bambi

Hur gick det på loppisen igår då?
Ja, ni... det gick inte så jättebra att sälja igår. Jag trodde att jag skulle få mycket mer sålt och min stackars vän Linda som hade tagit dit tre stora påsar med bebiskläder fick bara sålt en overall. Jag sålde lite mer men det verkade som om många tyckte att jag hade för höga priser. Men jag tänkte på hur mycket jag skulle kunna få för kläderna på Tradera och utgick lite ifrån det.


Men det var många många bord och bara med samma saker - barnkläder och leksaker. Så det var hög konkurrens och många sålde sina plagg billigt - 10 kr och 20 kr medan jag ville t.ex. ha 150 kronor för min vändbara regnbågsjacka från Villervalla. Så jag förstår att dom tyckte att det var dyrt men nu får jag lägga upp lite på Tradera men jag skänkte mycket till Stadsmissionen (bland annat en bilbarnstol som jag inte fick sålt och inte orkade släpa med mig hem igen).

Men jag fyndade lite själv också. Köpte dessa söta tofflor för 20 kronor och så sålde samma säljare även en Bambi-bok för 20 kronor så då fick även den följa med hem.


Sen köpte jag även ett par badskor för en tia och ett par nya kalsonger för en femma.

P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!
#1 - Carola H

SJälvklart röstade jag på dig, älskar din blogg!

#2 - Sara - Mamma till Max 3,5 år

Tror det kan vara svårt att sälja märkeskläder på loppis. När man går på loppis är man mer ute efter priser såsom 10-20:-. Kul att du fick lite sålt i alla fall =)

#3 - marita

Hej,

Är lite nyfiken på storlekarna på klädderna? Skulle du ha möjlighet att skicka om jag köper av dig?

Har åtta barn, yngsta är fem månader, och jag har så jädra lite kläder!

Kramar!

Maila om du är intresserad!

#4 - Stina

Blir inte det lite dubbelmoral? Du vill tjäna på ditt o sen handlar du själv för struntsummor...ska inte den säljaren oxå har skäligt betalt då?



Ja man sätter själv sina priser o får betalt där efter men ändå, jag finner det lite svajigt...

#5 - BAMBI

Stina Men det är väl upp till dom om dom vill sälja sina grejer till struntsummor? Ska jag betala extra bara för att jag själv inte vill sälja mina saker billigt??? Vill inte alla sälja dyrt och köpa billigt???? Men vi har väl alla en släng av dubbelmoral....

#6 - Anette

vad heter du på tradera

#7 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

vad är det för strl på jackan??



vill du fortfarande sälja den om det är en strl som passar här hemm??

#8 - Mia

Det är därför jag håller mig till tradera eller fb.s köp och sälj grupper de ger mer pengar. På loppis vill folk fynda och jag med så tycker väl mer att man ska hålla sig där till 10-20 kr plagget



/Mia

#9 - Emeli- Mamma till Nathalie

Jag är ofta på barnloppisar och då vill jag köpa billigt, medan jag på tradera kan köpa lite dyrare. Så lägg upp det på tradera istället.

#10 - BAMBI

marita Det är mestadels 86/92. Jag mailar dig senare!



Anette Jag brukar länka i bloggen till mina auktioner när jag lägger ut på Tradera, så håll utkik!



Alexandra 86/92 Javisst kan jag sälja den via bloggen!