bambi

Mata snömaskar med glasstrutar


En liten tröst var att skidskoleläraren sa att hon aldrig hade haft en lektion där ALLA barn hade fullföljt hela lektionen.

Dom förklarar i allafall väldigt bra. Att barnen ska ha som glasstrutar (när dom plogar) och dom skulle mata några snömaskar med glassen. Det var bara tre stycken i Zacks nybörjargrupp (3 år är det yngsta dom får vara när dom börjar i skidskola) och det var två lärare så dom fick väldigt mycket hjälp!


Roligast var nog att åka på bandet, då skulle man låtsas att man var flygplan.




Zack har tjatat och tjatat om att åka lift. Så efter skidlektionen så fick han testa att åka knapplift med pappa i barnbacken.




Sen fick han åka mellan pappas ben ner och det gick faktiskt rätt så bra! Vilket förhoppningsvis gör att han tycker att det är lite roligare med skidskola imorgon (vi försökte avsluta skidåkandet med ett roligt sätt så därför fick han göra detta med pappa efteråt).


#1 - Mia

Hoppas skidskolan gått bättre idag. Har själv varit iväg och åkt sen barnen var små och låter konstigt att hon aldrig har haft en grupp där alla fullföljt skidskolan. Låter som de skulle titta på sitt upplägg



/Mia

#2 - hanna

Är ni i Tandådalen?:)

#3 - Natali BLOGGAR OM LIVET ♥ ♥ ♥

Herregud så sött ♥

#4 - Bella

Åka skidor är svårt så jag förstår Zack ;) Han är förmodligen bättre än mig iallafall och jag är ju bara 22 år äldre!!

#5 - Anonym

Det hade min dotter varit för blyg för. Kul om det fungerar bättre.

Kramar

ni ser ut att ha de mysigt

#6 - Caroline

Det är väl jätte bra att ni åker mer utöver skidskolan. Han måste ju få tillfälle att öva även utanför den, annars går det ju inte :) Att åka mellan pappas ben är toppen! Bara ni skippar sele, det är ingenting att ha om man vill ha barn som faktiskt kan svänga i backen. De flesta barn som lär sig med sele står bara och åker störtlopp ner för backen eftersom de är vana att åka så i selen.. Livsfarligt..

#7 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Oj så ni reser. Va härligt.



Fantastiskt att Z blivit så stor att han kan åka skidor.



Och sist men inte minst. VA FIN DIN BLOGG blivit. Kul med ny design.