bambi

Goodiebag nr 6

5 ÅRS JUBILEUM!

Min blogg firar 5 år i april. Jag har fått så otroligt mycket ifrån er fina läsare därför vill jag ge något tillbaka till er. Jag har under dom senaste veckorna ordnat så att ni har chansen att vinna en SUPERLYXIG goodiebag varje dag! Ja, ni läste rätt! Varenda dag i april, i hela 30 dagar, tävlar jag ut en goodiebag innehållandes ALLT det här:


Innehållet i goodiebagen är alltså: gul Turn t-shirt från Vossatassar i storlek 100, ett par ljusblåa loafers från Trumpette från Allt för föräldrar shoppen i storlek 6-12 mån, Muurla Mumin emaljerad mugg från Dafra (motivet kan variera), Lavender Relaxing Bath från Weleda, Vattenspår, Månkraft och Blodsband böcker från Sagolikt Bokförlag, presentbox så att man kan göra sin helt egna pekbok hos LookiBooki och som en liten bonus så har Disney bidragit med filmen Bambi till alla goodiebags! Allt till ett värde av över 1500 kr!


Varje dag kommer en ny fråga om någon av sponsorerna av goodiebagen (svaren går oftast att hitta på deras hemsida). Svara på frågan och lämna gärna en kort motivering till varför just du ska vinna (ni får förstås använda samma motivering varje dag som ni är med och tävlar). Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet så har du möjligheten att vara en av vinnarna av den fina goodiebagen. Varje tävling pågår i 24 timmar.



Dagens fråga:
Hur många varumärken har Dafra?


P.S. Jag stänger av att kommentarerna godkänns automatiskt under april... pga tävlingarna!



Vinnaren av den femta goodiebagen blev:

Helena om Goodiebag nr 5:
Kundklubben heter The Club

Varför jag vill vinna? Två av mina närmaste vänner har precis fått barn och en perfekt present vore ju de jättesöta loafers-skorna :-)
Resten skulle nog glädja min son som i förrgår blev hela 1,5 år gammal - en sak jag tycker är värd att fira :-)
#1 - Camilla

13 st

Jag skulle vilja vinna för att kunna glädja min syster som ska få barn vilken dag som helst och som är arbetslös, hon skulle bli så glad för presenten!

#2 - Diana Fransson

15 st varumärken.

Jätte fina saker som kommer bli presenter till min lille älskling grabb Lukas.

#3 - Carola H

Dagens svar: 13 st.



Skulle bli överlycklig att vinna denna goodie-bag! Hur fina saker som helst och tröjan skulle passa min dotter finfint i sommar. Och just boken från LookiBooki skulle vara största hiten här hemma, min dotter älskar böcker!

#4 - Simone

Åh allt på bilden skulle jag verkligen ha nytta av,har en son som älskar bambi och just den är favoriten,och den söta muggen då ja kom o tänka på att ja inte har någon plastmugg hemma,konstigt a ja vet.och hur cool skulle han inte bli med den tröjan,underbart och de andra till småttingar känner ja många som fått bebis nyligen så helt perfekt goodie till oss.svaret är 13

#5 - Josephine-Mamma till Elika & Nick

Svar: 13 st



Vem skulle inte vilja vinna denna härliga goodiebag som du ahr fixat ihop. Grattis till bloggen som fyller 5 år. Det är alltid lika skoj att läsa här inne =)

#6 - Erika - lilla familjen

Svar: 13 varumärken.



Det vore väldigt kul att vinna denna goodiebag då den innehåller så mycket fint. Pekboken vore speciellt kul att vinna då min son inte äger någon ännu. Fylla den med bilder på hans mormor&morfar, kusiner och mostarar. Dom bor 60mil bort så han träffar dom inte så ofta, saknar han dom någon dag kan han ta fram pekboken och titta på dom åtminstone! :)

#7 - Lotte -baka baka liten tårta

Dafra har 13 varumärken =)



Goodiebagen hade varit perfekt för den innehåller nåt som passar alla i familjen! Film till 5åringen, tröja till 3 åringen o skor till 9månaderbebisen =) Och så relaxing bath till mig o häftig mugg till maken ;-)

#8 - liselotte

Är gärna med och gör ett försök idag igen.

Svarar 13 st

Skulle vara roligt med en vinst, blir då som ett påskägg till mig, för det får jag inget av någon annan.

#9 - Madde

13 varumärken har dom fast Muurla finns både i Disney och Mumin så vet inte om det räknas som en eller två?



Jag skulle vilja vinna för idag är det sonens födelsedag hela tre år blid han! Skulle även dela goodiebagen med min underbara vän som fick barn för två veckor sedan.



Håller tummarna.

Kram Madde.

#10 - marlene

svar: 13 st



Jag har följt din blogg länge.............har barn i samma ålder också pojke flicka :-) MEN det är första gången som jag har börjat skicka in på dina tävlingar..........men jag kunde inte motstå alla de fina sakerna i denna goodie-bag :-)



GLAD PÅSK

#11 - Sandra

Dafra har 13 varumärken!



Jag brukar sällan tävla men denna gången kunde jag bara inte låta bli. Underbara produkter som skulle förgylla vår påsk och göra mina barn (och mig) otroligt lyckliga då vi sällan har råd att unna oss det där lilla extra.



Vi håller tummarna och hoppas på vinst.

Grattis till 5 år som färgsprakande bloggerska!

#12 - Karolina

Svar: 13st

Motivering: Min lilla kille börjar bli stor och fyller 1år i början på maj. Vore kul att ge honom dessa presenter på hans födelsedagspartaj!

#13 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Svar : 13 stycken



Klart man är med och firar 5 år ;) Vore kul att få hem ett paket med kul saker och sonen hade uppskattat tröjan!

#14 - Angelica

Jag tror att Dafra har 13 st varumärken.



Jag hoppas att jag ska vinna eftersom att alla sakerna i paketet skulle passa vår familj perfekt (t.o.m storlekarna är rätt!). Och allt är dessutom sånt som jag faktiskt har tänkt att köpa inför sommaren och barnens kommande födelsedagar. Har en rätt låg föräldrapenning för tillfället och många andra utgifter, så att "spara" de 1500 kronorna skulle göra en otroligt stor skillnad. 

#15 - Ulle

13 st varumärken.



Jag skulle vilja vinna för att jag är så nyfiken på alla produkterna i påsen. Inget krafs, utan det verkar vara väl genomtänkta saker med en extra knorr och tanke bakom.

#16 - Madeleine

Hej.

Dafra har 13 varumärken. Varför vill jag vinna ? För att denna vinst skulle jag glädja min sons familj som har en liten Wille( snart 6 mån) som har väntat i 2 månader på en ny lever. Hoppet är at denna op kommer att ske inom några veckor. Då behövs lite uppmuntran. De kommer att få tillbringa 1-3 månader i Göteborg 30 mil hemifrån.

Glad Påsk

Madeleine

#17 - Desirée Larsen

Dafra har 13 varumärken.



Detta är en goodiebag som kommer uppskattas av hela familjen! T-shirten fån Vossatassar skulle passa dottern perfekt och muggen skulle bli en storfavorit hos min fina tjej som är helt galen i alla typer av fina drickflaskor, muggar och glas.

Pekboken skulle vara underbar till min älskade son.

Själv skulle jag avnjuta långa bad med Lavendel relaxing Bath från Weleda.

Filmen skulle hela familjen vilja se!



Böckerna skulle jag ge till min lillasyster som är i rätt målgrupp för dem! Sist men inte minst så skulle de supersöta loafers:en skulle bli en perfekt del utav den doppresent vi snart ska ge till en kär vän som nyligen fått barn.

#18 - Lina Johansson

Svar: 13 märken.



Min lilla Älva älskar att få paket, hårda som mjuka, stora som små.

Mycket av användning dessutom :)

Loafers dojjorna hade min kusins lilla bebis fått så h*n inte fryser om fötterna :)

#19 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Rätt svar: 13



Varför ska jag vinna då? Efter en jobbig start på året så känner jag att en välfylld goodiebag skulle pigga upp massor !!



Håller nu tummarna och hoppas på tur :)

Stor påsk kram till er !!

#20 - Linda J

Hej. Jag är med och vill gärna vinna detta till mig och min bästa väninna. Svaret är 13.



Jag stelopererade ryggen för en vecka sedan och kommer verkligen att behöva varma härliga bad efter att såret läkt. Resten av grejerna vill jag överraska min väninnas barn med. De har haft en tuff tid med väldigt mycket sjukdom och allergier. Både jag och dom förtjänar lite lyx nu.

#21 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, det vore så roligt att vinna en goodiebag med prylar till min dotter och mitt blivande gudbarn som föds nu i maj.



Dafra har 13 stycken varumärken.



Kram Sanna

#22 - Camilla

Dafra har 13 varumärken!



Jag skulle vilja vinna för att jag precis fått en brorson som jag skulle vilja ge bort dessa saker till! Har inte fått träffa honom än för jag ligger hemma sjuk och med ögoninflammation :(

#23 - Carola L

Svar: 13



Jag vill vinna för att kunna förgylla vardagen för mina vänner och min familj!

Sagolikt bokförlags böcker verkligen rockar!

#24 - Marie S

Jag får det till 13 jag!



Våra grannar väntar sitt första barn och det hade varit en perfekt present till dem.

#25 - Anna

13 stycken varumärken har Dafra.



Jag skulle vilja vinna en goodiebag till min bästa vän (sedan 30 år tillbaka, då vi i dag är 36 år gamla och träffades som 6-åringar på samma förskola) då hon fått en son som tyvärr inte är helt frisk och de tillbringar många långa dagar på sjukhus. Det skulle vara fantastiskt att få ge henne en liten present som glädje i tillvaron.

#26 - Jessica

Svar 13



Jag skulle vilja vinna för att kunna överaska min son, han skulle älska att få en bok med sig själv som huvudperson. Själv skulle jag njuta av en kopp kaffe i mumin muggen.

#27 - Therese Hedberg

Dafra har 13 varumärken!



Jag vill vinna eftersom mina barn inte kan äta godis pga allergier, så denna goodiebag skulle vara en perfekt påskpresent till mina 2 små barn!

#28 - Line

Finfina grejer som skulle glädja både mej och tvååringen. De supersöta loafersarna (kan man säga så?) kommer passa fint till tvååringens kusin som fortfarande ligger i magen.



Dafra har 13 varumärken.

#29 - Jennie Tates

13 varumärken får jag det till. Det skulle vara superkul att vinna denna fina goodiebag som överraskning till mina söta barn. Jennie T

#30 - care69

Jag är gärna med!

Svar: Tretton stycken.

Motiveringen är väl att det är en GOODIEbag som många nära och kära kan få glädje av.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/7-april-vinn-en-goodiebag.html



#31 - Anonym

Mitt svar; Dafra har



Min motivering; min dotter fick i onsdags ta bort gipset från sitt sitt ben, och hon förtjänar att bli lite bortskämd med en present eller två. Hon har varit en riktig kämpe och modig under dessa veckor efter olyckan där hon bröt benet. Något som jag, som vuxen, inte hade klarat av...

#32 - therese

13 märken säljs hos dafra. Motivering- säger som pippi så här i påsktider. Jag vill ta ett krumelurpiller och aldrig bli stur:-). Få ett härligt påskägg i form av en goodiebag att dela med barnen, så här i påsktider:-) glad påsk!

#33 - Angelica

Mitt svar; Dafra har 13 varumärken på sin sida.



Min motivering; goodiebagen skulle min dotter få då hon förtjänar att få lite presenter just nu. I onsdags togs nämligen gipset bort från hennes vänstra ben. Och hon har varit den modigaste lilla kämpe under de senaste veckorna sen olyckan där hon bröt benet. Själv, som vuxen, hade jag inte klarat av dessa veckor med gipsat ben.

#34 - Anna N



Hej!



Stort grattis till ditt 5 års jubileum! Jag har följt dig i många många år och fler kommer det garanterat att bli :)



Vi har precis fått reda på att min lilla prins här hemma kommer att bli storebror i slutet på året. Vi är så lyckliga och förväntansfulla men vägen hit har tyvärr varit väldigt lång och krokig.

Det vore superkul att få vinna den fantastiska goodiebagen. Skulle bli en perfekt present både till pyret i magen men även till stolta storebror.



Dafra har 13 varumärken :)



Trevlig påsk!



Anna

#35 - Fröken M

Dafra har 13 varumärken, men Muurla finns med både diseny och mumin tema!



Till denna härligt blandade "kompott"

vill jag mer än gärna ha en lott !!



Och trots att det inte är synd om mig på något vis,

vill jag ändå vara med och "slåss" om detta FANTASTISKA pris !!



Tack för en underbar tävling och GLAD PÅSK !! <3

#36 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

dagens svar är 13 st



att få vinna en goodiebag för hela familjen är ju en dröm. Snacka om att du skulle förgylla våran vardag som länge har bestått av sjukdom på minstingen. ut och in på akuten har vi farit. så att vinna skulle göra oss glada..

#37 - Maja

Dom har 13 varumärken!



Idag är jag bara så trött på denna sjuka som aldrig verkar vilja lämna mig eller familjen... Jag har nu varit dunderförkyld och febrig i en och halv vecka. Så jag orkar inte komma på någon motivering... Men hoppas ändå!



Trevlig påsk!

#38 - Mamma milla

13 st varumärken har de!



Jag vill så gärna vinna goodiebagen för att jag är gravid med mitt andra barn, går hemma eftersom jag inte kan arbeta pga foglossning så jag bakar mycket hela dagarna och då blir det många av dina recept :) Jag skulle behöva lite uppiggning och en goodiebag vore perfekt! Min son vill nog gärna se bambifilmen också :)

#39 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

13st varumärken. Hoppas på tur.



Länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/goodiebag-nr-6-64.html

#40 - Amanda

Svar: 13 st varumärken



Det är så mycket i denna goodiebagen som bara är så rätt!

Att gåvor till mina tjejer hitta är inte alltid så lätt!

Saga dagisfröknarna kör med tills de kiknar,

lilla My de påstår att mitt yrväder liknar!

Till skogs vi drar vareviga dag,

möter då Bambi och andra djurslag!

Lillasyster Tuvalie har inte fått mycket eget,

kanske ett par nya skor till det första fotsteget!

Om mamman sedan får slappna av i ett bad,

så tar vi nästa dag med storm och gör den jätteglad!

#41 - Arasen

Dafra har 13 varumärken :)



Varför jag skulle vilja vinna: En person som står mig väldigt nära har nyss fått barn. Hon har hjälp mig enormt mycket när jag var deprimerad. Jag vill så gärna ge någonting tillbaka.

Muggen skulle jag gärna behålla till min son då han precis fått upp ögonen för Mumin. Boken tror jag också att han skulle älska. Filmen skulle jag faktiskt vilja för mig själv då jag är riktigt barnslig och älskar disney filmer.



Kram sara :) Ps. Grattis till att bloggen fyller 5 år !

#42 - Maria

Tretton varumärken!

Sitter I bilen på väg till Gävle, där min syster ska gifta sig imorgon! Hon håller på och genomgår en fertlitetsbehandling så att hon och blivande maken förhoppningsvis ska bli föräldrar framöver! Det vore ett perfekt paket att ge henne (även om jag kanske norpar några godbitar själv!) :) kram och glad påsk!

#43 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

sv: 13



Håller tummarna att vi har lite tur på våran sida och kan vinna denna fina goodiebag till sonen. Som studerande är ekonomin inte den bästa så det skulle vara skönt att kunna spara en slant :)

#44 - Marie

13 varumärken.



Motivering: Mys för hela familjen! påslhelgen blir fulländad med att mysa med film och böcker.

#45 - Emilia - 16 år & Mamma till Tatum.

Svar: 13 stycken om man inte räknar "underkategorier"



Jag skulle vilja vinna för jag blev precis mamma och det är jättekul att vinna helt enkelt :D

#46 - nena

De har 13 st varumärken!

#47 - Agnieszka-2barnsmorsan

13 varumärken får jag det till!



Vill vinna och ge detta till min svägerska som väntar bebis i sommar!



kramar

#48 - Jenny

Svar: 13 st



Motivering: Perfekta påskpresenten för en familj i Skåne :) ha en fin påskhelg! Kramar

#49 - Hanna

Jag vill vara med och tävla!



De har 13 varumärken.



Imorgon är det påskafton. På påskafton för 6 år sedan friade min man. Den dagen är väl inget att fira direkt, men det vore skoj att dagen till ära kamma hem en goodiebag!



Må gott!

#50 - Karin

De har 13 varumärken



Vill SÅ gärna lägga vantarna på dom här underbara sakerna. Både jag och barnen skulle bli så glada. För tänk att Alfons äger ingen Disney-film och lilla Milan har inte fått sina första par skor än.

#51 - Sandra

Vilken drömgoodiebag! Jag har läst hos dig i fyra år, så roligt att du firar stort :-)



Jag får det till 13 varumärken.



#52 - Jeanette

Dafra har 13 stycken varumärken.



Denna goodiebag skulle vara toppen att få nu, som snart nybliven 2-barns mamma. Lite extra lyx i vardagen så att säga!

#53 - Jenny

Hej!



Trots att 13 anses vara ett oturstal så är det svaret på dagens fråga :)



Själv har jag inga egna barn som skulle kunna ta del av detta pris

Tänkte istället ge bort dessa saker till en annan liten fis

I alla fall den coola muggen, snygga tischan och fina boken

Men behåller nog filmen och badgrejen som fått mig på kroken

För Bambi var min favvofilm när jag var liten

Och jag såg den om igen tills VHSen var helt sliten

Eventuellt att jag även spar de söta skorna i ljusaste blått

Man vet ju som aldrig när det är dags för eget litet smått…

#54 - Marie Öberg

SVaret på dagens fråga (Hur många varumärken har Dafra?) är 13 st. varumärken! :)



Jag skulle så gärna vilja vinna denna underbara goodiebag då det fanns så mycket fina saker i den som jag kan dela med min älskade lilla son vars 1-årsdag närmar sig med stora stormsteg. :)

Att få mysa ihop oss i soffan en regnig sommardag under en filt och se på Bambi eller bläddra i vår alldeles egengjorda pekbok - det vore så outsägligt underbart! :)



Vi håller båda stora och små tummar och passar även på att önska dig en alldeles underbar och glad påsk! :)



Många kramar från oss till dig!



P.S. Du har verkligen en fantastisk blogg och jag kommer absolut att följa den från och med nu! :)

#55 - Jennie

13 stvarumärken.



Jag skulle vinna för att ge bort några av sakerna och behålla en del till dottern:)

#56 - Sophie

Dafra har 13 varumärken.



Det vore verkligen jättekul att vinna en goodiebag, nu när jag är gravid så är jag helt galen i allt vad barnsaker heter... :-) Dessutom är jag ett stort Muminfan och emaljmuggen från Dafra var ju hur söt som helst!

#57 - Aniika

De har 13 st varumärken.



Vem vill INTE vinna din goodiebag? Det vore det perfekta påskägget till mina barn. De söta mockasinerna ska jag ge till barnens kusin som beräknas komma vilken dag som helst....

#58 - Linda m. 3

13 st



Skulle vilja vinna för att dels kunna glädja min dotter med det som passar hennes ålder och dels hade det varit så roligt att glädja några av vännernas barn också:)

#59 - Therese M

Svaret är 13



Jag vill vinna goodiebagen för att att mina underbara barn skulle bli så glada=)

#60 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Svaret är 13 stycken!



Jag vill fortfarande vinna pga att jag tycker att jag förtjänar det. Kort och gott :D

Skulle bli oerhört glad om jag vann, då skulle det inte göra så mycket att jag måste jobba hela påskhelgen när alla andra är lediga :D

Håller tummarna!

#61 - Tina Rundh

13 varumärken.



Alla tycker väl det är kul att få ett paket med godsaker i brevlådan ;-)

Har nyss hittat till din blogg tittar in hit ofta.

#62 - Frida Thorsell

Svar: 13 st



Min son blir snart ett och han älskar böcker så det vore roligt att få ge honom en personlig pekbok med kort på alla släktingar och vänner :)

#63 - JoHannaH

Svar; 13 olika varumärken



Jag skulle vilja vinna för att det är såå fina saker men framförallt för att det vore fantastiskt att kunna göra en pekbok till lilltjejen (1,5 år) med bilder på farmor, farfar, gammelmormor, farbröder, fastrar och kusiner som tyvärr bor alldeles för långt från oss. jag får lite dåligt samvete för att hon har stenkoll på mormor/morfar samt mina syskon men inte på andra sidan av släkten...

#64 - Sara

Dafra har 13 varumärken.



Skulle gärna vinna denna underbara goodiebag! Har haft en tuff vecka tillbaka på arbetet med magsjuk man och son. En vinst skulle definitivt muntra upp mig! På söndag fyller sonen 1 år och vi får tyvärr ställa in hans kalas men jag tror han skulle bli jätteglad över en egengjord pekbok, den fina muggen och bambi-filmen:)

#65 - Therese

Svar: Dafra har 13 varumärken



Motivation: Jag älskar att ta chansen att vara med i tävlingar, ibland har man turen med sig och jag hoppas att jag har en sådan idag! :)

#66 - Emelie

Svaret är: 13 varumärken.



Jag skulle vinna då jag har just fått 3 små mirakel i min närhet senaste året :) Min bror har fått en liten dotter, min sambos bror fick en son och även sambons syster fick en son :) Och vi vill ju vara den snälla fastern och farbrorn som ger dem fina saker :) Därför skulle det vara så kul att få vinna så man, nästa gång man åker till var och en, kan få ta med lite presenter :)



Även tipsat i min blogg: http://itsyouandme.blogg.se/tavlingar/2012/april/tavlar-hos-bambi.html

#67 - Emma

Hejsan!

Jag har följt din blogg länge och vill vara med att fira ditt 5-årsjubileum :).



Jag vill gärna vinna den fina goodiebagen. Jag och min yngsta son (8 mån) ligger inlagda på sachsska barnsjukhuset för RS-virus och lunginflammation. Vår 3-åring är hemma med pappa, kag skulle gärna vilja ge honom de fina presenterna till honom när vi blir utskrivna härifrån. Han saknar sin mamma och lillebror.



Du skrev att loafers var mjuka och sköna, med dom skulle Ruben kunna få ta sina första steg i :).



Håller alla tummar och tår för att vinna lite trevligheter :)



//Emma

#68 - Anna - med Alvora i famnen

Svar: 13 varumärken har Dafra



Just nu har jag en liten tjej med tandsprickning här hemma. Så en goodiebag med både aktivering, stimulering samt avkoppling (för en ganska trött mamma) skulle vara underbart!

#69 - mathilda

13 varumärken!



Jag hoppas hoppas att jag har turen och får påskens bästa present, har roddat ihop en massa presenter till andra så en ny muminmugg är jag värd ;)

#70 - Carro

13



Efter 4 veckors intensiv sjukdomsperiod tror jag alla i familjen behöver lite uppmuntran. En fin goodiebag skulle iaf ge mg lite glädje. Håller tummarna =)

#71 - Petra

13 varumärken har dafra. Jag bara måste vinna för jag villa så gärna göra en pekbok åt min dotter =)

#72 - Kicki

13 varumärken har Dafra.

Både min son och dotter fyller år runt jul så det skulle vara en kul överraskning för dem att få paket mitt på året också!

#73 - Karolin

Svaret är 13 stycken.



Jag hoppas så att vinna få.

Ett par skor åt lillebror

och en tröja åt hans syster.

Då blir jag allt annat än dyster!

Så ett (ganska dåligt) rim du fått

för en chans att vinna stort och smått!

#74 - Karolin

Svaret är 13 stycken.



Jag hoppas så att vinna få.

Ett par skor åt lillebror

och en tröja åt hans syster.

Då blir jag allt annat än dyster!

Så ett (ganska dåligt) rim du fått

för en chans att vinna stort och smått!



(Glömde mailadress i förra kommentaren)

#75 - Spacegirl

Jag vill vinna därför att jag samlar på Muminmuggar och har ingen av emaljmuggarna.

Sen skulle jag få chansen att skämma bort min bästa kompis och hennes barn med fina presenter - det är kul!



Svar: 13 st

#76 - Enma

OJ! PS!

Vaknade nyss och kom på att jag glömde skriva svaret. 13! Det är 13 st varumärken. Jag skrev bara en motivering.



Hoppas verkligen att mitt tidigare meddelande är med i utlottningen. Det är jag som berättade om min lille Ruben som är inlagd här på sachsska och min 3åeing som väntar hemma.



Håller verkligen tummar och tår nu!!

#77 - Michaela Lejonberg

Dafra har 13 varumärken:)



Såå mkt fint man kan vinna. Massa kul ju, även om jag inte har användning för allt själv just nu! Men jag har en underbar svägerska som väntar barn nr 2 som jag tänkt dela med till;)

kram Michaela

#78 - Marlene

Svar - 13st!



Denna påskhelg och långledighet blev verkligen inte som vi tänkt oss. Jag åkte på magsjuka igår och är nu liggandes. Alla roliga planer med barnen, släkt och vänner bara försvann :( Vår dotter fyller 1 år imorgon och tyvärr så blir det inget större firande för henne nu när vi har magsjuka i huset. En goodiebag med massor av fina saker till barnen skulle verkligen muntra upp oss nu i påsk!

#79 - Lotta Anderström

10 varumärken har Dafra!



Jag vill vinna för att det är så underbart att få hem en avi i posten som säger att man har något kul att hämta! Älskar att få paket men det händer ju alltför sällan ;)