bambi

Goodiebag nr 5

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 100, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Mumin emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Lavender Relaxing Bath från Weleda, Vem kan älska Ella? bok + ljudbok böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna(ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Vad heter Allt för föräldrar shoppens kundklubb?


P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den fjärde goodiebagen blev:

Mamma i Stan om Goodiebag nr 4:
Pekböckerna tillverkas i Sverige (till skillnad från nästan alla andra pekböcker som tillverkas i Asien) för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter.

om det är någon som vill vinna så är det verkligen vi.
Goodiebagen tycker jag och Pennan det verkar vara toppenprodukter i.
Relaxing bath från Weleda till mamman att njuta av någon kväll.
Bambi för Pennan att ligga och titta på gosandes på sin fäll.
Tänk så kul om vi vann alla dessa fantastiska grejer
då skulle du och dina sponsorer verkligen glädja två tjejer.
#1 - mathilda

Allt för föräldrar shoppens kundklubb heter "the club"



Din goodiebag är som perfekt ihopplockad för mig...

en vovvatassa tröja med snygg filur till min miste filurälskare, bambi till min filmslukare, ljudbok till killen som ännu inte knäckt läskoden men kämpar för glatta livet, en pekbok som tål att bläddras om och om igen denna fylls med alla våra kära som bor för långt bort, små söta mockasiner till vänners efterlängtade knodd, relxing bath till den hårt arbetande, gravida vännen som nyss fått badkar och sist men inte minst en ny kaffemugg till familjens mumintok, nämligen mig!



Hoppas hoppas hoppas



#2 - Johanna

The Club!



Jag vill vinna för att i den här goodiebagen finns nånting till hela min familj! Loafers och pekbok till minstingen, t-shirt och film till dom två större och sen tar jag Weleda badoljan och maken min får en alldeles egen mugg till kaffet :) Vore grymt med en liten påskpresent till oss allihop!

#3 - Annellisaa



I mitt inlägg" vad tycker du?" har jag skrivit ett uttalande om våldtäkt som du gärna får läsa och mer än gärna diskutera:) Tack för din tid!

#4 - Hanna

Jag är med och tävlar!



Svaret är : "The club"



I mitt liv är det för lite glamour och flärd,

bjudluncher och småmutor finns inte i min värld.

Tänk då så glada vi skulle bli,

om vinnarna blev vi!

En goodiebag med nåt för alla här,

och en pekbok till en liten kusin vi håller så kär.



Må gott!



#5 - Frida

Svar: the Club

Om vi denna finna bag skulle få

vi ut på promenad skulle gå

För att på posten hämta hem

ett paket för alla fem

Vi skulle ha jätteroligt

nu när vädret är så soligt

#6 - Ulle

Den heter "The Club"



Jag vill vinna för att....för att....för att jag är värd det!?

#7 - Karolin

Den heter the Club



Jag hoppas så att vinna få. Ett par skor åt lillebror och en tröja åt hans syster. Då blir jag allt annat än dyster! Så ett dåligt rim du fått för en chans att vinna stort och smått.

#8 - Karolina

Svar: The Club



Motivering: Min lilla kille som börjar bli stor fyller 1 år i början på maj. Det vore jätteskoj att få överraska honom med dessa presenter på hans födelsedagspartaj!

#9 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

The Club är svaret :)



Jag vill vinna för jag tycker att jag förtjänar din goodiebag, kort och gott!

#10 - Carola H

Allt för föräldrar shoppens kundklubb heter helt enkelt The Club! :)



Jag vill vinna eftersom min morgon har varit riktigt skit idag (pga. PMS)! Ingenting går min väg och allt bara bråkar. Därför hoppas jag på en bättre start på påsken imorgon som innefattar att jag får läsa denna mening; "Vinnaren av den femte goodiebagen blev: Carola H". Då kan ju inte påsken bli annat än bra sen!



Trevlig påsk alla!

#11 - Helena

Kundklubben heter The Club



Varför jag vill vinna? Två av mina närmaste vänner har precis fått barn och en perfekt present vore ju de jättesöta loafers-skorna :-)

Resten skulle nog glädja min son som i förrgår blev hela 1,5 år gammal - en sak jag tycker är värd att fira :-)

#12 - Lotte -baka baka liten tårta

Svar: The Club



Nummer 5 är mitt lyckonummer så jag har höga förhoppningar här nu ;-)

#13 - Linda

Svar: Allt för föräldrar shoppens kundklubb heter The Club (vilket genidrag!)! :-D



Med denna högvärdiga goodie bag skulle jag kunna göra många runt omkring mig glada så därför vill jag gärna vinna. :-)

#14 - Erika - lilla familjen

Svar: The club



Det vore verkligen kul att få vinna detta. Vi har just nu inte råd att unna varken oss själva eller vår son någonting. Inte ens ett påskägg kommer han få och det känns väldigt trist. Jag skulle bli superglad om vi vann detta, det skulle vara så kul att få ge min son någonting litet extra ibland!

#15 - liselotte

Är gärna med och tävlar, svarar The club.

Skulle vara roligt att vinna en så fin goodiebag, att få så många fina saker på en och samma gång. Tänk att få skämma bort sig själv lite, och kanske ge en gåva till någon annan dessutom.

#16 - Karin

Jag tror att kundklubben heter familjeshopen?



Åh jag vill gärna vinna för min dotter är helt såld på umin, att hon sen både är och ser ut som lilla My är ju bara pricken över i:et Sonen däremot är helt fascinerad av bambi och vill gärna kolla in på din blogg för att se just bambi :)



Jätteroligt initiativ till alla godiebags! Passar på att önska glad påsk!

#17 - Pia

Rätt svar på frågan är ”The Club"



Solen skiner, dottern skrattar högt, våren är på väg och en lång påskhelg väntar. Kan det bli bättre??? Joo pricken över i:et skulle ju vara om jag vann denna härliga goodiebagen.

#18 - Fröken Gredelin

Den heter The club!



Vad svårt att motivera varför just jag ska vinna! Men tja, eftersom jag är neuro- sjuk så är livet just nu extra tufft för hela lilla familjen. Jag önskar SÅ att jag fick vara en frisk mamma som orkade göra saker med min son. Tyvärr kan man inte välja. Att vinna böcker och film vore guld värt då jag inte kan följa med till badhuset eller göra andra dylika saker, jag försöker istället hitta på stillsamma aktiviteter så att vi också får roliga stunder tillsammans att minnas när han växer upp!

#19 - Mamma milla

Klubben heter The Club och är superbra tycker jag! Har hittat mycket bra saker där.



Jag vill så gärna vinna goodiebagen för att jag är gravid med mitt andra barn, går hemma eftersom jag inte kan arbeta pga foglossning så jag bakar mycket hela dagarna och då blir det många av dina recept :) Jag skulle behöva lite uppiggning och en goodibag vore perfekt!

#20 - Linda J

Jag är gärna med idag igen.

Svaret är The Club.

Jag vill vinna denna för att dela med min bästa väninna. Jag behöver ett härligt bad med Weleda nu efter min steloperation av ryggen och hon med sitt stora hjärta behöver resten till sina barn. De har varit hårt prövade av sjukdom under en lång tid. Vi behöver lite lyx.

#21 - Petra

The club heter kundklubben! Superroligt tävling det här! JAg känner att jag bara måste vinna så jag får en sån där underbar pekbok!

#22 - Desirée Larsen

Allt för föräldrar shoppens kundklubb heter The Club.



Studerande tvåbarnsmor och inte mycket pengar över,

denna goodiebag vi verkligen behöver =)

#23 - Ewa (mamma till 6 döttrar)

:) Kundklubben heter The Club.



Ja jag vill så gärna vinna mest för muminmuggens skull. Älskade mumin som är våran bästa kompis här i huset :)

Barnen älskar när jag härmar mumin på finlandssvenska :)



Kram och ha en riktigt mysig påsk!!

#24 - Jessica

Svar: the Club



Jag skulle verkligen vilja vinna för att kunna överaska min son som skulle älska en pekbok med sig själv i huvudrollen. Själv skulle min morgon bli underbar med en kopp kaffe i mumin muggen. Å jag tror att min son skulle bli så fin i tröjan, vinner vi kommer du att få se.

#25 - Amanda

Det är så mycket i denna goodiebagen som bara är så rätt!

Att gåvor till mina tjejer hitta är inte alltid så lätt!

Saga dagisfröknarna kör med tills de kiknar,

lilla My de påstår att mitt yrväder liknar!

Till skogs vi drar vareviga dag,

möter då Bambi och andra djurslag!

Lillasyster Tuvalie har inte fått mycket eget,

kanske ett par nya skor till det första fotsteget!

Om mamman sedan får slappna av i ett bad,

så tar vi nästa dag med storm och gör den jätteglad!

#26 - Madde



Den heter The Club.



Jag är snart 27 år gammal och har längtat efter barn sen jag var 19. Det har inte blivit av än, dock har jag gjort två aborter. Kroppen och psyket skriker, medan livsituationen inte gjort det möjligt för mig. Nu har jag träffat en fantastisk man som faktiskt vill ha barn med mig också.



Längtan är fortfarande lika stor, men inte lika galen som den varit innan. Nu är jag påväg. Nu vet jag att jag kommer få barn i framtiden. Därför önskar jag mig denna goodiebag. Den skulle vara en bra start och ett bra tecken på att ja - jag kommer också få bli mamma.

#27 - Madeleine

Hej.

Böckerna tillverkas i Sverige.

Jag vill vinna för att kunna ge denna vinst till mina barnbarn och deras föräldrar. De har haft en tuff tid med lillebror ( snart 6 mån) och ändå har de en tuff framtid framför sig. Lilla W väntar på en levertransplanation. Om ingen lever dyker upp inom en snar framtid så kommer min yngsta son att donera en bit av sin lever till honom.

Så visst är de värda lite uppmuntran. Att leva båda föräldrarna på FK i 4 månader ( och ingen vet hur länge till) är inte så lätt.

Önskar dig och din familj en Glad Påsk.

Madeleine, farmor till Zacke och Wille

#28 - Madeleine

Hej igen.

Skrev visst svar på fel fråga i min kommentar :-) Dagens svar tror jag ska vara The Club. Huvudet sitter lite löst här för tillfället av förklarliga skäl. Motiveringen skrev jag imin förra kommentar hoppas det räcke.

Madeleine

#29 - Spacegirl

Den heter TheClub



Jag vill vinna därför att jag samlar på Muminmuggar och har ingen av emaljmuggarna.

Sen skulle jag få chansen att skämma bort min bästa kompis och hennes barn med fina presenter - det är kul!

#30 - Carola L

Svar: The Club



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar!

#31 - Josefin

Kundklubben heter the Club!



Mina småttingar skulle uppskatta det mesta i goodiebagen! Men skulle de våga se Bambi? Kommer ihåg hur jag själv grät många tårar i början av filmen - när jag var liten!

#32 - Anna N

Hej!



Stort grattis till ditt 5 års jubileum! Jag har följt dig i många många år och fler kommer det garanterat att bli :)



Vi fick igår reda på att min lilla prins här hemma kommer att bli storebror i slutet på året. Vi är så lyckliga och förväntansfulla men vägen hit har tyvärr varit väldigt lång och krokig.

Det vore superkul att få vinna den fantastiska goodiebagen. Skulle bli en perfekt present både till pyret i magen men även till stolta storebror.



Allt för föräldrar shoppens kundklubb heter the Club :)



Ha en skön påsk!



/Anna

#33 - Anna - med Alvora i famnen

Svar: Klubben heter The Club



Helt fantastisk tävling du har lyckats få ihop. Jag vill gärna vinna detta för mig och min dotter. En så härlig blandning av fina saker. Pekboken är underbar tycker jag, så kul att ha när det är tid att lära de första orden!

#34 - Fröken M

Svaret idag är "The Club"



Till denna härligt blandade "kompott"

vill jag mer än gärna ha en lott !!



Och trots att det inte är synd om mig på något vis,

vill jag ändå vara med och "slåss" om detta FANTASTISKA pris !!



Tack för en underbar tävling !! <3



#35 - Angelica

Klubben heter The Club.

Jag tycker att jag ska vinna för att alla sakerna i paketet skulle passa vår familj perfekt (t.o.m storlekarna är rätt!). Och allt är dessutom sånt som jag faktiskt har tänkt att köpa inför sommaren och barnens kommande födelsedagar. Har en rätt låg föräldrapenning för tillfället och många andra utgifter, så att "spara" de 1500 kr skulle göra en otroligt stor skillnad.

#36 - Tess

The Club.



Förra veckan låg mitt barn en natt på sjukhus med dropp för att han haft magsjuka så länge att han blivit för svag för att få i sig vätska den naturliga vägen. Nu är han pigg igen och då vore det skoj att få skämma bort honom rejält!

#37 - E

the club



jag är just nu hemma och mammaledig med barn nr 2 väntar trejan som kommer om ca 11 veckor. Med 13 mån mellan alla tre barnen (hur vi nu lyckades så bra.....). Så skulle detta sätta lite guldkant på vardagen både för mamma och de små gulliganerna här hemma.

#38 - Maja

Vi vill ju så klart vara med och tävla om den finfina goodiebagen idag igen!



Jag tror (jag hittar inget annat namn) att deras webshop heter "allt för föräldrar, din familjeshop på nätet".



Min motivering får bli att min son skulle älska en bok där han känner igen personerna. Han har precis börjat uppskatta att kolla på kort och tavlor och blir aldelles till sig om det är någon han känner igen.



Håller mina tummar!

Maja

#39 - JoHannaH

Dagens svar; The club



Jag skulle vilja vinna för att det är såå fina saker men framförallt för att det vore fantastiskt att kunna göra en pekbok till lilltjejen (1,5 år) med bilder på farmor, farfar, gammelmormor, farbröder, fastrar och kusiner som tyvärr bor alldeles för långt från oss. jag får lite dåligt samvete för att hon har stenkoll på mormor/morfar samt mina syskon men inte på andra sidan av släkten...

#40 - Frida

Svar: the club



Följer din blogg dagligen och ser fram emot varje blogg inlägg du släpper. Med bebisen tumlandes i magen så läser jag och ser fram emot vad som skall komma. Att få en goodiebag innan bebisen kommer skulle vara som den perfekta presenten till oss båda.

#41 - Kicki

Nu hoppas jag att the club är rätt svar

och sen att jag tur har

att det blir dragning av just min lott

för att kamma hem denna lyxiga pott

llika glad som mig

blir då min lilla tjej

#42 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

svar: The club



Håller tummarna att vi har lite tur på våran sida och kan vinna denna fina goodiebag till sonen. Som studerande är ekonomin inte den bästa så det skulle vara skönt att kunna spara en slant :)

#43 - care69

Jag är gärna med!

Svar; The Club

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.



Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/6-april-vinn-en-goodiebag.html

#44 - Petra

allt för föräldrar din familjeshop på nätet



Haft en dålig dag, känns tufft just nu. Dottern e inne i en ny trotsperiod & detta hade fått oss att kämpa vidare bättre ;)

#45 - Sara

Rätt svar: The club



Jag skulle behöva lite uppmuntran efter en tuff vecka tillbaka på arbetet med både separationsångest och magsjukt barn och man:( min lille kille fyller dessutom ett år på söndag men pga magsjukan ser det ut som kalaset blir inställt. Men en egen pekbok, mugg och "hästfilm" skulle göra honom nöjd:) och mamman skulle behöva lugna sina nerver med ett avslappnande härligt bad..

#47 - Bondmoran Charlotte

Svar: Den heter The Club



Jag hoppas så klart på tur i tävlingen, jag tycker det var superfina produkter du skrapat ihop och även om jag inte har små barn längre (mina är 10, 17, 19) så har jag vänner som har små barn och det hade blivit perfekta presenter till dem. Fast muggen, filmen Bambi och Relaxing bath får vara till mig :-)

Jag är både Bondmora och trebarnsmor så jag behöver skämma bort mig lite :-)



Kram på dig

Bondmoran

www.bondmoran.nu

[email protected]

#48 - Mona

Hej! Jag försöker en gång till..



Svaret är:allt för föräldrar shoppens kundklubb heter kort och gott the club :)



Och min motivering lyder; igår natt vaknade jag av magknip som senare utvecklade sig till värkar. Jag hade detckämpigt här hemma med vår tvååring och fick ringa hem sambon. Vi var dock överlyckliga och tänkte att NU äntligen! Men så i takt med att väskorna packades och förlossningen informerades avtog värkarna i styrka. Falskt alarm. Besvikelsen var total... Denna graviditet har varit minst sagt lång och svår. Samvetet gentemot min förstfödda är uruselt. Jag vill bara kunna leka med honom och vara den mamma jag var innan denna lämpliga graviditet..

Om vi vann skulle hela familjen bli överlyckliga! Allt i bagen skulle komma till användning och kanske skulle det även få tiden att gå lite snabbare!

Med vänlig hälsning, Mona m. Familj

#49 - Sanna

The Club.



Vore så kul att vinna en goodiebag med lite nytt till min dotter och mitt kommande gudbarn.



Kram Sanna