bambi

Goodiebag nr 20

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Rosemary Invigorating Bath från Weleda, Vem kan älska Ella? bok och ljudbok från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad är egentligen Drakens Grotta hos Sagolikt Bokförlag?

P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den nittonde goodiebagen blev:

Emelie och lilla familjen om Goodiebag nr 19:
Svar: De fick utmärkelsen ”Årets bästa ekologiska produkt” på Pregnancy & Birth Bloom Awards 2012.

Idag tror jag att det är min dag att vinna
alla dagar i april håller ju på att försvinna!!
I sluttampen av mitt examensarbete kämpar jag på
så tänk då att det skulle vara så härligt att få
en goodiebag fylld med saker till mitt barn och mig
så att vi slipper köpa begagnade saker från Ebay.
#1 - Sara

Drakens grotta är en blogg där det finns bl.a. Pyssel och tävlingar och där man kan introduceras till förlagets sagofigurer.



Idag vill jag vinna för att få fira denna helt vanliga fredag! Just idag mår jag fantastiskt bra, har härliga framtidsplaner och är så glad över min fina familj, mitt roliga arbete och de härliga helgplanerna. Man borde fira sitt liv lite oftare, rätt som det är kan det vara för sent...

#2 - Monika G

Draken Dagmars egna sida där hon bjuder på pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul! En plats för alla drakfantaster och sagoslukare!



Hoppas min familj vinner, något för alla i paketet!



vh

Mamma Monika

#3 - Ellen N

Hej Bambi kul att ni ska stå sälja på Loppis ekomarknad på lördag. Jag tänkte sticka dit och fynda!



Har mest läst din blogg spordariskt tidigare men i och med tävlingen som jag är väldigt sugen på att vinna en Goodiebag. Har jag blivit mer och mer inspirerad och gillar din blogg mer och mer. Både trevlig, intressant och tar upp saker som jag så väl känner igen mig i! Är verkligen sugen på tigermuggen den är så fin! Och få titta på Bambi filmen med sonen skulle inte heller vara så dumt!



Svaret på dagens fråga är att Drakens grotta är ett ställe som bjuder på pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul!

#4 - liselotte

Svaret är en Blogg, som sagorikets egen drake har.



Skulle vara så roligt att vinna, har haft influensa och förkylningar som avlöst varandra, nu vakna jag med halsont och öronvärk. Skulle inte vara fel med en härlig vinst i allt detta.



#5 - Erika - lilla familjen

Svar: En bloggsida där dem bjuder jag på pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul!



Tänk om jag fick vinna detta till min son, jag skulle bli så otroligt glad. Vi håller just nu på spara till radhus och lägger undan halva våra löner varje månad. Detta leder så klart till att vi bara kan köpa det allra nödvändigaste till våran son och det mesta väntar vi med tills han verkligen är i akut behov av det. Det känns väldigt trist då man gärna vill ge sitt barn det där lilla extra ibland. Skulle som sagt bli väldigt glad om jag vann detta, så jag får skämma bort honom med något extra! :)

#6 - Jenny

Svar: Ett "ställe" på datorn med pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och lite annat roligt för barnen.



Motivering: Imorgon är det ingen vanlig dag utan det är min födelsedag. Hurra hurra hurra! Inte särskilt spännande att fylla år längre men hade jag vaknat och sett att jag vunnit denna fina goodie-bag hade födelsedagen fått en fin kickstart :)

#7 - Carola L

Svar:Draken Dagmars sida :-) pyssel, tävlingar, sagor och annat kul!



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#8 - Therese

Svar: Ett ställe där Draken Dagmar bjuder på tävlingar, ljudfiler,tips, sagor m.m



Motivering: Jag skulle gärna vilja vinna en av dina härliga goodiebagar så jag kan dela med mig av det fina till en vän i Sverige som snart skall få bebis :) Men muggen skulle mina barn få behålla :)

#9 - Ulle

Det är en grotta (blogg) där man som "drak och sagofantast" kan hitta pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul.



Tänk vad fort en månad går när man har något trevligt att klicka in på varje morgon. Har jag kanske vunnit?

Jag håller tummarna stenhårt att det är just min tur idag!

#10 - Sara

Drakens grotta är en blogg :-)



Tillsammans med min syster och min svägerska har vi 7 barn i åldrarna från ofödd (kommer till sommaren) till 8 år. Detta fantastiska paket delar jag med mig av om jag blir den lyckliga vinnaren!

#11 - Linda

Svar: Drakens grotta är draken Dagmars nystartade blogg, bestående av pyssel, tävlingar, sagor och annat kul! (Och för tillfället en tävling!)



Har tänkt VARJE dag att jag skall tävla.. Men mitt bloggläsande är för tillfället begränsat till telefonen under amningsstunder, och då är det lite svårt att skriva! Men nu äntligen har jag en datorstund och passar såklart på :) Hoppas att det är min tur att kamma hem en fantastisk goodiebag!

#12 - Petra

Dagmar tror jag svaret på dagens fråga är

men jag vet inte om det till en vinst bär.

Jag hoppas mig på att vinna

en massa kul åt min dotter Rimma.

#13 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

drakens grotta är en blogg. :)



nu är snart månaden slut.

Och 20 vinster har redan delats ut.

och nu hoppas jag och barnen att det är våran tur att få hem vinster som säger Titt ut.

#14 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och drakens grotta är en blogg där draken Dagmar bjuder på tävlingar, pyssel, sagor, ljudfiler och annat kul!



Vore super kul att vinna den här goodiebagen. Min dotter och jag har tittat lite extra i boken Johan & Jösta som är den enda boken vi har därifrån nu sedan din tävling startade, så min busunge här hemma är väl medveten om att jag tävlar hos dig varje dag och att vi KANSKE har turen med oss och vinner hem ytterligare en bok till samlingen.



Kram Sanna

#15 - Bondmoran Charlotte

Svar: Drakens grott är en sida där man bjuds på pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul :-)



Du har skrapat ihop en sjukt fin goodiebag!!! Självklart vill man vara med om chansen att vinna den :-)

Där finns saker som jag skulle vilja ge bort i present till en god vän och där finns saker som jag skulle vilja skämma bort både mig själv och mina barn med.



Tack för en härlig blogg och en kanonfin tävling!



/Bondmoran

www.bondmoran.nu

#16 - Sofia





Det är Sagorikets egen drake som Dagmar öppnat sin spännande grotta! Där kan man titta, lyssna, tävla och uppleva med Dagmar som guide i sagornas värld!



Är det min tur att vinna idag?

Kram

#17 - Helena Lindgren

Det är en sida där det bjuds på tävlingar sagor och annat kul



Jag lyckades vinna en leksak till min systerdotter tyvärr visade sig den vara slut som jag då inte hade en aning om. Jag berätatade för henne att den var slut och hon vart såklart ledsen. Nu skulle jag vilja se min systerdotter glad igen. Jag vill inte se min systerdotter ledsen då blir jag ledsen. Jag vill se denn systerdottern som springer och tjoar av glädje det tror jag hade blivit så om hon fick veta jag vunnit denna goodiebag.



Sjävklart hoppas jag på mejlet med dom stora bokstäverna GRATTIS



Kram

#18 - Julia

Drakens grotta är draken Dagmars egen sida med pyssel, tävlingar, lyssna på ljudfiler mm. En drakguide i sagornas värld.



Jag skulle såå vilja ha lite uppmuntran. Jag har två förkylda bebisar med öroninflammation och har själv ett mystiskt värktillstånd efter en helvetisk tvillinggraviditet. Jag älskar att vara mammaledig och få mysa runt här hemma med bebbarna men just nu är det lite tungt. Vi behöver helt enkelt lite hopp om vår och lyx. (Här toksnöar det ute). Lite kul bebisprylar som vi inte har möjlighet att prioritera just nu men framförallt lite lyx till mamman. Faan vad jag skulle tjuta och yla, av glädje, om jag fick vinna denna påse med ren lyx. Guuud vad jag hoppas!

#19 - Marie Ström

En blogg är det =)

JAg skulle vilja vinna för att ge bort till min kompis/granne. Först förlora han (pappan ;D) sin mamma och nu är hon (mamman) 50% sjukskriven för att hon är för stressad osv vilket innebär att bebben är liten. Hade varit roligt att muntra upp dem!

#20 - Spacegirl

Svar: En blogg med innehåll såsom tävlingar.



Jag vill vinna därför att det vore så roligt att få skämma bort mina kompisars barn med fina saker :-)

#21 - Camilla

Drakens grotta är en blogg där Draken Dagmar berättar lite om ditten o skatten, mkt pyssel, tävlingar och sagor!



Jag tycker att jag ska vinna för nu har jag skickat så många svar i goodie bagtävlingen, och blivit besviken så många gånger över att det inte är jag som vunnit. Blir ju glad för er andras skull, men tänk om jag också kunde få vinna:)

#22 - Anonym

Draken Dagmars egen sida med pyssel o sagor bla.



Nu håller jag tummarna stenhårt för att jag får en fin födelsedagspresent eftersom jag fyller år imorgon =) Goodiebagen kommer sedan delas mellan sonen och hans små kusiner =)

#23 - sandra åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Drakens grotta är en sida med pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul!

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#24 - Jessica

Sagorikets egen drake Dagmars egen grotta där det bjuds på tävlingar , upplevelser att både lyssna och läsa.



Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#25 - Monia - mamma till Tuvalie

Svar: En blogg fylld med pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul!



Snart har hela månaden gått

och inte har jag någon goodiebag fått.

Så mycket fint som skulle passa min dotter

om det går bra så tar hon också några lotter.

Nu håller vi alla våra tummar och tår

på att en av de sista bagsen vi får :)



Kram / Monia & Tuvalie

#26 - e

Drakens grotta är stället där Draken Dagmar huserar sin blogg. Pyssel, tävlingar och annat skoj kan man hitta där.



Jag. Vill. Vinna. Så enkelt är det. Och så gillar jag din blogg förstås. Mest det enkla, det om vardagen. Så som den är. Men jag har börjat laga dina recept. Imorgon bjuder jag mina föräldrar på "din" laxstroganoff :).

Tack.

#27 - Karolina

Drakens Grotta är platsen för alla drakfantaster och sagoslukare, där draken bjuder på pyssel, tävlingar, sagor och annat kul! (Sagolikt Bokförlags blogg)



På måndag börjar sista veckan på min föräldraledighet. En goodiebag för att lindra jobbångesten och fira att ett fantastiskt första år med min son har passerat skulle ge en bra start på våra nya vardagar.



#28 - Annica

Drakens grotta är en blogg med draken Dagmar som skriver om pyssel, tävlingar och sagor.



Oj, nu hålls det tummar och tår.

Hoppas mina små töser denna vinst får.



Böcker om drakar gillar dom båda,

men ibland blir det svårt att läsa när båda håller låda.



/Annica, Pixie 2 år, Mica 1 år

#29 - Madde

Drakens grotta är deras egna blogg http://drakensgrotta.wordpress.com/about/ - platsen för drakfantaster och sagoslukare.



Jag hoppas på att vi vinner för nu närmar det sig min födelsedag mer och mer. Ännu har jag inte haft någon tur på min sida. Skulle vara en underbar födelsedagspresent för hela familjen fast mest till mig. ;)



Kramar.

#30 - Desirée Larsen

Drakens Grotta är platsen för alla drakfantaster och sagoslukare! Det är en sida (blogg) med pyssel, tävlingar, sagor och annat kul!



Stort grattis till bloggens 5 års jubileum! Har inte följt dig så länge men är garanterat fast för evigt :)



Goodiebagen är helt underbar och innehåller saker till alla i min underbara familj. Skulle bli väldigt glad om jag hade turen att vinna.

#31 - Lina



Drakens Grotta är typ en blogg där Drakens Grotta bjuder på pyssel, tävlingar, sagor och annat kul! :)



Skulle bara var KUL att vinna och få lite fina presenter till min älskade lilla son :)

#32 - Kicki

Draken Dagmars sida med tävlingar och annat är svaret på dagens fråga.

Att vinsten hem kamma

skulle muntra upp en trött mamma

lika glad som mig

blir då min lilla tjej

#33 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Skam den som ger sig! ;) Jag är med och kämpar om priserna idag med!

Svaret på dagens fråga är :

platsen för alla drakfantaster och sagoslukare!-

pyssel, tävlingar, tips, sagor, ljudfiler och annat kul!



Jag vill så jättegärna vinna!!

Det är underbara priser som skulle passa perfekt till mina underbara små pojkar. Jag hade gärna velat ge dom dessa fina presenter. Det förtjänar mina tappra små hjältar! :)

Lillprinsen ska snart döpas och ett par balla loafers och en festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. Resten är perfekta presenter till mamman;)