bambi

Mitt allra allra första blogginlägg såg ut så här


För exakt fem år sen idag började jag alltså att blogga. Bloggen har förändrats mycket sen dess! Jag tror på att ens blogg måste förändras med en själv. Även om många kanske börjar läsa en blogg för att man skriver om en viss sak så måste man ändå våga tro på att dom stannar kvar om man förändrar inriktningen på bloggen lite - eller så hittar nya läsare till bloggen!

Men för fem år sen så hade vi inte barn, bara katt. Jag ville blogga för att samla saker som jag gillade på ett ställe. Bilder på sånt som jag ville shoppa, fina ord som jag ville spara och recept som jag ville prova, blandat med lite snack från min vardag.

Det var mycket Odd Molly ett tag och nu har det blivit mindre Odd Molly och mer barn, genus, bloggekonomi och psykologi (som jag inte alls skrev om i början).

Det är jätteroligt när jag får höra från några av er att ni har funnit med från innan jag var gravid med Zack eller på bloggagratis-tiden (jag startade alltså bloggen på bloggagratis). Det känns nästan som en gammal god vän som säger hej när ni berättar det  :)

KRAM och hoppas ni orkar läsa 5 år till   ;)


P.S. Missa inte att vara med och tävla om den unika pedagogiska leksaken från Kid-O som också bara är assnygg i hyllan! Men också den mysiga sommarkoftan från Provrummet!
#1 - Josefine

Nä men oj, vad roligt att läsa! :-)

Jag har läst din blogg sen Zack var liten, hittade den nog eftersom jag har en dotter som är född i september 2008. Det har varit många bloggar som har kommit och gått i mitt liv, men din är en av dom få som har bestått, även om jag inte jämt har samma åsikter eller håller med i det du skriver ;-) Jag hoppas att du fortsätter att blogga!



Kram och ha en härlig lördag!

#2 - Hattifnatt

Helt otroligt! Jag hänger definitivt med i fem år till. :) Jag hittade dig på bloggagratis för jag själv startade en blogg där. Jag gillar sättet du skriver på och jag tycker du har sunda värderingar och tankar som du uttrycker på ett bra sätt. Dina bilder du har i bloggen är också fina och jag tycker om att se bilder på mat du lagat, bakverk du gjort och bilder på dina söta barn. De är så lika varandra (och dig!) att ibland har jag svårt att skilja dem åt! :D

Jag studerar också till att bli lärare (precis som du är) fast jag inriktar mig mot de yngre åldrarna. Kanske kan du skriva lite om pedagogik och din syn på barn och deras inlärning? Vilken pedagogik som var "på tapeten" när du utbildade dig? Jag läser från Högskolan Dalarna och jag tycker att mycket av den litteratur vi läser är Reggio Emilia inspirerad till exempel.

Tack för en toppenblogg! Kramar från Sofie

#3 - Elina

Jag har precis börjat följa din blogg, och frågan är hur jag liksom har kunnat missa den i flera år. Nåväl, jag har flera års läsning att se framemot nu :-)

#4 - M

Haha ja, har följt din blogg runt 4-5 år sådär men bara kommenterat ett par gånger! Galet att jag har läst din blogg under typ en fjärdedel av mitt liv ;)

#5 - storasyrran

Jag har skrivit det förr men jag är en av dem som följt dig sen du väntade Zack. Min dotter är född i juli samma år! Du är en av de få bloggar som jag alltid har prenumererat på hela tiden jag själv bloggat! Vissa av dina inlägg intresserar mig inte men då hoppar jag bara över dem! Tycker att du har en bra blandning!

Anna