bambi

Goodiebag nr 21

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par guld sneakers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Citrus Refreshing Milk från Weleda, Junior börjar förskolan (bok med ljudbok) + Känn med hen från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Hur många bilder finns det allt färglägga på Vossatassarns hemsida (under Lek & Bus)?

P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!



Vinnaren av den tjugonde goodiebagen blev:

Karolina om Goodiebag nr 20:
Drakens Grotta är platsen för alla drakfantaster och sagoslukare, där draken bjuder på pyssel, tävlingar, sagor och annat kul! (Sagolikt Bokförlags blogg)

På måndag börjar sista veckan på min föräldraledighet. En goodiebag för att lindra jobbångesten och fira att ett fantastiskt första år med min son har passerat skulle ge en bra start på våra nya vardagar.
#1 - Erika - lilla familjen

Svar: Det finns 9 st (den som är lite färglagd inräknad)



Det är så härligt att vakna upp och börja dagen med denna tävling, ännu härligare vore det ju så klart om man vaknade, startade datorn och såg att just jag vunnit! :) Bättre start på dagen än så kan man nog inte få, så nu håller jag tummarna!

#2 - Emmelie

Det finns nio stycken! Eller ja åtta helt tomma men.

Hade väldigt gärna velat vinna, vi har haft det så tufft ekonomiskt ett tag och nu ska systerdottern fylla två år, en av dessa grejer hade passat henne perfekt. Och så får jag chansen att skämma bort mina egna barn lite med ;)

#3 - Lina Johansson

Är det min tur att vinna nu ? :) :) Det känns lite så ! Håller iallafall tummarna stenhårt !



Svar: Måste väl vara 9 bilder ätt färglägga :)



Ja jag tänker inte dra till med nåt långt rim eller så.. Men hade blivit så superglad om jag fick bli en av de lyckliga vinnarna av denna goodiebag.

Har en liten dotter på 14 månader så nog kommer allt komma till användning :)

Och de toksöta loafers dojjorna kommer sitta fint på min kusins bebis som är beräknad till 1 maj :)



Ha en fantastisk helg nu.

#4 - Jennie

Det är en stilla morgon, har jag sedan en timme tillbaka kunnat konstatera... Har man morgonpigga barn så har man! Det gäller att vara med då det händer så mycket i deras liv. Fyraåringen har många djupa frågor och funderingar som vi varsamt försöker svara på. Snart ettåringen har fullt upp med att lära sig gå och verkligen suger in sin omgivning, ord och intryck. Det är fantastiskt att få vara med och dela deras resa!

Även om det är en fantastisk gåva att vara förälder till två små barn så värdesätter jag egentid och mikropauser högt. Jag tycker det är viktigt att få längta efter mina barn och vill att mina barn ska vara trygga med andra vuxna.

Så vad är då min motivering till att vinna goodiebagen:

Jag är tacksam för det jag har i livet och försöker göra det bästa av det.



Det finns 9 stycken bilder att färglägga på Vossatassars hemsida.



Ha en skön helg!

//Jennie



#5 - Carola L

SVar: 9



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#6 - J - tvillingmamma

Har tävlat andra dagar, men kommer nu med en annan motivering. Jag och sambon (och barnen förstås) är bortbjudna ikväll. Det skulle bjudas på fin middag med övernattning och bastubad för föräldrarna. Någonting vi behöver just nu, komma lite bort från vardagslivet liksom. MEN barnen har varit sjuka och nu smittat sambon, så det blir inget av. :-( Skulle vara roligt att få glädjas åt en härlig goodiebag!



Svar: 9 bilder finns det att färglägga på Vossatassars sida!



Trevlig helg!

#7 - Karolin

Det finns nio bilder.



Jag skulle verkligen behöva lite tur och lyx i vardagen just nu. Jag har en del tunga dagar både bakom och framför mig, och även om livet i stort är alldeles fantastiskt så vore det fint med lite extra ljus för att lysa upp.

#8 - Emma S

Det finns nio bilder att färglägga på vossatassars hemsida.



Jag skulle vilja vara med och tävla för att i den här goodiebagen finns nått för alla. Och med de menar jag bara inte i min familj :-)

Min systerdotter älskar muminmuggar så hon skulle bli helt överlycklig för emaljmuggen (oavsett motiv :-) ). En av mina närmsta vänner väntar sitt första barn och vad skulle passa bättre som födelsegåva än en egen pekbok och

Bambifilmen skulle passa så himla bra som en present till den pojke jag jobbar som assistent åt.

Så för att sammanfatta det hela, Jag skulle vilja vinna för att få möjlighet att få sprida lite glädje till mina närmsta :-)

#9 - Kamilla - Mamma till Oscar och Nicole

Svar: Det finns 9 stycken bilder



Med två ovälkomna vattenskador finns inte ekonomin till att ge barnen den vardagslyx jag vill kunna, en goodiebag hade varit väldigt välkommen i våran familj just nu!

#10 - Monia - mamma till Tuvalie

Svar: Åtta



Snart har hela månaden gått

och inte har jag någon goodiebag fått.

Så mycket fint som skulle passa min dotter

om det går bra så tar hon också några lotter.

Nu håller vi alla våra tummar och tår

på att en av de sista bagsen vi får :)



Kram / Monia & Tuvalie

#11 - Therese M

Det finns nio teckningar att färglägga.



Sitter och kollar ut på snön som faller ner och inser att det är den 21 april och vi har så sjukt mycket snö kvar (de är dagar som dessa som jag ifrågasätter vårat val att på i den norra delen av Sverige). Vill verkligen ha vår nu. Drömmer mig bort till sommar och sol och ser min lillfis komma gående på gräset i de fina guld tofflorna och storfisen hoppandes på studsmattan i sin fina gula t-shirt från vossatassar. På bordet bredvid studsmattan står muggen från dafra fyllt med saft för svalka de små en varm sommardag som denna. När kvällen kommer går vi in och badar, vi använder weledas Citrus Refreshing Milk och läser Junior börjar förskolan. Efter badet gossar vi ner oss i soffan och ser lite bambi och sen när de är dags för natting läser vi Känn med hen. När barnen lagt sig sätter jag mig ute på altanen och njuter av den härliga sommarvärmen samtidigt som jag påtar ihop en egen pekbok till barnen på lookibooki.



Återstår bara att jag vinner denna underbara goodiebag och att det slutar snö någongång kanske mina drömmar blir sanna? =)

#12 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Det finns 9 bilder att färglägga!

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#13 - mathilda

9 fina bilder finns det!



Jag kämpar ihärdigt med motiveringar och svar för vi är många som skulle bli glada om goodiebagen skickas till mig :-)



Ps eftersom jag älskar många av dina recept och tom rekomenderat din blogg till min vän som driver cafe(hon blev väldigt glad över pecancheesecakereceptet) har jag redan röstat på dig i mat och bakbloggskategorin!

#14 - monika g

Nio stycken!



Hoppas på vinst, något till hela familjen!



vh

Mamma Monika

#15 - Carola H

Svaret är 9 st!



Försöker med denna motivering igen då jag faktiskt tycker den är ganska bra om man läser den rätt :D



Att vinna loafers från Allt för föräldrar shoppen vore ju helt enkelt toppen!



En t-skirt från Vossatassar passar bra i sommar då solen gassar.



Får inte min dotter en bok från Looki booki blir jag nästan tooki ;)



Från Dafra skulle jag vilja ha en mugg, att dricka ur till gott tilltugg!



Sen har jag ett annat förslag, att få någon bok från Sagolikt bokförlag!



Filmen från Disney med Bambi är ett plus, så hinner man som småbarnsförälder under tiden ta en dusch!



Och fulländad skulle den vara denna da´om jag dessutom fick vinna härlig badtillsats från Weleda!

#16 - Aggie

Det finns 9 st bilder att färglägga :-)



Vill verkligen vinna denna undrbara goddie, goodiebag!!!



Kramar!

#17 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Svar 9st



Hoppas på tur i dagens tävling. Ligger hemma med huvudvärk (kan väl inte bero på två glas rose på gårdagens event?). Känns lite klent i så fall s

Behöver muntras upp lite.

#18 - Ulle

9 bilder Vossatassar får jag det till.



Åh vad glad jag blev när jag läste att det är Weledas citrusbadolja i paketet nu! Det är min favorit då just citrus är väldigt bra vid hyperaktivitet, nervositet, illamående mm. Jag brukar massera mina barn lätt med massageoljan men vi har inte testat just badoljan.



Ps: Imponerande och ambitiöst att du gör om collaget varje gång du byter priser. Gillar sådana små detaljer i en blogg. :)

#19 - Katja

Antal bilder att färglägga är 9 st.

Vilka otroligt coola sneakers som finns med i goodiebagen! Om jag inte vinner dem måste jag köpa ett par till min lilla Mini. :)

#20 - Sanna

Det finns 9 stycken bilder att färglägga på Vossatassar.



Vore helt underbart med en goodiebag med roliga prylar till min dotter och mitt kommande gudbarn. Bägge skulle verkligen bli glatt överraskade och glada.



Kram Sanna

#21 - Linnea

Jag hittar 9 st bilder en kan färglägga på Vossatassars hemsida.



Jag har precis tagit en liten paus i mitt allra första cupcakesbak... Vad passar då bättre än att hälsa på Bambi? Självklart vill jag vara med och tävla om en goodiebag! För tre månader sedan blev jag moster för första gången. Det är SÅ stort! Julius är liksom den ungen jag älskat mest, någonsin! Alla i hans närhet är överens om att han ska får hela världens möjligheter och inte bara de som snopp-individer vanligast får. Självklart ska Julius få dansa till schlager iklädd gyllene skor och känna med hen och följa Junior i sagolika böcker med sin moster Nea!



Virtuella kramar med något frostingkladdiga händer

/Linnea

#22 - Anonym

9 st!



Åh, "mina gyllene skor". De skulle sitta så fint på guldgossen "Messi" som snart ska födas in i familjen- min svägerska väntar barn vilken dag som helst.



De andra fina grejerna kommer mina barn älska. Och mamman? Hon kommer låsa in sig i badet omgiven av bubblor och citrusångor. Åh, vad härligt!



Ha en bra helg!

#23 - Sara Elisabeth Norberg

Det finns 9 bilder som man kan färglägga på Vossatassarns hemsida (under Lek & Bus)



Känner att snart så borde jag vinna, fast det är ju bara roligt att få vara med å tävla. Så nu hitta jag en sida på fina bilder jag kan skriva ut åt dottern så hon kan färglägga dom. Så hitta jag lite annat pyssel med. Ja, jag kan inget annat än att hoppas att jag vinner å om inte testa på nästa =0)



Jo, fin sida du har, älskar färgerna

#24 - Carro

9 st bilder finns att färglägga.



Idag måste det vara min tur, det är ju min födelsedag =) Nu håller jag tummarna stenhårt!!

#25 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Svar: 9



Nu är vi inne på bag tjugoett, att vinna detta var faktiskt inte så lätt!

Här hemma är musik är ett stort intresse, och nu är grabben en riktigt bjässe!

Snart behöver han sin första sko, självklart ska den se ut som i Herreys diggiloo.

Så snälla låt oss bagen vinna, innan dom alla hinner försvinna!

#26 - Ellen

Hej det finns nio stycken bilder att färglägga under lek och bus på vossatassarnas hemsida.



Hoppas du fick mycket sålt idag! Själv så fyndade jag endel på loppi ekomarknad :-D



Börjar få svårare och komma på bra motiveringar till att vinna Är inte bra på att rimma eller motivera för mig. Men vore verkligen roligt och få återuppleva Bambi med sonen. En så härlig film och få titta på om och om igen!

#27 - Milla

Åh vilka fina guldiga tossor! Svaret är 9st. Jag vill vinna för idag kom jag tvåa på sm i Uppsala och silver är ju fint men guld är bättre och får jag goodiebagen får jag ju nåt guldigt iaf :) hoppas verkligen på vinst!

#28 - Marlene

Sitter här med inflammation på stämbanden och tycker synd om mig själv. Tycker synd om barnen som har tråkigt för att mamman inte riktigt orkar med nu med förkylning i kroppen. Har ingen släkt i närheten som kan avlasta och underhålla barnen. Men vi kämpar på trots att allt känns lite extra jobbigt nu! :) Tänk om jag kunde vinna en härlig goodiebag till mina två små hjärtan, något nytt och roligt att roa sig med medan mamma kryar på sig, ja.. det hade varit något! :)



Svar - 9 Bilder att färglägga!

#29 - care69

Jag är gärna med!

Svar: Det finns nio bilder.

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/22-april-vinn-en-goodiebag.html

#30 - Kicki

Nio är Vossatassars bilder att sätta färg på

det min son nu skall att göra få

att bagen kamma hem

skulle hos oss bli paket-SM

finns något för alla i vår familj

pappa får muggen till sitt kaffe med smak av vanilj

lilla tjejen får mysiga skor

en tuff T-shirt får hennes bror

och mamma får filmmys med barnen i soffan!

#31 - Anna J

Hej!

Svaret på frågan är 9 st.



Massa fina grejer i bagen! Jag tror min dotter skulle gilla det!



Tack för en fin blogg.



#32 - Spacegirl

Det finns 9 st.



Jag vill vinna därför att jag provat att skriva något fiffigt varje dag och jag skulle helt enkelt bli superglad :-)

#33 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

svar: 9 stycken



Varför jag ska vinna då ? Ett paket med posten är lika roligt som paket av jultomten. Dessutom skulle ju denna goodiebag vara spännande för hela familjen :)

#34 - Sara

Det finns nio bilder att färglägga.



Jag började jobba igen efter föräldraledigheten för tre veckor sedan. Är i en tuff branch (samma som din man) som kräver mycket jobb. För att få träffa mitt lilla hjärta börjar jag jobba vid sex på morgonen efter att ha pendlat en timme enkel väg. Det resulterar i att jag slocknar med min son vid sju. Känns som jag inte längre har något liv (hoppas på att detta bara är en fas..). En vinst skulle verkligen muntra upp mig.

#35 - Amanda - mamma till S & T

9 stycken roliga bilder finns det att färglägga.



Tycker det är så svårt att motivera varför man bör vinna saker när jag redan är så lyckligt lottad. Huset fullt av kärlek - det kan man leva på! Vill ju såklart ge mins barn allt de önskar i livet och vet att de skulle bli jätteglada för detta superpaket!



Ha en fortsatt riktigt fin helg!



Hälsningar



Amanda med S & T

#36 - Sofia

Det finns nio bilder att färglägga.

Jag vill vinna för att vi älskar böcker hemma hos oss! Och just dessa böcker vore en fantastisk present till min älskade lilla busunge ( som snart fyller två) som har en av böckerna i giraffserien och älskar den! Vi bor också långt från släkten och pekboken vore en kul grej att använda sig av för att påminna om dem.

Kram

#37 - liselotte

Det finns 9 st

Jag vill gärna vinna för det skulle vara så roligt att få alla dessa fina saker, en glädje goodiebag, som förgyller vardagen

#38 - Maja

Det finna nio bilder att färglägga!



Jag hoppas på att vinna den finna goodiebagen. Skulle vilja ge dom underbara guldiga små skorna till en kär vän som väntar sitt första och mycket efterlängtade barn inom några veckor. Resten skulle bli mycket uppskattade presenter till familjen!

#39 - Kristina Kastberg

9 underbart söta bilder finns att färglägga på vossatassarnas hemsida!



Jag skulle gärna vilja vinna denna goodiebag för att min son just fått sin vaccinering. Detta skulle passa bra "som plåster på såren"

Plus att jag genom unicef precis som du har gett bort 95 vaccin till barn i världen! Det kändes så bra och det tycker jag att alla med egen blogg kan göra!

#40 - VI 3 MOT VÄRLDEN

Svar: 9 bilder om man räknar med den som är lite halvt fylld redan :)



Självklart vill jag vinna en goodiebag av sötaste Bambi <3 <3 puss puss smör smööör... ;) och om jag vinner ska jag posta guldskorna raka vägen till min barndomsvän som ska få sitt första barn snart :) det skulle göra henne glad! Och mig!



Puss & Kram från Drottningen



#41 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Skam den som ger sig! ;) Jag är med och kämpar om priserna idag med!

Svaret på dagens fråga är : Det finns 9 härliga (monster)bilder att färglägga på deras sida!



Jag vill så jättegärna vinna!!

Det är underbara priser som skulle passa perfekt till mina underbara små pojkar. Jag hade gärna velat ge dom dessa fina presenter. Det förtjänar mina tappra små hjältar! :)

Lillprinsen ska snart döpas och ett par balla loafers och en festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. Resten är perfekta presenter till mamman;)

#42 - Josephine- Mamma till Elika & Nick

Svar: 9st om man räknar med den som redn är målad delvis annars 8st.



Alltid lika skoj att kika in här & se vad ni har för er =) Såg dig & barnen på We R Family i fredags!

#43 - Jessica

Svar nio



det skulle vara ett mirakel att vinna allt underbart och du skulle vara en vardags ängel på besök hos oss.

#44 - Emma

Hej!



Oj vilka kanongrejer att vinna!



Svaret är 9 stycken olika bilder att färglägga.



Tiden går verkligen fort när man har roligt och snart blir min älskade lilla dotter ett år. Denna goodiebag skulle vara den perfekta presenten till henne då hon älskar att öppna paket!



Kram Emma

#45 - Magnus

Hej!



Svaret är 9 stycken olika bilder att färglägga.



Nu har jag nedräkning till jag ska börja mitt fantastiska halvår som pappaledig! Denna goodiebag skulle vara ett härligt startskott för både mig och min dotter!



/Magnus