bambi

Goodiebag nr 29

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 110, ett par guld sneakers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Disney emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Citrus Refreshing Milk från Weleda, Vattenspår, Månkraft och Blodsband böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad innebär Allt för föräldrar shoppens lägsta-pris-garanti?

P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!



Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥ om Goodiebag nr 28:
Gud, detta är ju galet spännande varje dag när man kikar in för att kolla om man vunnit eller ej, jag kämpar på jag! :)
Svaret på dagens fråga är : Pekboken om Sverige, Pekboken om Actionsport & Snabba bilar.

Lillprinsen ska snart döpas och ett par guldiga sneakers skulle ju vara helballa på hans dop tillsammans med hans lilla smoking!
En festlig pekbok hade ju varit den perfekta doppresenten från storebror!
Storebror som är så duktig och står ut med lillebrors kolik utan att gnälla förtjänar verkligen presenter han med. Film, tröja och härliga böcker hade han blivit glad över. :)

P.s Jag har röstat på din blogg! :)
#1 - Jessica

Som Clubmedlem får du även en exklusiv lägsta-pris-garanti i vår shop. Hittar du samma produkt på nätet som är billigare betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig, eller drar av det direkt efter ditt köp. Du har 7 dagar på dig efter ditt köp att få tillbaka mellanskillnaden



Här är en som fortfarande hoppas

en som inte stoppas

jag tävlat varje dag

om din fina goodiebag

ännu har jag inte haft någon tur

men nu känske det blir film om rådjur

för min son i fin tröja, lyssnande på sagor

finaste pressenten blir ett par skor

så om mamma får ett bad

tänk vad jag skulle bli glad



Jag har röstat på dig.

#2 - Anna

svar: Hittar du samma produkt på nätet som är billigare betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig, eller drar av det direkt efter ditt köp.



LIllan vill vinna sin första tävling. Det kan hon väl snälla?? Hon har precis lärt sig dricka själv så muggen kommer väl till pass. Dessutom behöver hon något att ta sina första stapplande steg i.

Jag har självklart röstat på dig.

#3 - Sara

Allt för föräldrarshoppens lägsta-pris-garanti innebär att du kan få mellanskillnaden tillbaka om du hittar produkten till lägre pris på någon annan nätbutik (och vissa förutsättningar är uppfyllda).



Det känns riktigt vemodigt att det nu bara är två dagar kvar på tävlingen:( den har varit fantastiskt rolig och hjälpt mig fokusera på lite annat än bara separationsångesten vid jobbstarten... Som tur är försvinner ju inte din blogg;)

De sista dagarna har jag nu ingen bättre motivering att komma med än att priset är fantastiskt och jag skulle bli en överlycklig vinnare:)



Återigen tack för en superbra tävling (och blogg)!!

#4 - Anonym

The Club:s lägsta prisgaranti innebar att man som kundklubbsmedlem kan använda lägsta-pris-garantin redan då köpet genomförs eller så måste man kontakta dem inom 7 dagar efter att köpet genomförts för att få tillbaka mellanskillnaden. Det finns en del krav, men de känns logiska; http://shop.alltforforaldrar.se/kopvillkor#answer12.



Med andra ord - den som är medlem i allt för föräldrars "The Club" får alltid lägsta pris när de handlar från dem :)



Det är bara idag och imorgon kvar av månadens alla dagar. Har hittills inte lyckats vinna en av dina underbara goodiebags och håller tummarna för att jag ska ha turen nu!

#5 - Lisa

#6 - Lisa Bergkvist

svar:När du är medlem i Allt för föräldrars webbshops kundklubb The Club (hyperlänka) får du vår ”lägsta-pris-garanti” på alla våra produkter vi har i shoppen. Du kan få använda ”lägsta-pris-garantin” innan köpet genomförs i vår shop och får då en direktreglering av priset direkt efter ditt köp eller så har du 7 dagar på dig efter att köpet genomförts att kontakta oss för att få tillbaka mellanskillnaden.



För att få tillbaka mellanskillnaden eller en direktreglering på produkten mailar du vår kundtjänst en länk eller skärmdump på den nätbutik som har ett lägre pris på den aktuella produkten. Allt för föräldrar reglerar då priset eller betalar tillbaka mellanskillnaden till ditt bankkonto eller valt betalsätt inom 7 dagar efter att kundtjänst har tagit emot och godkänt uppgifterna baserat på följande förutsättningar:



hej bambi!



nu tävlar jag igen om dessa fina lyxiga grejer,

och jag hoppas och hoppas att jag det vinner!



snart är chanserna slut, men jag lägger allt mitt krut,

på att rimma hem denna skatt så att hela familjen kan få sig ett gott skratt!



idag ska jag, min familj och gamlis (gemmelmormor) ta oss en tur och kika på tre får, vi hoppas att de får flytta hem till oss.



vad kan då passa bättre, en en pekbok och gyllene skor när man leker i hagen?

och dofta av weleda hela dagen?



x x xlisa x x x

#7 - Emma S

Lägsta pris garanti gäller på alla produkter och innebär att om du hittar ett bättre pris på varan i en annan nätbutik får du mellanskillnaden tillbaka (alternativt reglerar de priset direkt vid köp om man redan då hittat nån sida som har bättre pris). En riktigt grymt garanti helt enkelt :-)



Så till varför jag vill vinna. Jag skulle vilja få möjlighet att glädja några av mina nära här hemma.

Goddiebagen innehåller grejer som både skulle bli väldigt omtyckt här hemma, likt weleda produkten, Bambifilmen och de fina barnkläderna (tröjan och skorna (det finns lite och växa i då :-) )) och sådant som jag skulle använda till att glädja andra med.

Muggen och pekboken är exempel på saker jag skulle vilja ge till folk i min närhet, exempelvis min systerdotter och en nära vän som väntar sitt första barn.



Röstat på din blogg också :-)

#8 - Kristina K

Hjälp - det börjar dra ihop sig!



lägsta-pris-garantin innebär att om du hittat ett billigare pris på varan du köpt, och det priset uppfyller vissa förutsättningar, så får du tillbaks mellanskillnaden. Du kan även få en direktreglering av priset vid köp. Service I tell ya!



Jag har tusentals anledningar liksom alla andra såklart, men mest önskar jag vinna den här fantastiska goodiebagen eftersom jag är så otroligt less på att bara få räkningar och reklam hem i brevlådan. Både jag och barnen skulle jubla högt!

:-)



Grattis till fem år!



#9 - Jimmy

Hej, då va det dags för ett nytt försök, jag ger mig inte! :)



Svaret är: Hittar du varan billigare någon annanstans så betalas mellanskillnaden tillbaks av Allt för föräldrar!



Rim verkar vara en vinnargrej så here goes:



Vill såklart unna min dotter det allra bästa, därför en 5års-bag från Bambi hon bara måste testa!



#10 - Carola L

Svar:

Som Clubmedlem får du även en exklusiv lägsta-pris-garanti i vår shop. Hittar du samma produkt på nätet som är billigare betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig, eller drar av det direkt efter ditt köp. Du har 7 dagar på dig efter ditt köp att få tillbaka mellanskillnaden



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar och är stora favoriter här hemma Därför vore det roligt att kunna sprida dem till andra också!!

#11 - care69

Jag är gärna med!

Svar: Som Clubmedlem får du även en exklusiv lägsta-pris-garanti i vår shop. Hittar du samma produkt på nätet som är billigare betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig, eller drar av det direkt efter ditt köp. Du har 7 dagar på dig efter ditt köp att få tillbaka mellanskillnaden.

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.



Har länkat.'

http://care69.blogspot.se/2012/04/30-april-vinn-en-goodiebag.html

#12 - Linda w L2K

Lägsta pris garantin innebär att om man hittar nån av aff's varor till billigare pris i en annan webshop så får man varan till det billigare priset.



Åhh, jag skulle verkligen vilja vinna! I morn blir jag moster och det vore så kul att få dela med mig av vinsterna i goodiebagen till denna otroligt längtade bebis som vi har väntat på i sju år!

#13 - Sandra Åkerström

Fortsätter tävla idag också! Vill så gärna vinna!:)

Rätt svar ifrån allt för föräldras sida:När du är medlem i Allt för föräldrars webbshops kundklubb The Club (hyperlänka) får du vår ”lägsta-pris-garanti” på alla våra produkter vi har i shoppen. Du kan få använda ”lägsta-pris-garantin” innan köpet genomförs i vår shop och får då en direktreglering av priset direkt efter ditt köp eller så har du 7 dagar på dig efter att köpet genomförts att kontakta oss för att få tillbaka mellanskillnaden.

Hade varit helt underbart att få vinna så mycket fina saker. Hade varit en perfekt present både till mig och min son!:) brukar inte vinna så det hade varit så roligt att få vinna en så fin goodiebag med så mycket fint!

Mvh Sandra Åkerström

#14 - Ulle

Den innebär att om man blir medlem i The Club så kan man räkna med att man alltid får lägsta priset på varorna. Hittar man billigare vara på annan butik så får man mellanskillnaden tillbaka. Fullständiga regler finns under fliken The Club.



Jag håller tummarna så att krogarna vitnar att jag kammar hem en goodiebag! En dag kvar och kanske är det min tur nu?



Trevlig helg! :)

#15 - Tilde & Filips mamma

Svar: När du är medlem i Allt för föräldrars webbshops kundklubb The Club får du ”lägsta-pris-garanti”. Det innebär att om du hittar en vara till lägre pris i en annan web-shop, så får du refunderat mellanskillnaden.



Åh nu börjar det dra ihop sig, april är snart slut. Jag håller tummarna för jag vill fortfarande dansa diggiloo diggiley tillsammans med min lilla "guld-pojke". Och så vill jag ha mysig mammatid med mina fina dotter med film och bok. Vi har dessutom blivit bjudna på dop och en personlig lookibooki hade ju varit en PERFEKT present!!!

#16 - Amanda

Lägsta-pris-garantin innebär att om man hittar samma vara till ett lägre pris i någon nätbutik så skickar man en länk eller skärmdump till kundtjänst och får tillbaka mellanskillnaden. Gäller clubmedlemmar och inom 7 dagar med fler vilkor.



Känns lite som dagens lott när man kikar in här om dagarna - jättespännande!



Efter en dag som denna - då jag blev varse om hur jag romantiserat mötet med fotografen för dagens barnfotografering och inte alls fick ungarna att uppföra sig hade det varit supermysigt att krypa upp i soffan, kika på Bambi, läsa lite böcker och bara mysa! Inte minst för mamman i familjen... ;)

#17 - Therese M

Lägsta pris garantin garanterar att du alltid får köpa varan för det lägsta priset som finns ute. Om du ser att varan finns billigare på någon annan sida så reglas priset till det.



Bara två kvar nu och jag hoppas hoppas hoppas att det ska bli min tur. Det första jag gör på morgonen när jag vaknar är att kolla mobilen för att se om jag har fått nått mail som säger att jag vunnit (har på senare tid kommit fram till att du kanskeinte drar vinnaren mitt i natten och att mina barn säkert vaknar före din, mina vaknar som en klocka klockan sex varje morgon)

#18 - Sofi

Jag är gärna med o tävlar. Första gången jag är med o tävlar om Goodiebags i din blogg.



Svaret på frågan.

Om man hittar en samma produkt på internet som är billigare betalar allt för föräldrar tillbaka mellanskillnaden till den som handlar, eller så drar dem av det direkt vid vid köpet man gör.

Och man har 7 dagar på sig att få tillbaka mellanskillnaden!!!!

Ha en bra kväll! Sofi

#19 - Sandra

Allt för föräldrar shoppens lägsta-pris-garanti innebär att om man hittar samma produkt på nätet som är billigare betalar de mellanskillnaden till dig eller drar av det direkt efter ditt köp och man har 7 dagar på sig att få tillbaka mellanskillnaden efter sitt köp.



Nu håller jag alla tummar och tår

att jag är en av de två sista som vinsten hem får.

Mina barn skulle bli så glada

om de i Weleda får bada,

dricka varm choklad

ur "Nalle Phu" var lördag.

Böcker, film, kläder och skor

skulle även glädja mor.



Jag har röstat på din blogg!!



Kramar Sandra

#20 - Lina

svar: När du är medlem i Allt för föräldrars webbshops kundklubb The Club får du ”lägsta-pris-garanti” på alla våra produkter i shoppen. Du kan få använda ”lägsta-pris-garantin” innan köpet genomförs och får då en direktreglering av priset direkt efter ditt köp eller så har du 7 dagar på dig efter att köpet genomförts att kontakta dom på Allt för föräldrars weebbshop för att få tillbaka mellanskillnaden.



För att få tillbaka mellanskillnaden eller en direktreglering på produkten mailar deras kundtjänst en länk eller skärmdump på den nätbutik som har ett lägre pris på den aktuella produkten. Allt för föräldrar reglerar då priset eller betalar tillbaka mellanskillnaden till ditt bankkonto eller valt betalsätt inom 7 dagar efter att kundtjänst har tagit emot och godkänt uppgifterna.



Motivering: Oj nu har jag tävlat rätt så frekvent på din underbara tävling, det går lixom inte att låta bli. Nu närmar det sig slutet på den här tävlingen och jag kan inte mer än hålla tummarna att vi har den sagolika turen att dra en vinst. Mina två tjejer skulle verkligen älska innehållet, likaså mamman. Tiger muggen skulle glädje min stor tjej vid mellis tid då hon numer ha hittat tigersfilm och diggar den stenhårt. Lill tjejen ska börja dagis och vad passar inte bättre då än att få glänsa runt i ett par guld sneakers?! :)



Hoppas hoppas hoppas hoppas!