bambi

Goodiebag nr 28

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par guld sneakers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Citrus Refreshing Milk från Weleda, Yla i natten bok + ljudbok från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Looki Booki har precis lanserat pekböcker med lite annorlunda teman, vilka teman då?


P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!


Annika om Goodiebag nr 27:

Svar: Ön heter Landet mellan natt och dag.

Är en mycket trogen bloggläsare som hängt med sedan bloggagratis-tiden. Har varit iväg på mycket jobbresor i april och åker även iväg idag igen så detta är sista möjligheten för mig att vara med å tävla (har ingen tillgång till nätet i helgen). Mammahjärtat är blytungt av skuldkänslor av att jag varit bortrest så mycket från min son, så detta vore perfekta presenter till honom, tror han skulle bli superglad, kanske kan det döva mitt samvete lite lite...
Kram och grattis till 5 år.
#1 - Carola L

Svar: Pekböckerna är om Sverige, actionsport respektive bilar



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#2 - Lisa Bergkvist

Svar:en personlig pekbok som du enkelt utformar själv med dina egna bilder och bildtexter. Fyll den med familj, vänner, leksaker, ubåtar, sagofigurer, hot rods eller helt enkelt just det som ditt barn gillar allra mest.



en sjukling i soffan och en klamrande i knät, små gulliga vildingar som är en så kära.



mamman är slut, men uppe ändå och tävlar hos bambi, jag önskar så hårt!



att de fina grejerna blir våra, oj vad vi ska ska fröjdas.



filmen skall sättas på och underhålla barnen, medans mamman sjunker ner under kranen! i ett gott lavendel bad, vad det är roligt att skriva på rimmande rad!



håller tummarna hårt som satan, och önskar så in i gatan!



kram Lisa

#3 - Ch

Är det Sverige, actionsport och snabba bilar du är ute efter i svaret? :)



anledningen till att jag skulle vilja vinna.. Jag har sex småsyskon, men är student och har ganska kort om pengar. Det skulle därför vara jättekul att vinna så jag kan få skämma bort dem lite :)

#4 - Saga - mamma till Emilia

Det nya temat är egna pekböcker med egna bilder och texter.



Åh jag skulle så gärna vilja vinna en goodiebag! Det är så superfina vinster och min lilla flicka skulle bli superglad! :)

#5 - Josephine

Svar: Sverige, Actionsport & Snabba bilar.



Har aldrig vunnit något inom bloggvärlden.. Så jag gör ett försök nu in i det sista.

Detta hade passat perfekt till mina söner på 3 & 1½ år, speciellt pekboken, då båda älskar att bläddra böcker. Tack för en fin blogg!

#6 - Anonym

#7 - Josephine

Svar: Sverige, Actionsport & Snabba bilar.



Har aldrig vunnit något inom bloggvärlden.. Så gör ett försök nu in i det sista.

Detta hade passat perfekt till mina söner på 3 & 1½ år, speciellt pekboken, då båda älskar att bläddra i böcker.

Tack för en fin blogg!

#8 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Pekboken om Sverige, Snabba bilar och pekboken om actionsport.



Sista rycket nu, hoppas på tur.



ses om några timmar på bloggminglet

#9 - Jessica

Svar pekböcker med anorlunda teman pekboken om Sverige, pekboken om aktionsport och snabba bilar. Den sista är heltklart något för min son



Vill verkligen vinna, men har inte tid för några vackra motiveringar, igår hände en olycka här hemma när morfar var barnvakt, min son lyckades riva ner gardinstången och få den i huvudet så det blev ett blödande jack. Idag mår han under omständigheterna bra, men morfar är helt knäckt så en sådan här present som plåster på såren skulle vara underbar för hela min familj.

#10 - Tilde & Filips mamma

Svar: Pekboken om Sverige, Pekboken om actionsport & snabba bilar.



Har egentligen ingen bättre motivering än att vi skulle bli jätteglada för denna goodiebag som har något för alla i familjen.



Stort grattis på stora 5-års bloggdagen!

#11 - Anonym

Svaret är personliga pekböcker!



Min motivering är: Tycker att mina barn förtjänar paketet. Minstingen (fyller ett år om en vecka) var bara två veckor gammal när de första gången skar upp en böld på honom (utan bedövning.. :((() och har sedan dess legat på sjukhus några ggr och blivit skuren i både under och utan narkos. Fick nyss reda på att försäkringen inte täcker detta heller pga att vi inte hade hunnit försäkra honom första gången. Så nu hoppas jag verkligen att det inte händer igen. Och storebror som är 2 har varit så duktig och tröstat sin lillebror! Dom förtjänar alla goodiebags i världen. (sorry att det blev långt) Finns det fler här ute som varit med om samma? Ingen vet vad det är för fel!

#12 - Sara Elisabeth Norberg

Svar det är Snabba bilar, Pekboken om Actionsport & Pekboken om Sverige



Snart är tävlingen slut å ingen tur ännu i detta, men ska inte klaga. Har super fint väder ute, så nu bär det i väg ut å gunga med barnen. Hoppas du har en lika solig å fin dag som vi.



Kram Från mig å Barnen

#13 - Anna

Sverige, actionsport och bilar är nya pekteman.

Att vinsten hem kamma

skulle muntra upp en trött mamma

lika glada som mig

blir då min lille kille och tjej

hoppas nu på att vinna fin pott

kanske detta är vår vinstlott

#14 - liselotte

Svaret är Sverige, Actionsport och Bilar

Skulle vara så roligt att vinna alla dessa fina saker, nu börjar ju månaden gå mot sitt slut och snart finns inte denna fina tävling mer som man nu har blivit van att klicka sig in på varje dag. Det är ju helt fantastiskt att den har funnits varje dag i en hel månad!

#15 - Katarina

Tema på de nya pekböckerna är om Sverige, om snabba bilar och om actionsport!



Som jag önskar att vi var friska och krya idag. Solen gassar och här sitter vi inne och ugglar med förkylda halsar. Pappan i sängen, bebisen och mamman i soffan. Det enda positiv med det är att mamman kan kolla runt på sina måste-kolla-bloggar. Det skulle verkligen pigga upp att få hem en goodiebag med så fint innehåll.

#16 - Hannah

Pekboken om Sverige, Pekboken om actionsport och Pekboken om snabba bilar.



Jag hoppas att jag vinner så att jag kan ge priserna till min fina brorson Viggo (8 mån) och till min fina lillebror Fredrik (2,5 år). De skulle bli så glada och det finns ju inget bättre än att göra dem glada!

#17 - Belinda

Åhh, låt det vara min tur nu! Vill vinna och dela med mig till kära vänner som fått smått. Bambifilmen och koppen skulle dock min tös få. :)



Lookibooki har lanserat pekböcker med ex bilar, pekboken om sverige, sen kommer det mer teman om det det mesta du kan tänka dig - och inte tänka dig - mellan himmel och jord.

Vilket låter riktigt roligt! :)



Håller både tummar och tår, och hoppas hoppas! :)

#18 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Rätt svar är Pekboken om Sverige, pekboken om action sport och snabba bilar.

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

Mvh Sandra Åkerström

#19 - care69

Jag är gärna med!

Svar: om Sverige, Actionsport och snabba bilar.

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/29-april-vinn-en-goodiebag.html

#20 - Anna

Temat bestämmer man själv.



Min dotter vill så gärna vinna hennes första tävling. Allt i goodibagesen kommer att passa henne perfekt. Mamma går på events och får goodibags mest hela tiden, nu äntligen får dottern en egen. Jag har just hittar din mkt trevliga blogg. Min högst personliga favorit. Stort lycka till i framtiden, vi kommer att följa dig.

#21 - e

Svar: Sverige, actionsport och snabba bilar.



Det här svaret är för http://veronicaolin.blogg.se/

Jag känner inte henne, men hennes blogg har berört mej djupt, och häromdagen såg jag att deras lilla änglaAstrid ska få ett syskon. Så jag tänkte att hon kanske skulle uppskatta en vinst. Så, om det här inlägget vinner, kontakta Veronika och hälsa från en läsare! :)

#22 - Lina

Svar: pekboken om Sverige, pekboken om actionsport, snabba bilar.



Motivering: Har tävlat några gånger nu men skam den som ger sig nu är det ju dessutom slut spurten eftersom april månad närmar sig sitt slut. Kan absolut inte ge upp kampen om att kamma hem denna super fina vinsten! :)



Mina barn skulle bli helt överlyckliga, stor tjejen har nyss funnit tigersfilm varpå tiger muggen skulle glädja hennes mellis stunder och lill tjejen ska börja på dagis och vad skulle inte passa bättre då än ett par guldiga sneakers, det gäller ju att glänsa. Håller alla mina tummar å tår på vinst det skulle verkligen göra min helg! :D



Kram och tack för en toppen blogg! :D

#23 - Ellen N

Lookibookis nya serie har teman "pekboken om Sverige", "pekboken om Actionsport" och "snabba bilar".



Fick veta något riktigt roligt idag att min kusin ska få barn i nov och eftersom hon gillar glitter och glamour, vad skulle inte passa bättre än små gyllene skor(sneakers) som present till hennes kommande bebis!

#24 - Josefine

Svar: Sverige, actionsport och snabba bilar.



Jag skulle vilja vinna för att kunna skämma bort min systerson lite, något som är svårt för mig då jag är student.

#25 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Gud, detta är ju galet spännande varje dag när man kikar in för att kolla om man vunnit eller ej, jag kämpar på jag! :)

Svaret på dagens fråga är : Pekboken om Sverige, Pekboken om Actionsport & Snabba bilar.



Lillprinsen ska snart döpas och ett par guldiga sneakers skulle ju vara helballa på hans dop tillsammans med hans lilla smoking!

En festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!

Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. :)



P.s Jag har röstat på din blogg! :)

#26 - Sara

Temana är Sverige, actionsport och snabba bilar.



Hoppas att jag vinna hinner

innan denna fantastiska chans försvinner.

Att läsa bok tillsammans är något att minnas

och aldrig kan det för många i bokhyllan finnas.

Guldskorna skulle vår bebiskompis få

och han skulle så cool i sommar stå

Bambifilmen vill nog sonen gärna se

och förhoppningsvis den mig kvalitetstid i badet ge

Ett STORT grattis till bloggens fem år

Hoppas att du än mer lycka och framgång når!



P.S. Jag har röstat på dig idag igen:) håller tummarna för att du vinner.

#27 - J - tvillingmamma

Oj oj inte många dagar kvar av april nu, så jag passar på nu i sista stund.



Det är ju såå himla fint vårväder ute, man bli ju så glad av det. MEN tyvärr är min ena tjej sjuk och febrig (när tar alla dessa sjukdomar slut??), så vi har fått hålla oss mest inomhus! Hade blivit så glad om jag vann godiebagen och speciellt Bambi-filmen hade ju varit perfekt nu!



Svaret på frågan: De nya Lookibooki-böckerna handlar om Sverige, actionsport och snabba bilar!

#28 - Lina

Pekboken om Sverige, om Snabba bilar och om Action Sport :)



Jag skulle så gärna vilja vinna lite nya saker till min lilla snart 2-åring :) SKulle ju vara så himla bra presenter :)



Håller tummar å tår ;)



#29 - Maja

LookiBooki har precis lanserat en pekbok om Sverige, en om snabba bilar och en om actionsport.



Jag slänger in mitt bidrag så här i sista sekund. Jag vill så gärna vinna för att mina barn skulle bli så glada för de fina sakerna och se mina barn glada gör mig lyckligast i hela världen!



P.s jag testade Lindts mörka choklad med havssalt efter din rekomendation och den var ljuvlig, lite för ljuvlig ;-).

#30 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Svar: Pekboken om Sverige, Pekboken om actionsport och snabba bilar.



Det här får nog bli sista gången jag är med. Varje dag/kväll när jag sitter och försöker komma på en ny motivering om varför vi ska vinna så kommer alla känslor kring allt som händer runt om oss just nu upp. Våran familj har en tuff period, det är mycket som har hänt och händer, men det är säkert 1000tals familjer som har det värre än oss där ute, jag vill inte sitta här och tycka synd om mig själv, alla förtjänar en goodiebag full med fina saker till både sig själva och deras barn. Det skulle kännas bra att vinna detta som "ett litet plåster på såren", så inatt håller jag tummarna lite extra hårt, så håller jag även tummarna att det även går bra för dig i mammablogg galans omrösning, du har såklart fått en röst från oss där!

#31 - Karolin

Pekboken om Sverige, Actionsport eller snabba bilar.



Jag hoppas på

att vinna få

ett par skor

till lillebror

och en tröja till hans syster.

Då blir jag allt annat än dyster!

#32 - VS - Anna

Hej!



Svar: Sverige, Actionspoart & Snabba bilar!



T-shirten med Romle på

skulle min 5-åring få

Sneakers från Trumpette

blir på lillan helt rätt

Muggen som går att tappa

den får barnens pappa

Weleda-lyx till mamma

som smörjer in sig med detsamma

Sagolika böcker till min stora tjej

en egen pekbok, vilken toppengrej

Bambi ser vi tillsammans en kväll

om nu människoBambi vill vara så snäll...



Återanvändning är bra för miljön...



//Anna