bambi

Hur hinner du blogga egentligen?
Ja, det var en läsare som undrade det i en kommentar och jag får den frågan då och då. Hur hinner jag med två små barn, jobb, hem och blogg? Ja du, jag hinner tyvärr inte med så mycket mer. Jag läser nästan aldrig böcker nu för tiden och jag kollar inte så mycket på tv heller. Utan nu är det bloggen som är min stora hobby och även ett arbete då jag har eget företag via bloggen. Och det är en speciell känsla att ha byggt upp något helt själv, något som jag helt själv har skapat och satt min egna personliga prägel på.

När jag pratar om bloggekonomi så brukar jag påminna bloggare om att bloggen är något som man har byggt upp själv och ner sin själ i - för att inte tala om alla timmar man har lagt på den - så man ska inte låta företag utnyttja den!

Det är så roligtatt blogga och det ger så mycket! Annars skulle jag aldrig orka, speciellt inte i 5 år (och jag har knappt haft några blogguppehåll alls).

Men en sak som jag hela tiden försöker göra är att testa gränser och ändra bloggen i och med att jag och mitt liv ändras. Även om jag vet att många läsare kanske började läsa pga en anledning så hoppas jag att dom/ni tycker att det är roligt att bloggen förändras och vill fortsätta att läsa ändå. Men jag tror att jag inte tröttnar just för att bloggen förändras och för att jag testar nya saker. Som t.ex. detta med goodiebagsen, det var flera som sa att det inte skulle gå, att jag inte skulle kunna få så månag sponsorer att sponsra med så mycket - men det gick! Och en PR-tjej sa att det var en otroligt bra grej (ur PR-synpunkt) så det var ju roligt att höra, för jag har lagt ner mycket tid på det (och får ingenting själv för det - men jag har redan fått så mycket från er!).

Så jag hinner blogga eftersom jag oftast skriver ihop inläggen på kvällen när barnen sover - istället för att läsa eller titta på tv. Och bloggen har blivit en del av mig... jag har faktiskt svårt att se mitt liv utan en blogg  ;)
#1 - Aniika

Kul att du lyckats så bra med din blogg! Ha en underbar fjällensemester!

#2 - Petra

Ja det blir lite av en livsstil. Jag älskar min blogg & har svårt att se mig utan den. Löjligt tycker många men de skiter jag i!! =)

Blogga på kära du. Älskar din blogg

#3 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag tidsinstället många av mina inlägg, annars skulle jag aldrig hinna blogga med en skrikig kolikbäbis hemma och ett hem som ska hinnas med att städas, och maten som ska lagas o.s.v. När hon väl sover bloggar jag många inlägg som jag tidsinställer (om det passar sig) och sprider ut under dagen ;) Det gäller att vara smart :)

#4 - Tess

Det ÄR verkligen härligt när man gör något man tycker om. Man får energi av att göra det :-) Jag gillar verkligen min blogg också och när jag har tid över så kan jag skriva flera inlägg som jag sparar och publicerar senare då jag inte har tid att sitta och skriva :-)