bambi

Goodiebag nr 17

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Rosemary Invigorating Bath från Weleda, Yla i natten bok från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad heter bloggen kopplat till Allt för föräldrars shop?

P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den sextonde goodiebagen blev:

Emma om Goodiebag nr 16:
20 sidor av spännande läsning skulle det bli för våra små tjejer här hemma som skulle älska den boken. vår snart 2 åringa dotter Sonja speciellt är inne i en läs period nu där vi ska läsa jämt så det skulle göra både hennes och min dag om vi fick den och allt annat fint du lottar du, vi kämpar på här var dag kanske är idag vår lyckodag?
#1 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

bloggen heter Ulrika Trendspanar



att få vinna en goodiebag för hela familjen är ju en dröm. Snacka om att du skulle förgylla våran vardag som länge har bestått av sjukdom på minstingen. ut och in på akuten har vi farit. Hoppas du kan förgylla våran dag. :)

#2 - Marlene W

Efter snart 3 månader med sjukdomar till och från är vi nu less. Förra veckan fick vi besök av magsjuka och vi hann vara friska 5 dagar innan en jobbig förkylning med hög feber drog in över lugnet. Det är två trötta föräldrar och två trötta, rastlösa små barn. Just nu känns det som vi aldrig kan hitta på något kul tillsammans med barnen utanför detta hem. En härlig goodiebag skulle inte sitta helt fel! En ny film till barnen, en pekbok och loafers till lilla dottern, en tröja och bok till sonen, en kopp till pappas kaffe och en droppe av weleda i mammans bad. Lite vardagslyx i allt kaos! :)



Bloggen heter Ulrika Trendspanar http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/

#3 - Carola L

Svar: Ulrika trendspanar



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#4 - Frida Thorsell

Svar: Ulrika trendspanar, en väldigt bra blogg med en massa roliga tävlingar. Tyvärr vinner jag aldrig på bloggtävlingar.

Goodiebagen skulle göra min lille son så glad på hans födelsedag.

#5 - Jennie

Trogen läsare som jag är kollar jag in din blogg åtminstone ett par gånger per dag. Just nu sover lilleman på 10 månader och då passar jag på att pausa några minuter i soffan samtidigt som jag bara måste vara med och få chansen att vinna den fina goodiebagen!

Bloggen heter Ulrika trendspanar!



Ha en skön tisdag!

//Jennie

#6 - Daniel A

Ulrika Trendspanar heter bloggen.



Jag fyller år idag, så detta vore verkligen en riktigt grym present. Jag är nämligen en sån som tycker att det är roligare att ge än att och få och jag skulle hemskt gärna vilja ge denna till min söta son.

#7 - Sandra Åkerström

Är gärna med och tävlar!

Rätt svar är Ulrika trendspanar

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#8 - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Svar: http://blogg.alltforforaldrar.se/



Jag fortsätter att hoppas på att Towa ska få nya skor, hon skulle vara så cool. Oliwer skulle älska vossatassar tröjan oxå :)

#9 - Emma

Bloggen är Ulrika trendspanar



#10 - Emma

Bloggen är Ulrika Trendspanar



Sitter här och väntar in våren/sommaren och bebis! Vore kul att förgylla väntan med dessa fina saker!

#11 - marlene

svar: välkommen till världen



motovering: Åh, jag bara vill så gärna vinna denna fina goodiebag! Jag har svarat många dagar med olika motiveringar, både på rim och annat - men nu provar jag med snälla, snälla, snälla...................!

#12 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar: Ulrika trendspanar



Jag som älskar nalle puh, hoppas att vinna bagen nu. Den innehåller så mycket bra, sånt som vi väldigt gärna vill ha! Vår vhs var gammal och grå och bättre kan den nog må. Nu är det dvdn som gäller och när samma film spelas om och om igen är det jag som gnäller.

Att ofta läsa i en bok, hoppas jag ska göra sonen klok, men han sidorna river, det blir lätt så i allt iver. En pekbok är nog bra att ha, för i den kan han slita och dra. Sist men inte minst kläder och skor, det är roligt med sånt som inte finns i affären där vi bor.



Håller tummarna! :)

#13 - Ulrika

Den heter Ulrika Trendspanar



Det var ju ett väldans fint namn. Trendspanar gör just inte jag, men jag goodiebagspanar för fullt. :D



KRAM

#14 - Mamma milla

Bloggen heter ulrika trendspanar!



Vill gärna vinna allt detta fina till min 2-årige son och til mig själv! Hoppas på en fin ior mugg då sonen älskar den nya nalle puh filmen

#15 - Carola H

Svar: Ulrika Trendspanar!



Att vinna loafers från Allt för föräldrar shoppen, vore ju helt enkelt toppen!



En t-skirt från Vossatassar, passar bra i sommar då solen gassar.



Får inte min dotter en bok från Looki booki, blir jag nästan tooki ;)



Från Dafra skulle jag vilja ha en mugg, att dricka ur till gott tilltugg!



Sen har jag ett annat förslag, att få någon bok från Sagolikt bokförlag!



Filmen från Disney med Bambi är ett plus, så hinner man som småbarnsförälder under tiden ta en dusch!



Och fulländad skulle den vara denna da´, om jag dessutom fick vinna härlig badtillsats från Weleda!

#16 - Karolin

Den heter Ulrika Trendspanar.



Jag hoppas verkligen på en vinst efter att precis ha genomlidit äldsta barnets första magsjuka! Det finns mycket i goodiebagen som skulle muntra upp både henne, mig, pappa och lillebror!

#17 - Kristina Kastberg

ulrika trendspanar heter bloggen

En dålig dag idag...

Har en riktigt dålig dag idag då humöret är nere i botten.

Tycker bara synd om mig själv.

Har nyss påbörjat en diet som innebär att jag utesluter det onödiga sockret, vilket kanske är resultatet av mitt otroligt dåliga humör? Jag vet inte, men en goodiebag skulle definitivt pigga upp mig!

#18 - Kristina Kastberg

ps, inte blev humöret bättre av att se ditt inlägg om kolacheesecaken! Blev OTROLIGT sugen för den såg supergod ut! Skömt och sido... måste prova den när jag får äta kakor igen ;) hehe ds.

#19 - Ingrid - Mamma till Zelda

Skam den som ger sig, eller hur? ;) Jag är gärna med igen :)



SVAR; Bloggen heter Ulrika Trendspanar



MOTIVERING; Vår dotter har upptäckt tjusningen med böcker och det skulle vara så roligt att få göra en egen pekbok till henne! Allt det andra roliga är bara en superhärlig bonus :)



Kram, Ingrid

#20 - Kristina K

1. Svaret är Ulrika trendspanar!



2. Jag säger till mina barn att man aldrig ska sluta drömma, plötsligt så händer det. Storasyster vill så gärna ha tröjan från Vossatassar och se på filmen Bambi. Lillebror skulle passa så himla bra i tofflorna och jag skulle bli överlycklig för lite mammalyx. Jag har tävlat nästan varje dag, men turen har gått mig bi. Igår frågade storasyster mig "har du vunnit än...?". Nä, svarade jag. Men snart kanske, och så skuttade hon glatt iväg. Så nu fortsätter vi hoppas- och drömma... man vet ju aldrig, plötsligt händer det ;-)

#21 - Ellen N

Bloggen på allt för föräldrars webshopp heter "Ulrika trendspanar"



Små söta loafers att spara till ett framtida syskon. att få tassa fram i med vingliga små steg. Det andra tar sonen gärna hand om! Förutom Welda då det är mormors favorit och vi vill gärna unna henne något gott så hon är till stort stöd här!

#22 - Helena Lindgren

Ulrika trendspanar är svaret på frågan:



Jag hade vunnit en presentkort på leksaker till min systerdotter nu visade sig att det jag beatällt inte fanns i lager. Hon visade inte det man jag tror hon vart lite ledsen, Här i goodiebagen finns det en massa saker som jag vet hon skulle bli jätte glad för. Vill ju inte att min söta systerdotter ska vara ledsen.



Håller självklart extra hårt i mina tummar



Kram

#23 - care69

Jag är gärna med!

Svar: Ulrika Trendspanar

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/18-april-vinn-en-goodiebag.html

#24 - Emelie Eriksson

Hej!



Idag tänker jag inte tävla med min vanliga motivering som jag försökt vinna med. Eller jo delvis, men ändå inte.

Från att njutit av flytten från Stockholm till landet som vi gjorde för en månad sen, så kom idag bakslaget. Allt har gått fel idag, som fredagen den 13:e fast det är tisdagen den 17:e. Så nu vill jag inte bara vinna den helt underbara lyxiga goodiebagen för att förgylla vardagen, ha tjejfilmkväll med dottern och så... Åhnej då, idag har allt gått fel så fel att jag önskar vinna goodiebagen så att jag kan sätta på filmen åt dottern, låsa in mig i i badrummet och ta ett långt bad hela kvällen för att sedan hämta energi för att bli världens bästa mamma imorgon igen.



Rätt svar ( hoppas jag) är : "Ulrika spanar" är bloggen kopplad till shoppen med länken http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/



Och du, tack snälla för världens bästa bild i nattninginlägget! Jag och min man skrattade nästan ihjäl oss åt "reality"- precis så är det här hemma om nätterna!



Ha det bra!

Kram Emelie

#25 - Monia - mamma till Tuvalie

Svar: Jag hittar det inte :( närmsta jag kan komma är Twingly, men det är ju ingen blogg...



Motivering: Jag borde vinna för att jag är världens bästa mamma till min dotter, och min dotter är världens bästa dotter till sin mamma :) Vi är värda den här goodiebagen - lillan och jag!



#26 - Spacegirl

Det vore som julafton fast det är en helt vanlig vardag om jag vann.

Det vore så roligt att få dela ut presenter till min kompis barn & behålla lite själv :-) Är det julafton så är det!

#27 - Aniika

Hej! Bloggen heter "Ulrika Trendspanar".



Grattis till dina fem år med bloggen, och tack för alla fina tävlingar du ordnar för dina läsare. Vore såklart jätteglad om just jag fick glädjen att kamma hem en av dina superfina goodiebags. Bambifilmen skulle gå på repeat här hos mina djurtokiga barn.



Ha en bra dag.

#28 - Emma S

Bloggen heter Ulrika trendspanar (och jag följer den givetvis :-) )

Jag skulle vilja vara med och tävla för att i den här goodiebagen finns nått för alla. Och med de menar jag bara inte i min familj :-)

Min systerdotter älskar muminmuggar så hon skulle bli helt överlycklig för emaljmuggen (oavsett motiv :-) ). En av mina närmsta vänner väntar sitt första barn och vad skulle passa bättre som födelsegåva än en egen pekbok och

Bambifilmen skulle passa så himla bra som en present till den pojke jag jobbar som assistent åt.

Så för att sammanfatta det hela, Jag skulle vilja vinna för att få möjlighet att få sprida lite glädje till mina närmsta.

#29 - Jessica

Svar: Ulrika Trendspanar



Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#30 - Maja

Åh jag ville ju vara med och tävla idag men jag hittar verkligen inte något svar... Antingen är det en svår fråga eller så är det jag som är knäpp.. =) Jag får hoppas på en lättare fråga i morgon.

#31 - Kicki

Bloggen heter Ulrika trendspanar!

Att vinsten hem kamma

skulle muntra upp en trött mamma

lika glad som mig

blir då min lilla tjej

#32 - Karolina

Jag tror du är ute efter Twingly som svar, men är det fel har jag åtminstone några chanser kvar... Att lyckas vinna t-shirten frånVossatassar, till min son för den hans livsenergi perfekt passar. Nu hoppas jag på att få skrika gjädjetjut, när en goodiebagen ur min postlåda om någon dag tittar ut!

#33 - Tess

Ulrika Trendspanar.



Vilket underbart paket! Har en vän som fick en liten för ungefär en månad sedan så loafers vore så kul att kunna ge hennes bebis. Resten av paketet skulle vara verklig lyx för oss i familjen nu när sjukdomarna äntligen verkar ha gett vika.

#34 - TantMango

Hej

Jag vill gärna ha badoljan från Weleda. Den skulle passa så bra till min "mammastund" som jag har varje vecka. Då kryper jag ner i ett välbehövligt bad i sisådär 3 timmar med böcker, tidningar eller bara vilar medans sambon tar hand om Lillan.

De fina barnsakerna skulle passa jättebra till min lilla Isis på tvåårsdagen och som present till hennes kommande kusin ungefär samtidigt. Tänk flera stycken som skulle bli glada!

#35 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

jag är med och tävlar!

svaret på frågan är: "Ulrika trendspanar-http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/"



varför jag ska vinna? Jag vill så jättegärna vinna!!

Underbara priser skulle passa perfekt till mina underbara pojkar. Jag hade gärna velat ge dom en fin present bara sådär. Det förtjänar mina tappra små hjältar! :)

#36 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

den heter Ulrika trendspanar.



vet inte alls vad jag ska ha för motivation idag mer än att jag verkligen vill vinna :D vill jue verkligen ha en fiiiin muminmugg... :)

#37 - mathilda

Med 2 minuter kvar av dygnet slänger jag in mitt svar och hoppas på tur och en rejäl "va duktig du är som är klar med alla omdömen present" :-)



Bloggen heter Ulrika trendspanar!

#38 - Sanna

Kanske är turen på min sida i dag? Vill ju så gärna vinna goodiebagen till min dotter och mitt gudbarn som föds nu inom en månad.



Bloggen som är kopplad till Allt för föräldrars shop heter http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/.



Kram Sanna

#39 - Sara

Ulrika trendspanar heter bloggen som är kopplad till allt för föräldrars webbshop (en mycket bra shop för övrigt där jag gjort många fina fynd).



Jag skulle så gärna vilja vinna denna fina goodiebag! Min ettåring är helt tokig i böcker och skulle bli jätteglad för en pekbok med egna bilder i. Jag själv suktar efter Bambi-filmen:) som är en Disney-film jag otroligt nog inte sett..