bambi

Goodiebag nr 22

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par guld sneakers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Citrus Refreshing Milk från Weleda, Yla i natten ljudbok + Blodsband ljudbok från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad kostar ett presentkit från Looki Booki?


P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!



Vinnaren av den tjugoförsta goodiebagen blev:

mathilda om Goodiebag nr 21:
9 fina bilder finns det!

Jag kämpar ihärdigt med motiveringar och svar för vi är många som skulle bli glada om goodiebagen skickas till mig :-)

Ps eftersom jag älskar många av dina recept och tom rekomenderat din blogg till min vän som driver cafe(hon blev väldigt glad över pecancheesecakereceptet) har jag redan röstat på dig i mat och bakbloggskategorin!
#1 - Sara Jonsson

Dagens svar: Ett presentkit kostar 249kr.



Klart jag också vill vinna en härlig goodiebag! Innehållet är verkligen varierat och bra. Du har fått tag i bra sponsorer tycker jag!

Jag diggar din blogg stenhårt och går alltid in på den först när jag "går min bloggrunda" på nätet! Keep up the good work Bambi" :-D

#2 - Jennie Tates

Present-kitet från looki booki kostar 249 kr. Åhhh vi hoppas att vi vinner allt detta fina weleda till mammans bad (även dottern älskar att bada) muggen till lilla Hanne som älskar Disney (o fyller 3 år på onsdag)Ljudboken Yla i natten skulle sonen Nathaniel få.... mmm vi håller tummarna. Jennie med familj

#3 - mathilda

Massa massa tack!



Ha en underbar dag!

#4 - Anonym

Ett presentkit kostar 249 kr.



Är precis tillbaka på arbetet efter varit föräldraledig ett år. Det känns tufft med tidiga morgnar, lång pendlingstid, mycket jobb och längtan efter lillen. Det känns just nu som att jag inte har något liv och en vinst skulle verkligen muntra upp mig!



Jag är en relativt nytillkommen läsare (som verkligen fastnat:)) men har ju inte varit med från början och undrar hur ni får livspusslet att gå ihop? Är ute efter lite inspiration tror jag:)

#5 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Ett presentkit kostar 249 kr.

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#6 - Carola H

Svar: 249 kr.



Hm..funderar på om du tycker jag är dålig på att rimma (brukar bli retad över det på julafton men själv skrattar jag ofta gott åt mina fåniga rim, i detta är den med Looki Booki favoriten ;))..men försöker iallafall en gång till men denna motivering;



Att vinna loafers från Allt för föräldrar shoppen vore ju helt enkelt toppen!



En t-skirt från Vossatassar passar bra i sommar då solen gassar.



Får inte min dotter en bok från Looki booki blir jag nästan tooki ;)



Från Dafra skulle jag vilja ha en mugg, att dricka ur till gott tilltugg!



Sen har jag ett annat förslag, att få någon bok från Sagolikt bokförlag!



Filmen från Disney med Bambi är ett plus, så hinner man som småbarnsförälder under tiden ta en dusch!



Och fulländad skulle den vara denna da´om jag dessutom fick vinna härlig badtillsats från Weleda!

#7 - Camilla

Ett presentkit kostar 249 kr.

Jag blir så ledsen varje morgon när jag klickar upp sin blogg och jag inte har vunnit. O nu börjar dessutom tiden rinna ut...

Snyft! Därför skulle jag vilja vinna nu, en härlig start på nya veckan helt enkelt!

#8 - Anonym

Presentkitet från LookiBooki kostar 249:-



Igår kväll bjöd jag familjen på cupcakesen från miitt allra första cupcakesbak... Det blev succé! Självklart vill jag vara med och tävla om en goodiebag! För tre månader sedan blev jag moster för första gången. Det är SÅ stort! Julius är liksom den ungen jag älskat mest, någonsin! Alla i hans närhet är överens om att han ska får hela världens möjligheter och inte bara den halvan som snopp-individer vanligast får. Självklart ska Julius få dansa till schlager iklädd gyllene skor och känna med hen och följa Junior i sagolika böcker med sin moster Nea! Och så ska vi baka cupcakes:)



Nu: en cupcake till frukost?!

Virtuella kramar/Linnea

#9 - Linnea

Oops! Glömde skriva namn och e-post i förra kommentaren...

/Linnea

#10 - Emma S

Ett presentit kostar 249 kr.



Jag skulle vilja vinna för att få sprida lite glädje bland mina nära. Det finns nått för alla i goodiebagen.

Skulle vilja glädja en nära vän till mig med en personlig pekbok till hennes lillas födelse.

Min systerdotter som älskar muminmuggar skulle bli superlycklig av den fina emaljmuggen.

Bambifilmen skulle komma till stor glädje hos den pojke som jag jobbar som assistent åt.

Hans syster skulle också bli utom sig av lycka av ljudböckern.

Här på hemmaplan skulle den superfina t-shirten också göra en liten tjej väldigt lycklig :--)

Sen något för mig själv också, en lyxig Weleda produkt.

#11 - Mirre

Svar. 249:-( Wow , vad mycket man får för pengarna!)



Vår älskade lillebror mycket kärlek får,

Men ärver leksaker och i syskonens avlagda kläder han går,

Bambi, jag hoppas därför på en liten chans,

Att vinna en goodiebag som bara var hans



#12 - Carola L

Svar: 249:-



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#13 - Karin

Det kostar 249 kr..



Vi fortsätter hoppas här hemma och när jag såg att det nu var guldskor i paketet så dog jag en aning. Åh vilka ljuvliga :)!!

#14 - Ingrid - Mamma till Zelda

Nu är det inte många dagar kvar, men jag är gärna med så många dagar jag hinner :)



SVAR; Ett presentkit kostar 249:-



MOTIVERING; Vår dotter har upptäckt tjusningen med böcker och det skulle vara så roligt att få göra en egen pekbok till henne! Allt det andra roliga är bara en superhärlig bonus :)



Jag har röstat på dej!



Kram, Ingrid

#15 - Jessica

Svar 249 kronor kostar det. En väldigt fin och prisvärd present.



Känner att det skulle vara ett litet vardagsmirakel att vinna detta och du skulle vara en vardags ängel att komma på besök hos oss

#16 - Sofie

Ett härligt presentkit från LookiBooki kostar 249:-



Jag skulle uppskatta denna fantastiska goodiebag så himla mycket, för jag vet att mina två små underbara kids skulle bli väldigt glada för dessa fina saker :) Jag gör allt för dom men nya fina saker har jag tyvärr inte råd att prioritera just nu. Så goodiebagen skulle definitivt sätta lite lyxkänsla här hemma just nu.



Tack för en fin blogg!



#17 - Lina Johansson

Nu raderar jag min vanliga motivering och säger rätt och slätt: Det hade vart superkul att vinna. Finns massa fina saker min dotter kommer ha användning för :)

Håller tummarna hårt och hoppas :)



Ha en mysig söndag.



Ja just det, svaret ja: 249kr kostar ett presentkit.

#18 - Marlene

Ett presentkit kostar 249kr :)



Idag är det 1 år sedan vi förlorade vår älskade katt. Vår son är 3½ år och saknar honom jättemycket. Ibland vaknar han om nätterna och gråter på grund av detta, det gör så ont i mammahjärtat! Senast igår innan han skulle lägga sig gav han mig en stor kram och sedan kom en tår och han ville prata om sin lilla katt som enligt honom sitter uppe på månen. Trodde aldrig att en så liten pojke kunde sakna på det här sättet! Tyvärr har vi inte möjlighet att skaffa en ny katt just nu på grund av vissa omständigheter, men det är svårt att förklara för honom. I framtiden kommer han att få en ny liten kisse men vi måste vänta tills vi bor bättre till. Just idag känns det som att en goodiebag hade suttit lite extra bra, som plåser på såren till vår lilla grabb! Ja, det finns ju massor av smått och gott till lillasyster också!

#19 - Jennie

Presentkitet kostar 249 kr. Ett sådant kommer det bli på nästa dop vi är bjudna på helt perfekt!



Hoppas vi har turen idag att vinna den superfina goodiebagen. Det blir inte så mycket nya grejor till mig och mina barn då tid är värt mer än pengar! Men drömma och hoppas kan man ju alltid få göra!

#20 - The Life Of Yarp - Live you life before someone else does it for you!

Presentkitet kostar 249 kr :)



Nu ser jag att det är ett par söta små guldiga skor, ursöta! Håller tummarna för att kunna ha en filmkväll med syskonbarnen och Bambi. Har inte sett den på många, många år, så man behöver allt bli lite refreshed i minnet!



Kram nathalié

#21 - Karolin

Det kostar 249 SEK.



Jag sitter i denna stund på barnakuten med min tre-åring som igår kväll upptäcktes ha en sned tumme. Nu har hon varit modig och blivit både röntgad och undersökt, och mycket av innehållet skulle verkligen pigga upp henne!

#22 - Ulle

Det kostar 249:-



Jag tänkte hoppa över att tävla idag, jag tyckte att jag haft 21 så bra motiveringar så att jag liksom är mätt på detta nu. Men så flög något i mig så nu är jag här och äskar priser igen! :)



Vi har haft besök av barnens kusiner idag så det har varit 7 barn i åldern 6 månader till 14 år och härjat runt här. Då inser man hur rik man är!!



Men visst, lite smått och gott till just alla dessa barnen vore ju som lite grädde på moset. :)



Kram!



#23 - Therese

Svar: Ett presentkit kostar 249 kr



Motivering: Efter att ha skrivit lite olika motiveringar har jag nu kommit på hur jag vill motivera mig! Om jag vinner skulle jag be dig att skicka heeela goodiebagen till en av min allra finaste vänner som får bebis i maj. Om jag vinner så skulle goodiebagen verkligen förvåna min vän!

#24 - care69

Jag är gärna med!

Svar: 249 kr

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/23-april-vinn-en-goodiebag.html

#25 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Rätt svar: 249 kr.



Varför jag ska vinna ? Därför att jag vill så gärna ha denna goodiebag. Har nästan tävlat varje dag och hoppas nu att det är min tur att vinna den :)

#26 - Sanna

Ett presentkit från Looki Booki kostar 249:-.



Har försökt så många gånger, med olika motiveringar men ärligt talat finns det inte så mycket mer att säga att än jag VERKLIGEN vill vinna bara. Det vore så roligt att överraska min dotter med detta och baby produkterna skulle komma till nytta hos mitt kommande gudbarn som föds nu i maj.



Ps. Har röstat på dig.



Kram Sanna

#27 - Anna J

Hej!

Svaret på frågan är 249 kronor.



Vi skulle gärna vinna för att det finns mycket fint att se fram emot för min dotter. Guldskorna skulle passa nu och är hur kula som helst!



Kram och bra inlägg om det sk livspusslet.

#28 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar 249kr



Här hemma är musik är ett stort intresse, och nu är grabben en riktigt bjässe!

Snart behöver han sin första sko, självklart ska den se ut som i Herreys diggiloo.

Så snälla låt oss bagen vinna, innan dom alla hinner försvinna!

#29 - monika gustavsson

Svar: 249kr



Hoppas på vinst då jag verkligen önskar vinna denna goodiebag!



vh

Mamma Monika

#30 - Sofia

249 kronor kostar ett presentkit.



Jag vill fortfarande vinna för att vi älskar böcker här hemma! Mitt barn har en bok i giraffserien som han älskar och det vore kul med en fortsättning. Våt släkt bor långt borta så pekboken skulle vara ett fint sätt att påminna om alla fina minnen:)

#31 - Monia - mamma till Tuvalie

Svar: 249 :-



Snart har hela månaden gått

och inte har jag någon goodiebag fått.

Så mycket fint som skulle passa min dotter

om det går bra så tar hon också några lotter.

Nu håller vi alla våra tummar och tår

på att en av de sista bagsen vi får :)



Kram / Monia & Tuvalie

#32 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

presentkitet kostar 249:-



åhhhhh.. det där guld sneakersna var ju extremt söta.. Det står u bara Lykke på dem :P

och filmen med bambi sitter dottern och skriker den vill jag ha mamma den var söt :)

hoppas hoppas vi har tur så jag kan pryda Lykkes fötter och glädja tove med en film :)



självklart röstar jag på dig mat och bakbloggskategorin

#33 - liselotte

Svaret är 249:-

Varje dag jag försöker hinna

att deltaga i denna tävling för att vinna

Tänk att vinna allt detta fina

då skulle jag nästan börja grina



#34 - Camilla

249 kr kostar ett presentkit ifrån Lokki bokki



Att bli en vinnare skulle förgylla min dag! :)

#35 - J - tvillingmamma

Åh skam den som ger sig ;-) Jag gör ett försök till!



Skulle bli SÅ himla glad om jag vann (och mina barn också förstås)! Det hade varit den bästa start på veckan man kan få!



Svar: Lookibookis presentkit kostar 249 kronor! En riktigt bra present helt enkelt!

#36 - Emma

Hej!



Presentkitet kostar 249:-



Nu när det mesta är grått och trist så skulle både jag och min dotter bli glada för denna underbara goodiebag!



Kram

#37 - Magnus

Hej!



Svar: 249:-



Det är klart att jag som är kille och läser din blogg vore värd ett goodiebag till min dotter som jag snart ska få äran att vara hemma och vara pappaledig med!



/Magnus

#38 - Sara Elisabeth Norberg

Presentkitet från Looki Booki kostar 249:-



För varje dag som jag tävlar ju mer vill jag bara vinna, så såg jag nu att man kan vinna ett par gyllendeskor. Skulle jag vinna så skulle min min gamla barndoms kompis få dom till sin bebis som hon snart ska få, har inte sett henne på länge så fick jag nyss reda på att hon ska få sitt första barn & jag tror hon skulle bli så glad att få dessa skor. Så nu får jag hoppas att man vinner denna omgång.



Hoppas du har haft en bra dag..... Kram Jag å barnen

#39 - Spacegirl

Jag vill gärna vinna, då blir jag en lycklig kvinna.

& kan glädja flera i min omgivning med fina presenter :-)

#40 - Maria H

Ett presentkit från Lookibooki kostar 249 kronor! :)



Oh, det hade varit så roligt att få ta del av denna härliga "goodiebag"! Att skämma bort mina närmsta är något som jag gör ofta, jag mår ju minst lika bra själv när jag ser hur glada de blir! Eftersom jag själv inte har barn (ännu!) så kommer en del att ges till familj och vänner, fast vissa saker kommer jag definitivt att behålla själv! Hoppas hoppas! :)



Och förresten, tack för din grymma blogg! För all inspiration och de intressanta tankar du delar med dig av!



Maria

#41 - Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar om dages goodibag! :)

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att jag behöver något som piggar upp mig nu efter två veckor hemma med förkyld dotter samt mig själv. Nu har jag själv äntligen fått penicillin så nu måste vi bli friska. Hoppas få vinna den här bagen så vi blir uppmuntrade här hemma och förhoppningsvis ha något att se framemot som kan komma med posten! :)



Svaret på frågan är att ett presentkit kostar 249 kr

#42 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Svar 249kr



Hoppas på tur i dagens utlottning. Tipsar som vanligt vidare (vilket förmodligen är urbota korkat då chansen att vinna minskar markant)



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/goodiebag-nr-22-224.html

#43 - Therese M

Jag vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill så gärna vinna den 22.a goodiebagen



Svaret på frågan är 249:-



Therese

#44 - Erika - lilla familjen

Presentkitet kostar 249:-



Jag skulle bli så oroligt glad om jag fick vinna allt det här fina till min son. Även om han inte kan säga tack ännu så vet jag att han skulle bli otroligt tacksam om han fick allt detta, pekbok, skor, saga mm. Det kan inte bli så mycket bättre då allt detta är någonting som han ännu inte har!

#45 - Kicki

Looki Booki presentkit kostar 249 spänn

hoppas nu att turen är min bäste vän

bagen skulle överraska i vår familj

mugg till mannens kaffe med vanilj

till lilla tjejen söta små skor

tuff t-shirt till hennes bror

filmmys i soffan till mamma

hoppas nu på att vinsten hem kamma

#46 - Sandra

249kr kostar kitet!



Att få vinna goodiebag skulle göra vardagslivet mycket roligare och finare!



Tack för en fin blogg!

#47 - Malin

249 :-



Jag har röstat på dig!! ;o)

Alla rim och fina verser är redan skrivna...så jag håller helt enkelt tummarna och hoppas ♥

#48 - Mamma milla

249kr kostar det!



Jag vill så gärna vinna, nu har jag snart kommenterat varje dag nästan och jag hoppas fortfarande på vinst! De guldiga tossorna är mina favoriter i goodiebagen. Tack för en rolig blogg!

#49 - Emma - williams mamma

Hej! Jag är gärna med



Svar: presentkit kostar http://www.lookibooki.se/present-kit



Varför jag vill vinna: Jag är ny separerad, jag vill vinna detta paket till min underbara son william heter han. Han är så mycket värd för mig min lilla ögonsten. skorna och t-shirten skulle passa som en smäck, varenda lördags kväll har jag och min son en filmkväll, vad passar inte bättre än en ny film att mysa till =)



känns lite som sista minuten men det är de värt att ta chansen att vinna något till min son som jag älskar mest <3



Håller tummarna för vist.

#50 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Skam den som ger sig! ;) Jag är med och kämpar om priserna idag med!

Svaret på dagens fråga är : 249 kr:)



Jag vill så jättegärna vinna!!



Lillprinsen ska snart döpas och ett par balla loafers och en festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. Resten är perfekta presenter till mamman;)

#51 - Maja

Presentkitet kostar 249 kronor.



Hoppas, hoppas, hoppas det är just jag som idag får glädja mig själv och mina barn med den fina goodiebagen.

#52 - Aggie

249:- kostar en tjusigt kit! Dock 288:- med frakt ;-)



Har försökt några gånger nu men jag har ju ingen tur i spel alls, så kanske dags att ge sig?! Eller nä, det är det inte, för jag vill, vill, vill ha denna underbara goodie bag!!!



Kram!

#53 - Emilia - 16 år, mamma till Tatum och Tävlingar i bloggen!

Jag är med :) Svar: 249:-



Vill vinna för det skulle vara kul? :D

giltas det som motivering :p

#54 - Anna - med Alvora i famnen

Svar: Presentkit kostar 249:-



Jag tycker denna goodiebag är fantastisk. Just boken från LookiBooki är nog det jag vill ha allra mest. Tänk vad kul när min dotter börjar säga sina första ord och sedan kan ta hjälp av denna underbara pekbok!



Jag är imponerad av att du hinner med allt du gör i vardagspusslet!