bambi

Morgonhälsningar från fjällen


Här vaknade vi klockan åtta till ett riktigt snölandskap. Det har snöat hela natten och snöar fortfarande så det kommer att vara riktigt roligt att leka i snön idag. Det är plus 2 grader också :)



Jag föredrar egentligen solsemester och värme men nu är det faktiskt rätt så mysigt här uppe. Maken skulle vilja åka hit varje år (då svärföräldrarna har en stuga här i Stöten) men det här är faktiskt tredje gången vi är här uppe (på 10 år). Men vi har kommit överens om att vi kan åka hit varannat år så att barnen får lära sig att åka skidor och solsemester varannat år (på våren - jag som är lärare får hålla mig till loven och åka på semester på).
#1 - Carros Beauty - en Skönhetsblogg

Ser riktigt mysigt ut fast nu vill jag bara ha sol och värme ;D

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Ser mysigt ut, men nackdelen med sena skidsemestrar är just det att man längtar så efter våren. Har annars samma situation som du, jag föredrar sol och värme medan maken är skidfantast (och barnen gillar det också), så vi gör som ni, försöker åka varannat år. Maken åker själv med vänner/syskon ibland också så att han får riktigt utlopp för skidåkandet. Stöten var vi i för två år sen, fint ställe även för andra aktiviteter och fina promenader för mig som gärna gör annat också.

#3 - Fröken M

Vilken idyll !! Njut av ledigheten :)

By the way - här vräker regnet ner... Inte alls lika mysigt ;)

Kram

#4 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

ni ser verkligen ut att ha det toppen..



#5 - Petra

åhh så mysigt