bambi

Goodiebag nr 19

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Rosemary Invigorating Bath från Weleda, Måste ha monster + Känn med hen böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vilket pris har Weleda Skin Food nyligen vunnit?

P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den artonde goodiebagen blev:

Malin om Goodiebag nr 18:
Hejsan!

Dafra har ca. 600 återförsäljare i Sverige.

Jag läser din blogg varje dag och gillar verkligen den nya stilen. Min motivering är enkel och kanske lite trist: Helt enkelt för att det är alldeles underbara saker som jag gärna skulle köpa till mina barn. Men jag kan i dagsläget inte prioritera så "dyra" saker. Och nej då, det är inte alls synd om oss. Vårt eget val att prioritera så mycket tid som möjligt med barnen och spara på föräldradagarna. Och mitt i allt sparande av dagar, pusslandet med pengar och mys med barnen, bestämmer sig en ny liten bebis för att komma till oss. Herregud vad tätt det blev, men det blir säkert finemang det med. :-)
#1 - Thina

Hejsan

”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien



Försökte i går gå in och beställa tröjan eftersom jag bara bara älskar dig men deras web shop är stäng i mitt nät. Blir att göra besällningen närmare Norge Snyft.



Kan annars tänka mig hur mycket rolig tid jag och dottern kan tänka oss att ha bland böcker och annat skoj. I hennes låtsatsvärld händer allt

#2 - Bondmoran Charlotte

Svar: De vann ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012



Motivering: Jag hoppas så klart på tur i tävlingen, jag tycker det var SUPERFINA produkter du skrapat ihop och även om jag inte har små barn längre (mina är 10, 17, 19) så har jag vänner som har små barn och det hade blivit perfekta presenter till dem. Fast muggen, filmen Bambi och Relaxing bath får vara till mig :-)

Jag är både Bondmora och trebarnsmor så jag behöver skämma bort mig lite :-)



Kram på dig

Bondmoran

www.bondmoran.nu

[email protected]

#3 - Camilla

De har vunnit Bästa ekologiska produkt 2012

Jag skulle vilja vinna för att kunna glädja min arbetslösa syster med dessa produkter till hennes lilla bebis!

#4 - Sara C

Denna fantastiskt fina goodiebag vill jag ju så gärna vinna! Igår insåg jag att muggen vore perfekt för lilleman. Han är numer hysterisk om han måste dricka ur pipmuggen. Vi har provat att ge honom ett litet glas men det glider oftast ur hans händer. Jag tror han skulle bli jätteglad för den söta muggen och givetvis för böckerna, bokslukare som han är. Min man som är hemma med honom skulle också uppskatta några nya böcker då han klagar på att han nu kan alla utantill;)



Weleda Skin Food vann nyligen pris som Årets bästa ekologiska produkt 2012 på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012.

#5 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

svaret : “Bästa uppstramande kroppsprodukt” på ELLE Beauty Awards 2012, Finland



ojojoj. varje dag går jag in hr och hoppas på att jag vunnit. :) Men ack så fel jag har.

Så nu testar jag ännu en dag. jag kör en kort motivering idag.

At få vinna något till hela familjen vore som en dröm därför vill jag vinna.. Och du skulle absolut göra 3 tjejer glada :)

#6 - Jenny Sjöberg

Jag tar chansen igen!



Vi har redan börjat läsa för babyn i magen då vi hört att den ska kunna känna igen sagorna när den är född sen.



Hela goodiebagens innehåll är superbra MEN...

... nu kan man ju vinna Jösta och Johan + Junior vill ha syskon-bok igen!!! :)

Jag är en riktig barnbokstok och tar gärna chansen och hoppas massor på vinst. Älskar barnböcker! ♥



svar: ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.

#7 - Hanna Rosell

Svar: Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012: Best Organic Product



Motivering: Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Zack och vi har fått barn samma år. Mina barn har precis fått en kusin och tofflorna skulle vara jättekul att vinna. Håller tummarna på tur! =)

#8 - Aniika

"Årets bästa ekologiska produkt 2012".



Vore jättekul att få hem den här fina goodiebagen i brevlådan. Mockasinerna är urfina, och skulle passa bra till barnens nye kusin som beräknas komma vilken dag som helst. Bambifilmen kommer bli en höjdare här hemma, barnen är väldigt inne på djurfilmer just nu.



Ha en bra dag!

#9 - Julia

Weleda Skinfood har vunnit ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Jag skulle såå vilja ha lite uppmuntran. Jag har två förkylda bebisar med öroninflammation och har själv ett mystiskt värktillstånd efter en helvetisk tvillinggraviditet. Jag älskar att vara mammaledig och få mysa runt här hemma med bebbarna men just nu är det lite tungt. Vi behöver helt enkelt lite hopp om vår och lyx. (Här toksnöar det ute). Lite kul bebisprylar som vi inte har möjlighet att prioritera just nu men framförallt lite lyx till mamman. Faan vad jag skulle tjuta och yla, av glädje, om jag fick vinna denna påse med ren lyx. Guuud vad jag hoppas!

#10 - Karolin

Den vann ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012 i Storbritannien.



Jag hoppas så att vinna få.

Bland annat ett par skor åt lillebror

och en tröja åt hans syster.

Då blir jag allt annat än dyster!

Så ett (ganska dåligt) rim du fått

för en chans att vinna stort och smått!

#11 - Ulrika

Den har vunnit: ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Jag trodde jag sett och testat de flesta av Weledas produkter men denna Skin Food var ny för mig, måste köpa. :)



Jag skulle vilja vinna för att jag är nyfiken på produkterna i goodiebagen. Allihop verkar valda med omsorg.



Kram!

#12 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Svar på frågan: Bästa ekologiska produkt 2012!



Första gången jag tävlar om denna goodiebag. Min motivering är helt enkelt att jag har en väldigt dålig dag idag. Min IIH sjukdom är extra känslig idag så har en jäkla huvudvärk, spänningar i nacken, tandvärk, magkatarr och ett jäkligt flottigt hår! Ovanpå det ska jag orka med min lilla solstråle som förgyller livet =) Hade varit mysigt med Weleda till mig och en film som vi båda hade kunnat mysa till =)



Tack för en superbra blogg!

#13 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag är med!

svaret på frågan är: Bästa ekologiska produkt 2012



Jag vill så jättegärna vinna!!

Det är underbara priser som skulle passa perfekt till mina underbara små pojkar. Jag hade gärna velat ge dom dessa fina presenter. Det förtjänar mina tappra små hjältar! :)

Lillprinsen ska snart döpas och ett par balla loafers och en festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. Resten är perfekta presenter till mamman;)



#14 - Petra

Svar: "Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien



Vi vill jättegärna vinna en goodiebag. Det hade varit ett perfekt firande att min son ska få en liten kusin. Vi ska upp och hälsa på dem i helgen, de bor i västerås o vi i skåne. De små skorna hade passat utmärkt som bebisgåva när vi sen får träffa den lill krabaten.

Dessutom hade det muntrat upp en vecka som denna som är fylld med vabdagar. Nu vill jag att sonen blir frisk o glad igen till vår resa.

#15 - Ewa (mamma till 6 döttrar)

Svaret är: ”Årets bästa ekologiska produkt"



Jag vill så gärna vinna detta till min lilla Fralla som fortfarande ligger i soffan nerbäddad och sjuk. Hon är värd att få vinna den här fina vinsten <3

#16 - Emelie

(Förgyll mig dag, snälla)



Svar: “Bästa uppstramande kroppsprodukt” på Elle beauty awards!



Bambi! Jag provar idag igen.

Mina hormoner gjorde att jag började gråta när jag inte vann. Jag är ju inte sann. Hoppas på att de små ljusblå loafers ska värma min bebis till jul. Det vore kul.



Du är bäst. Ingen protest. Puss och kram.

Mosad banan!

#17 - liselotte

Svaret är: Bästa ekologiska produkt.

Nu hoppas jag på tur,

så jag vinner en tröja med filur.

Vill även kolla film och göra en egen bok,

ur muggen dricker jag kaffe som en tok.

#18 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Rätt svar är Bästa ekologiska prudukt 2012

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#19 - Madde

Weleda Skin Food har nyligen röstats fram till ”Årets bästa ekologiska produkt”.



Jag hoppas på att vi vinner för sonen fick faktiskt inte Bambi filmen fast att han hade önskat sig den i födelsedagspresent. Denna vinst tycker jag är helt underbar för det passar verkligen till hela familjen. Inte bara barn eller vuxna utan en underbar blandning av allt.

#20 - Karin

Min lilla kille ligger hemma och är sjuk och vi båda skulle behöva piggas upp lite! Liam är dessutom väldigt intresserad av bambi så en ny film skulle inte sitta helt fel ;)



Svar: De vann pris för årets bästa ekologiska produkt

#21 - Tina Rundh

Hejsan



Jag har nog världens sämsta fantasi när det gäller att skriva motiveringar och det är inte synd om mig på något vis. Men i alla fall så tror jag mina barn skulle uppskatta lite roliga saker.Sen ska vi på dop i början av maj och dom där blå skulle passa perfekt till en liten Elis.

Mvh Tina



Tack för en inspirerande blogg.



Svaret är :”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.

#22 - Sanna

Weleda Skin Food röstades fram som "Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Vore super skoj att vinna, min dotter och blivande guddotter skulle bli otroligt glada över alla dessa fina produkter och jag själv skulle kunna andas ut lite nu när jag vet att sommaren kommer bli extra tajt ekonomiskt.



Kram Sanna

#23 - Erika - lilla familjen

svar: Weleda Skin food röstades den fram som ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012.



Tänk om jag fick vinna detta till min son, jag skulle bli så otroligt glad. Vi håller just nu på spara till radhus och lägger undan halva våra löner varje månad. Detta leder så klart till att vi bara kan köpa det allra nödvändigaste till våran son och det mesta väntar vi med tills han verkligen är i akut behov av det. Det känns väldigt trist då man gärna vill ge sitt barn det där lilla extra ibland. Skulle som sagt bli väldigt glad om jag vann detta, så jag får skämma bort honom med något extra! :)

#24 - Sara

Ja min dag börja inge bra alls, inge vatten å fick vänta länge innan dom kom med en vattentank. Va lite stressad utan vatten när man har en liten kille som måste ha sin ersättning. Så att få vinna denna goodiebag skulle göra min dag lite bättre



Svar: “Bästa uppstramande kroppsprodukt” på ELLE Beauty Awards 2012

#25 - Emelie och lilla familjen

Svar: De fick utmärkelsen ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012.



Idag tror jag att det är min dag att vinna

alla dagar i april håller ju på att försvinna!!

I sluttampen av mitt examensarbete kämpar jag på

så tänk då att det skulle vara så härligt att få

en goodiebag fylld med saker till mitt barn och mig

så att vi slipper köpa begagnade saker från Ebay.

#26 - Sofia

Weleda skin food har röstats fram som ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Jag vill hemskt gärna vinna! Vi älskar böcker här hemma och allt i påsen skulle komma till stor användning och glädje. Kram

#27 - Jennie

De har vunnit bästa ekologiska produkt 2012!



Är lite frånvarande idag då min lille gosse tog sina allra första steg i förmiddags! Det är helt fantastiskt och känslig som man är så kom där en liten tår. Samtidigt börjar man inse att den där lille bebisen, som man tyckte föddes igår trots att det är 10,5 månad sedan, börjar bli stor. Det är liksom ingen bebis längre... Lite vemodigt tycker jag!

Den superfina goodiebagen skulle komma till stor glädje för både mig och mina barn så jag hoppas på lite tur, dagen till ära!

Ha en skön torsdag!

//Jennie

#28 - Therese

Svar: Bästa ekologiska produkt 2012



Motivering: Ja, idag hoppas jag att jag svarade rätt på frågan :) Så då har jag åtminstone en chans att vinna ler Jag skulle vilja vinna så jag kan dela med mig av allt det fina från din goodiebag!

#29 - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Sv: Weleda Skin Food - Bästa ekologiska produkt 2012



Jag fortsätter att hoppas på denna härliga vinst! Coola dojjor till Towa, Toktuff vossatassartröja till Oliwer. Gissa vem som skulle bli populäraste morsan :) Nu håller vi tummarna!!

#30 - Hannah

Weleda Skin Food vann nyligen ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Som jag har skrivit tidigare vill jag väldigt gärna ge goodiebaginnehållet till min brorson (8 mån) och min lillebror (2,5 år) eftersom de är så fina och förtjänar det bästa. :)

#31 - Helena Lindgren

ELLE Beauty Awards



I denna goodiebag finns mycket som jag vet min systerdotter skulle bli vädligt glad för. Vann en leksak till henne men det visade sig att den var tyvärr slut och hon vart såklart riktigt ledsen något som det värsta jag vet är att se Lea ledsen. Jag vet att om jag vann denna goodiebag så skulle hon bli så glad så hon skulle springa runt och tjoa det är den Lea jag vill se.



Håller så hårt i mina tummar jag kan och hoppas på mejlet där det står GRATTIS med stora bokstäver



Kram från Helena

#32 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar: Elle beauty awards 2012



Jag som älskar nalle puh, hoppas att vinna bagen nu. Den innehåller så mycket bra, sånt som vi väldigt gärna vill ha! Vår vhs var gammal och grå och bättre kan den nog må. Nu är det dvdn som gäller och när samma film spelas om och om igen är det jag som gnäller.

Att ofta läsa i en bok, hoppas jag ska göra sonen klok, men han sidorna river, det blir lätt så i allt iver. En pekbok är nog bra att ha, för i den kan han slita och dra. Sist men inte minst kläder och skor, det är roligt med sånt som inte finns i affären där vi bor.

#33 - Maja

Weledas skin food har nyligen vunnit pris som "bästa ekologiska produkt".

Jag använder den själv, jag föll för namnet från början :)!



Jag har slut på motiveringar... Men jag skulle ändå väldigt gärna vilja vinna och hoppas jag har en chans ändå!

#34 - Matilda

Weleda Skin Food har blivit utsedd till Årets ekologiska produkt 2012.



Jag har läst din blogg i ungefär ett år och när jag först hittade den blev det många timmar framför datorn för att ta ikapp en hel del inlägg man missat.. :) Nu kikar jag in varje dag och det blir ofta att man kopierar dina recept och sitter och dreglar över bakverken ;)



Jag har inga barn än, däremot har jag fem underbara syskonbarn i olika åldrar som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det vore så kul att få skämma bort dem lite extra! Jag älskar att ge dem presenter och julklappar men eftersom de är några stycken nu måste jag tänka på prislappen.

Och vem vet, nåt av allt i goodiebagen kan jag nog allt spara tills det är dags för egna små skruttar här hemma... :)

#35 - Spacegirl

Svar: Bästa ekologiska produkt 2012



Jag vill vinna för då får jag chansen att sprida glädje hos flera personer inklusive mig själv, för badoljan den behåller jag, de andra fina sakerna får min kompis barn :-)

#36 - Aggie

De vann ELLE Beauty Awards 2012! Stort ju!



Vill vinna denna underbara goodiebag för att den är helt underbar. As simple as that!



Kram!

#37 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

svar: "Bästa Ekologiska produkt 2012"



Varför jag ska vinna ? Därför att jag är som ett barn inför julafton när jag får roliga paket hem till postlådan. Så en ROLIG goodiebag skulle förgylla en hel dag för mig och grabbarna :)

#38 - Kicki

2012 års bästa ekologiska produkt Weleda Skin Food vunnit har

har en själv och huden blir underbar

hoppas att turen är med mig denna gång

även om versen inte blir lång

både min prinsessa och prins

skall få ta del av det som vinns

de fyller båda år precis vid jul

därför blir det nu med paket extra kul

#39 - Jessica

Svar: ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



Jag började med att skriva olika motiveringar varje dag i din tävling, men nu de sista dagarna har det blivit samma, har inte tappat intresset bara lite ork i allmänhet så vi kör på den igen.

Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#40 - Emma S

Den har vunnit bästa ekologiska produkt 2012 :-)



Jag skulle vilja vara med och tävla för att i den här goodiebagen finns nått för alla. Och med de menar jag bara inte i min familj :-)

Min systerdotter älskar muminmuggar så hon skulle bli helt överlycklig för emaljmuggen (oavsett motiv :-) ). En av mina närmsta vänner väntar sitt första barn och vad skulle passa bättre som födelsegåva än en egen pekbok och

Bambifilmen skulle passa så himla bra som en present till den pojke jag jobbar som assistent åt.

Så för att sammanfatta det hela, Jag skulle vilja vinna för att få möjlighet att få sprida lite glädje till mina närmsta.

#41 - My

svar: ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien



jag och min finfina 1-åring Holgis skulle bli toppenglada för att vinna allt det fina du lottar ut, mys i badet för mig och bl a böcker vi trånat efter till honom!

#42 - Monia - mamma till Tuvalie

Svar: Årets bästa ekologiska produkt



Snart har hela månaden gått

och inte har jag någon goodiebag fått.

Så mycket fint som skulle passa min dotter

om det går bra så tar hon också några lotter.

Nu håller vi alla våra tummar och tår

på att en av de sista bagsen vi får :)



Kram / Monia & Tuvalie

#43 - Emma

Hej, jag är en tjej som en vacker dag som denna skulle vilja känna, lycka och glädje på ett vis, det skulle vara så kul att vinna detta pris.

Massor av fina saker i ett paket som alla vet, tur det inte är en get.

Skulle bli så glad och hoppa, skönt för nu slipper jag shoppa.

Nu ska jag runda av detta för vi börjar bli mätta, massa rim i ett, det här var inte lätt! Hoppas dock i morgon på ett pris, skulle vara så kul att få vinnarmail när jag står vid min spis...



Weleda Skin Food vann bästa ekologiska produkt 2012! Hoppas alla får en trevlig helg! Hälsningar Emma.

#44 - Ingrid - Mamma till Zelda

Skam den som ger sig, eller hur? ;) Jag är gärna med igen :)



SVAR; ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012, Storbritannien.



MOTIVERING; Vår dotter har upptäckt tjusningen med böcker och det skulle vara så roligt att få göra en egen pekbok till henne! Allt det andra roliga är bara en superhärlig bonus :)



Kram, Ingrid