bambi

Ibland är barn bra roliga...
Hela familjen satt och kollade på Bolibompa när "Fiska med Anders" började. Anders skulle fiska med ett barn men också med nån expert som hette Jens. Maken heter ju Jens så jag skojade till det lite och sa att "Oj, ska pappa vara med på tv?!". Barnen nappade rätt så snabbt på det och pratade en massa om att det var pappa som fiskade på tv. Men efter en stund så verkade både Zack och Leah tro lite för mycket på det där så maken säger

- Men ni ser väl att det där inte är jag? 
- Jo!! Det är du!!, svarade Zack argt.
- Men jag har ju inte rött hår.... säger maken.
- Jo!! Nu skojar du!! Sluta!! säger Zack.

Jag kunde inte låta bli att skratta. Men efter ett tag så var vi någerlunda överens om att det inte var pappa på tv och att det finns flera som heter Jens. Men i slutet av programmet så säger Zack:

- Vilken stor fisk du fångade pappa!
#1 - Karin

Ha ha ha :)

#2 - Petra

Haha, vad roligt att läsa. Precis min humor ;)

#3 - Paulina

Hahahahhaha goooa unge!!!

#4 - Fröken Gredelin

Vad gulligt!:) Min son har ju precis börjat prata men jag längtar redan efter att få ta del av funderingar och höra härligheter från honom!:)

#5 - Natali BLOGGAR OM LIVET ♥ ♥ ♥

Jag brukade skoja med min äldsta son att det var jag på tidningsomslagen. Han var kanske 2 år eller liknande. När han var 4 år så sa han - Mammma du brukade ju vara med på tidningens framsida när jag var liten.

Lite pinsamt då jag inte trodde han fattade när jag sa så och vi var på öppnis....hahah....jag sa bara att jag inte fattade alls vad han pratade om. Varpå de andra mammorna trodde säkert att jag hade vikt ut mig. Eller liknande....

#6 - Monia - mamma till Tuvalie

hahahah ;)

#7 - Helena

Hahaha så himla roligt!! :)

#8 - bbaraaelin

haha gulliga!

#9 - storasyrran

Haha vad söta de är!