bambi

Goodiebag nr 4

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 100, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Mumin emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Lavender Relaxing Bath från Weleda, Jösta och Johan + Junior börjar förskolan böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Var tillverkas pekböckerna som man gör hos LookiBooki?


P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den tredje goodiebagen blev:

Ella om Goodiebag nr 3:
Svar: De är sju!

Motivering varför just jag ska vinna? Jag fick mitt andra barn i februari i år. Beslutet från försäkringskassan dröjde ovanligt länge och när det äntligen kom fick det mig att gråta. Eftersom jag pluggat så länge kan jag inte längre få csn, och eftersom jag då har pluggat utan studiemedel har mitt sgi blivit nollat! Nu lever min familj alltså väldigt snålt och det skulle vara minst sagt kul med lite lyx i form av en fin goodiebag!
#1 - Maja

Vill ju så klart vara med och tävla idag igen!



Svar: dom tillverkas i Sverige!



Jag är inne på min sjunde (!) dag som sängliggande i världens dunderförkylning/influensa och längtar så efter att bli frisk och gå ut och leka med mina barn. Så nu hoppas jag på lite uppmuntran i form av denna superfina goodiebag för detta börjar kännas sjukt tröstlöst...

Kram

#2 - Lotte -baka baka liten tårta

Böckerna tillverkas i Sverige, tänka sig! =)



Även dessa två böcker har vi redan, så förutom att jag bara vill vinna för att det är så himla KUL så skulle jag hemskt gärna vilja kunna skänka dessa böcker till dotterns förskola =)



Mvh Lotte

#3 - Anna

Hej!



Tack för en bra och inspirerande blogg. Jag har följt dig i väldigt många år och fler komer det bli :)



I morse fick vi reda på att min lilla prins här hemma kommer få ett efterlängtat syskon i slutet på året. Vi är så lyckliga och förväntansfulla men vägen dit har tyvärr varit väldigt lång och krokig.



Det vore superkul att få vinna goodibagen. Det skulle bli en perfekt present både till lilla pyret i magen men även till stolta storebror! :)



Pekböckerna tillverkas i Sverige!



Ha en trevlig påsk!

Anna

#4 - Hanna

Jag tävlar!



Svaret är att de tillverkas i Sverige.



I flera dagar har jag gått med en känsla av att vänta på en överraskning. Den har ännu inte kommit, men kanske är det en goodiebag som blir min överraskning.



Må gott!

#5 - Jessica

Svar : I Sverige



Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna överaska min son och några andra nära och kära som behöver lite lyx i sitt liv.

#6 - Fröken M

Svar: Pekböckerna tillverkas i Sverige (till skillnad från nästan alla andra pekböcker som tillverkas i Asien) för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter.



Till denna härligt blandade "kompott"

vill jag mer än gärna ha en lott !!



I morgon fyller vår lille kille 2 år vilket givetvis ska firas med buller och bång.



Men utgifterna är många och paketen är få,

så det vore kul att få överraska med ett extra paket eller två !!



Håller tummar och tår för lite tur i din helt FANTASTISKA tävling !

#7 - mathilda eriksson

I sverige!



Lite lyx och glamor skulle sitta fint och i denna goddiebag finns något lyxigt för hela familjen och även till nån vän!

#8 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

I Sverige :)



Jag vill vinna bara för att det är så härliga grejer i goodiebagen! Några saker skulle bli kvar här hemma och några grejer skulle ges bort till "bättre behövande". Vissa grejer skulle jag nog spara tills Robin (förhoppningsvis) får ett syskon :) Perfekt blandning av saker i en goodiebag alltså!



KRAM

#9 - liselotte

Är gärna med och tävlar! Svaret är i Sverige.

Skulle vara så underbart att vinna dessa fina priser och så härligt att kunna ge bort och glädja några vänner med gåvor dessutom

#10 - Marie S

Svar: de tillverkas i Sverige!



Jag skulle vilja vinna för att faktiskt ge bort! Ett par kompisar till oss väntar sitt första barn och de hade varit superkul att ge goodiebagen till dem! =)



Kram

#11 - Emma

Svar: Pekböckerna tillverkas i Sverige



Jag skulle vilja vinna denna goodiebag för den har nånting för alla i familjen, är allra mest sugen på pekboken som jag tror att lillebror skulle älska!

#12 - Mona

Svaret är i sverige :)

/en höggravid blivande tvåbarnsmamma som verkligen skulle bli överlycklig om hon vann!

#13 - Karin

Svar: böckerna tillverkas i Sverige.



Jag borde vinna för det vore så kul att få muntra upp mina små pojkar (och mig själv såklart!) med lite presenter efter mycket sjukdom och trök här hemma :)

#14 - tindra



Lookibooki tillverkas i Sverige.



Skulle vara kul att vinna så vi kan fylla barnens påskägg med massa roliga fina saker, vi firar påsk nästa vecka då vi är ortodoxa.

#15 - Monia - mamma till Tuvalie

sv: Dom tillverkas faktiskt i Sverige, till skillnad från de flesta andra pekböcker som tillverkas i Asien :)



Varför jag borde vinna? För att goodiebagen helt enkelt är perfekt för en nybliven mamma. Och det i kläd/sko-väg som är för stort nu kan ju lillan växa i, då har vi något att se fram emot!

#16 - lifessilverlining

Tack för en trevlig kväll igår, det var väldigt mysigt att träffa dig IRL! gör ett inlägg senare idag, kika gärna in då.

Kram!

#17 - Karolin

De tillverkas i Sverige.



Ett par skor till en lillebror,

som nästan inget eget fått,

och mycket annat gott och smått,

det hoppas jag så innerligt på

att vinna få.

#18 - Lina

Svar: I Sverige.



Motivering: Jag tycker jag ska vinna för att kunna fylla på barnens påskägg med några av dessa fina produkter, dessutom kommer det en blivande ett års dag den 14 april och sen har stor tjejen slutat med tutte vilket skall belönas lite extra :)

#19 - Martina Wilde

Hej,

Jag har följt din blogg i lite mer än ett år nu och jag tycker att du är grymt inspirerande!

Jag vill gärna vinna goodiebagen eftersom jag har en hel del små barn runt omkring mig som jag älskar att ge presenter till :)

Svaret är: I Sverige

Kram Martina



#20 - Elina

De tillverkas i Sverige!

Jag skulle vilja vinna och då speciellt boken från Looki Booki. Skulle vilja glädja mina barn och göra en bok om deras moster som bor långt ifrån oss och är så saknad varje dag.

#21 - Linda J

Klart att jag är med idag igen.

Svaret är: i Sverige

Vill så gärna vinna detta och dela med min bästa väninna. Jag har nyligen opererat mig och hon har haft en tuff sjukdomstid bland sina barn så vi behöver lite extra lyx nu.

#22 - Mamma Milla

Pekböckerna tillverkas i Sverige vilket jag tycker ät toppen!



Vill gärna vinna en goodiebag eftersom jag är en trogen läsare som tipsar om din blogg och särskilt dina recept till vänner och familj. Jag gillar dessutom dina inlägg om psykologi, jag pluggar till sjuksköterska och tycker det är jätteintressant det du skriver!



#23 - Marie

De tillverkas i Sverige! Jippi, inget barnarbete.



Motivering: Påskpaket, perfekt packat med påsklovsaktiviteter med att läsa böcker, mysa farmför Bambi (filmen), ut och promenera i fina skor och tröja. Påsken räddad :)

#24 - Jeanette

Lookibooki pekboken tillverkas i Sverige.



Därför att denna underbara goodiebag skulle göra mig överlycklig och passa perfekt både för min 5-åriga dotter, bebisen i magen och mig själv. Bebisen är beräknad till den 7 april och tänk vilken fin välkomspresent detta skulle bli för knytet och hela familjen!

#25 - Bondmoran Charlotte

Svar: de tillverkas i Sverige för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter. Fantastiskt bra!!!!



Min motivering:



Jag hoppas så klart på tur i tävlingen, jag tycker det var superfina produkter du skrapat ihop och även om jag inte har små barn längre (mina är 10, 17, 19) så har jag vänner som har små barn och det hade blivit perfekta presenter till dem. Fast muggen, filmen Bambi och Relaxing bath får vara till mig :-)

Jag är både Bondmora och trebarnsmor så jag behöver skämma bort mig lite :-)



#26 - Hannah

Pekböckerna tillverkas i Sverige, vilket såklart känns trevligt!



Som jag har skrivit tidigare vill jag ge sakerna i goodiebagen till min fina lillebror och till min fina brorson. Det är de värda!

#27 - Ellen

Svaret på dagens fråga 4: Svergie



Motivering. Fick bara för ett par dagar sen veta att jag inte får fortsätta min anställning. Vilket jag är väldigt ledsen för. Har inte jobbat så länge så jag får någon akassa, vilket blir tuff då inte min man heller har någon anställning. Dessutom så skulle detta pris pigga upp både mig och min son med flera fina presenter och få njuta av att bland annat titta på Bambi!

#28 - Mamma i Stan

Pekböckerna tillverkas i Sverige (till skillnad från nästan alla andra pekböcker som tillverkas i Asien) för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter.



om det är någon som vill vinna så är det verkligen vi.

Goodiebagen tycker jag och Pennan det verkar vara toppenprodukter i.

Relaxing bath från Weleda till mamman att njuta av någon kväll.

Bambi för Pennan att ligga och titta på gosandes på sin fäll.

Tänk så kul om vi vann alla dessa fantastiska grejer

då skulle du och dina sponsorer verkligen glädja två tjejer.

#29 - Sanna

Pekböckerna ifrån LookiBooki tillverkas i Sverige.



Det vore så roligt att vinna den här goodiebagen! Tänk så mycket roliga prylar som skulle göra min lilla flicka här hemma glad. Det skulle kännas extra skönt nu när jag vet att sommaren närmar sig, och ekonomin kommer bli allt tuffare då jag fortfarande står utan jobb och tar studenten till sommaren.



Kram Sanna

#30 - Petra

Svar: Om jag förstår det rätt så är boken gjord av papper som är blanklaminerat.

Motivering: Min son har nästan precis börjat förskolan och allt har gått jättebra fram tills igår då han blev jätteledsen när vi lämnade honom, det har nog gått upp för honom nu att han blir lämnad ensam. :( Det känns i hjärtat och man vill bara trösta när han är ledsen.

Jag tror att en goodiebag hade muntrat upp, han älskar att läsa böcker, bada och dricka ur en egen kopp precis som mamma och pappa så där var mycket som passar till honom nu.

#31 - Ulle

De tillverkas i Sverige! Det var roligt att läsa faktiskt!!



Varför ska jag vinna...? Jag känner mig som en stalker när jag försökt nu i tre dagar. Men jag testar igen! Någon gång bör det vara min tur-dag! Tjohoo!

#32 - Frida Thorsell

Svar: Sverige

Min lille kille e so go o glad

när han i sin nya pekbok vänder blad

Han älskar att på film titta

för då kan han i lugn och ro sitta

och dricka ur sin nya mugg :)

#33 - E-L

De tillverkas i Sverige.



En goodiebag med fina saker,

passar alla olika smaker.

En fin t-shirt med Vossatassar på,

och loafers för att ut i solen gå.

Mumin-mugg när det är dags för mer energi,

en spännande bok finns också däri.

En paus för att kolla på Bambi sen,

mysigt bad och direkt i säng!



#34 - Louise

böckerna tillverkas i sverige.



Jag vill gärna vinna för att dels ge lite till min bonusdotter, men sen spara undan till min och sambons gemensa bebis som vi nu bestämt oss för att försöka skaffa =)

#35 - JoHannaH

Jag trodde att tävlingarna var ett första aprilskämt! Haha jösses vad jag måste ha varit på min vakt för att inte bli lurad ;) Nåväl, svaret på frågan är;

Pekböckerna tillverkas i Sverige.

Jag skulle vilja vinna för att det är såå fina saker men framförallt för att det vore fantastiskt att kunna göra en pekbok till lilltjejen (1,5 år) med bilder på farmor, farfar, gammelmormor, farbröder, fastrar och kusiner som tyvärr bor alldeles för långt från oss. jag får lite dåligt samvete för att hon har stenkoll på mormor/morfar samt mina syskon men inte på andra sidan av släkten...

#36 - Aniika

De tillverkas i Sverige!



Älskar bakinläggen på din blogg. Och fina tävlingar är du fantastisk på att anordna. Den här välfyllda goodiebagen vore bättre än ett påskägg... :)

#37 - Rebecka

Böckerna görs i Sverige, här hemma

Så att man slipper ett vanligt dilemma;

Ska det göras av barn och va billigt

När de inte är där frivilligt

Nej, bättre att göra där folk får lön

Och samtidigt skona den sköra miljön

Att vinna paketet med boken i

Skulle glädja min vän Nathalie

Som alltid velat ha bambi

#38 - Carola L

Svar: Sverige



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!



#39 - Susanne

Hejsan!



Mitt svar är att de tillverkas i Sverige!



Såklart vill jag också vara med och fira!

För i den här goodiebagen finns allas favoriter!!!!

Jennifer är tokig i Mumin och Linnea gillar Bambi,

och Douglas skulle säkerligen gilla en egen pekbok!!

'

Så vi säger Hipp Hipp Hurra på bloggens 5 års da'!

#40 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

svar : böckera tillverkas i sverige



att få vinna en goodiebag för hela familjen är ju en dröm. Snacka om att du skulle förgylla våran vardag som länge har bestått av sjukdom på minstingen. ut och in på akuten har vi farit. så att vinna skulle göra oss glada..

#41 - Johnny G

De tillverkas i Sverige!



Jag och min sambo har två barn, en flicka som snart fyller 1 år och en pojke på 3 år. Hade varit roligt att få skämma bort dom nu vid påsken med lite presenter. Dom är ju det finaste vi har!



I övrigt vill jag bara säga tack för en härlig blogg! Jag gillar att baka (till skillnad från min sambo) och testar mer än gärna dina härliga recept :)



Ha det bäst! // Johnny

#42 - Linda

Åh! Hade hoppats att Jösta och Johan skulle vara med i ngn av goodiebagsen, härlig bokserie som jag köpt in till jobb (fsk) men tyvärr inte hem.

Förgyll gärna mitt fantastiska föräldralediga liv med denna härlig gåva..!



Svar: Böckerna tillverkas i Sverige!

#43 - Anja

Hemma vid datorn.



Med 4 barn blir det inte mycket lyx då vi llever på en lön. Vill vara tillsammans med våra gosingar länge. Ett barn behöver lite extra hjälp, ett är litet... Vore mysigt att läsa en bok tillsammans.

#44 - Carolin

I Sverige. Vill ge mina barn något i försenad påskpresent för att de är de underbaraste som finns.

#45 - Madde

Svar på frågan.

Dom tillverkas i Sverige. (grymt enligt mig)



Jag vill vinna för det är sonens födelsedag på fredag skulle vara grymt att få ta del av denna vinst tills dess och han skulle bli kanonglad när vinsterna kommer. Så de skulle bli som flera dagar med födelsedagar. :D

#46 - Angelica

Mitt svar är att böckerna tillverkas i Sverige.

Jag hoppas på att vinna eftersom att alla sakerna i paketet passar vår familj perfekt. (T.o.m storleksmässigt). Och nästan allt är dessutom sånt jag har tänkt att köpa inför sommaren och barnens kommande födelsedagar.

Har en låg föräldrapenning för tillfället så att "spara" dessa 1500 kronorna skulle göra stor skillnad i ekonomin.



#47 - marlene

Är det inte så att vovvatassarna är 6 stycken?

En av bilderna är ett får som heter Ulrik och räknas inte som vovvatasse? De är slltså sex stycken som flera av dina läsare har svarat!



Jag är lärare hi..hi....så rätt ska väl vara rätt? Eller rätta mig om jag har fel.....................men vinnaren var helt klart värdig ändå med tanke på ekonomin osv.

#48 - Petra

Hej hopp!

Böckerna tillverkas i Sverige!!



Jag skulle vilja vinna denna fina goodiebag för att unna mina barn lite extra uppmärksamhet. Båda fyller år snart. 6 år & 1 år.

Hade varit kul att dryga ut bland presenterna lite då vi har det väldigt tight ekonomiskt numera.



Kram

#49 - Tess

I Sverige (härligt!).



Det vore härligt att kunna lyxa till det lite med en goodiebag då jag precis fått beskedet om avslag från kammarrätten angående sjukbidrag på halvtid. Trots en mängd läkarintyg så räckte det inte till. Nu försöker jag samla ihop kraft till nya tag samtidigt som jag gör allt för mitt barn. Han ger mig kraft och motivation.

#50 - Karolina

Svar: Sverige

Motivering: Min lilla kille som börjar bli stor fyller 1 år i början på maj. Det vore jätteskoj att få överraska honom med dessa presenter på hans födelsedagspartaj!

#51 - Carola H

Frågan var lätt! I Sverige såklart :)



Skulle bli överlycklig att vinna denna goodie-bag! Hur fina saker som helst och tröjan skulle passa min dotter finfint i sommar. Och just boken från LookiBooki skulle vara största hiten här hemma, min dotter älskar böcker!

#52 - Pia

Efter en låååång vinter med en hel hög förkylningar, influensor varvat med magsjuka så behöver det hända lite mer positiva saker igen. Därför vill JAG vinna!



Rätt svar: I sverige

#53 - Spacegirl

Svar: I Sverige



Jag vill vinna därför att jag samlar på Muminmuggar och har ingen av emaljmuggarna.

Sen skulle jag få chansen att skämma bort min bästa kompis och hennes barn med fina presenter - det är kul!

#54 - Johanna - Maersta

Svar: Böckerna görs i Sverige, helt suveränt ju!



Jag skulle vilja vinna superpaketet fullt med presenter till hela familjen för att vi ska kunna mysa järnet tillsammans (tex framför Bambi i soffan eller läsa vår egen bok tillsammans) då det känns som att jag aldrig träffar mina barn alls nu när jag börjat jobba efter föräldraledigheten.