet av sommaren. Hon har alltid funnits där för mig och varit den som sagt de rätta orden när det behövts och pushat mig att göra det jag drömmer om. Jag är så lycklig för hennes skull och tror att hon kommer bli den bästa av mödrar. Tyvärr har jag det kärvt ekonomiskt och kommer inte kunna ge tillbaka allt jag vill till henne. Därför vore det här en perfekt present till henne och hennes förstfödda, som jag längtar så mycket efter!



#53 - Therese

Jag vill gärna vara med. Svaret är:

Att Weleda vill att deras produkter skall tillverkas i samklang med naturen och människan, antroposofisk filosofi.

Motiveringen: Jag är en trogen bloggföljare och jag skulle så gärna vinna en av dessa härliga goodiebagarna :D

#54 - Angelica Lindholm

Weledas filsofi är "I samklang med människa och natur".

Jag tycker att jag ska vinna för att alla sakerna i paketet skulle passa vår familj perfekt (t.o.m storlekarna är rätt!). Och allt är dessutom sånt som jag faktiskt har tänkt att köpa inför sommaren och barnens kommande födelsedagar. Har en rätt låg föräldrapenning för tillfället och många andra utgifter, så att "spara" de 1500 kronorna skulle göra en otroligt stor skillnad.

#55 - Anna N

Hej!



Jag har läst din blogg i tre år och följer den dagligen, så för mig blir det 3 års jubileum :)



Det vore superkul kul att vinna den fantastiska goodibagen, det skulle bli en perfekt påskpresent till min lilla prins här hemma :)



Weledas filosofi är "I samklang med människa och natur".



Ha det fint!



Anna

#56 - Tina Rundh

I samklang med människa och natur.

Kul med lite nya saker till barnen och boken verkar bra ;)

#57 - jessica

Grattis till 5årsdagen!! Har inte följt dig hela vägen men från när ni var nere i Thailand då vi var nere nästan samtidigt.!



weledas filosofi är: I samklang med människa och natur!



Hade så gärna velat ha Bambifilmen och allt det andra också såklart men just bambifilmen hade varit så mysig att krypa ned under en filt och käka popkorn och titta på tillsammans med barnen! Nostalgitrip!

#58 - Lina

Weledas filosofi är att tillverka produkter som är ekologiska och som är skonsamma då de är fria från bland annat parabener och parfym och inte är testade på djur. Weleda har ett fair trade-tänk där odlingen är hållbar och i samklang med människor och djur.

Jag vill vinna av den simpla anledningen att jag aldrig vunnit någon bloggvinst. Det låter dumt men jag tänker vara ärlig och säga att jag har skrivit så många fyndiga, rliga och härliga (enligt mig) motiveringar att jag nu har helt slut på dem. Kommer inte på en enda till, mer än; jag vill vinna! =)

#59 - Ulle

Låter klyschigt men jag har i stort sett aldrig tävlat på en blogg förut. Hamnade på din sida häromdagen och måste säga att den här designen var enormt fin!!!



Grattis till 5 års bloggande!



Svar på frågan: "I samklang med människa och natur".



Återkommer gärna hit!!

#60 - Emmelie

Åh vilken rolig tävling!

Hoppas på vinst men brukar inte ha turen på min sida.



Jag tror att deras filosofi är att leva" i samklang med människa och natur" =)

#61 - Camilla

Åh vilket underbart sätt att fira 5- års dagen med!



Weledas filosofi är "I samklang med människa och natur".



Jag skulle bli superglad om jag vann då jag är en trogen läsare som älskar dina recept och sprider dem till vänner och familj, självklart berättar jag om din blogg så några läsare har jag nog genererat :) Dessutom skulle min son bli glad för bambi filmen och boken eftersom jag är student har jag inte råd att köpa saker till honom bara sådär..



Mvh Camilla

#62 - Emilia R

Weledas produkter är naturliga och ekologiska för att bevara och stärka den naturliga balansen i huden.



Denna goodiebag skulle passa mig & min 6-månaders bebis perfekt! Han älskar verkligen när vi läser böcker & jag har alltid velat testa Vossatassars kläder.



Ha en bra kväll :)

#63 - Belinda

Svaret på frågan är: "I samklang med människa och natur". Jag vill gärna vinna, så jag blir lite uppmuntrad nu när det båda regnat, snöat och haglat idag :)

#64 - Marie S

Spännande med allt nytt =)

Deras filosofi är: naturliga hudvårdsprodukter stödjer bevarandet av det friska hos människan och den individuella balansen i huden

#65 - Andrea Svensson

Svar:

Weledas vill genom sitt arbete, från namn till färdig produkt visa att de lever som de lär, det vill säga "I samklang med människa och natur", både vad gäller metoder för framställning, ingredienserna i produkterna, förpackningar och anställda.



Först vill jag säga grattis! 5 år är en lång tid. Vilken härlig tävling du ordnat! Jag vet två små ungar som skulle jubla åt att dela på innehållet i en av dina superlyxiga goodiebags!



Vossatassar-tröjan skulle min stora tjej älska, och en helt egen pekbok skulle min lille son tycka var jätteroligt, tänk en bilderbok med bara Blixten McQueen och bilder av klosstorn - wow! Böckerna från Sagolikt bokförlag har jag hört och läst så mycket om men inte kommit mig för att beställa, det skulle vara extra kul att börja med en raritet. Bambifilmen är rent balsam för själen, både att lyssna på i bakgrunden och placera barnen framför för en stunds egentid. Muminmuggen skulle jag dock roffa åt mig själv, jag vet inte vem som njuter mest av att läsa Tove Janssons underbara böcker på kvällarna, jag eller ungarna.



Nu hoppas vi att aprilsnö blir aprilsol,

Ha en fin kväll!

/Andrea Svensson



#66 - Andrea Svensson

Svar:

Weledas vill genom sitt arbete, från namn till färdig produkt visa att de lever som de lär, det vill säga "I samklang med människa och natur", både vad gäller metoder för framställning, ingredienserna i produkterna, förpackningar och anställda.



Först vill jag säga grattis! 5 år är en lång tid. Vilken härlig tävling du ordnat! Jag vet två små ungar som skulle jubla åt att dela på innehållet i en av dina superlyxiga goodiebags!



Vossatassar-tröjan skulle min stora tjej älska, och en helt egen pekbok skulle min lille son tycka var jätteroligt, tänk en bilderbok med bara Blixten McQueen och bilder av klosstorn - wow! Böckerna från Sagolikt bokförlag har jag hört och läst så mycket om men inte kommit mig för att beställa, det skulle vara extra kul att börja med en raritet. Bambifilmen är rent balsam för själen, både att lyssna på i bakgrunden och placera barnen framför för en stunds egentid. Muminmuggen skulle jag dock roffa åt mig själv, jag vet inte vem som njuter mest av att läsa Tove Janssons underbara böcker på kvällarna, jag eller ungarna.



Nu hoppas vi att aprilsnö blir aprilsol,

Ha en fin kväll!

/Andrea Svensson

#67 - Carolin

"I samklang med människa och natur"

Jag hoppas vinna ett paket som ska bli presenter till mitt hjärtegryn som opereras senare i april, hen kan behöva lite extra uppmuntran.

#68 - Amanda

Filosofin är att allt rörande weledas produkter (namnet, logotypen, ingredienserna, metoderna för framställning, förpackningar och personal) är "i samklang med människa och natur".



Skulle vara en jättehärlig goodiebag att vinna - lite till mina barn och några grejer till min systers barn.

#69 - Desiree Larsen

Weledas filosofi: "I samklang med människa och natur"



Jag känner mig för tillfället i stort behov av lite upplyftande nyheter, och det skulle vara en upplyftande nyhet om jag vann allt detta.

Dottern är sjuk, inget allvarligt men olägligt då sonen blir inlagd på sjukhus igen på tisdag, sövs på onsdag.. och det är svårt att pussla ihop allt.



Desirée Larsen

[email protected]

#70 - ANn-Charlotte

Naturliga ingredienser! Kram

#71 - Anna

Weledas filosofi lyder " I samklang med människa och natur".

#72 - Fnulan

ÅH vilken grej, men känns inte lönt att vara med ;)

PUSS underbaring

#73 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar: "I samklang med människa och natur"



Jag vill vinna då våran ekonomi inte är den bästa. Här finns en massa fint till våran son och att vinna skulle spara oss en slant :) håller tummarna!

#74 - Jessica

Vilken rolig tävling! Jag gillar Weledas produkter skarpt och till stor del pga att "alla deras produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel, färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur" Kram Jessica

#75 - Christina,4 barns mamma och mormor

Jag är gärna med och tävlar om denna fina goodiebag. Weleda har sitt motto: Weleda odlar i samklang med naturen

#76 - merula

I samklang med människa och natur!

#77 - Eva Ö

Svar på tävling om goodiebag



Weledas filosofi är

" I samklang med människa och natur"

#78 - Monia - mamma till Tuvalie

å vilka underbara tävlingar du ska ha igång, hoppas man har turen att vinna någon av dem :)



Svaret till denna tävling är: "I samklang med människa och natur"



Jag borde få vinna för att goodiebagen helt enkelt passar en nybliven mamma perfekt! Och kläder/skor som är lite större storlekar är ju perfekt för min dotter att växa i :)



Kram

#79 - Christine

Weleda: Med deras naturliga ingredienser så är deras filosofi att man ska hjälpa huden att hjälpa sig själv!



Grattis till fem år, jag har precis nyss ramlat över din blogg och tycker den verkar störtskön! :)

#80 - Aniika

Weledas filosofi är rättvis handel, antroposofisk medicin och biodynamisk odling.



Goodiebagen ser fantastiskt ut, vilket jobb du har gjort på att få sponsorer. Grejerna skulle både jag och mina barn (3 och 1) bli superglada för!

#81 - Lotta Anderström

Weleda gör naturliga och ekologiska produkter som ska hjälpa huden hjälpa sig själv!



Jag hade verkligen velat vinna för det var så fina saker och jag vinner aldrig :( Hade varit så kul att få gå till posten och hämta ut ett sådant superfint paket!! Speciellt pekboken hade min lille Elliot älskat!

#82 - Helena

Goodiebagen skulle passa perfekt till vår minsting som är hela familjen charmtroll. Han skrattar med hela kroppen och är hur go´ som helst!!!

#83 - sophie

svar i samklang med människa och natur, åhh så fina saker som alla såklart hoppas vinna men jag hoppas extra mycket då det inte finns utrymme att shoppa på impuls hos oss;)