bambi

När två världar möts
Idag har jag varit och klippt mig. Jag älskar att gå till frisörn. Det är verkligen 3 timmar egentid. Ännu bättre är det om man har en trevlig frisör som man kan chit-chatta med och det har jag. Idag pratade vi om bloggar, eftersom jag berättade att jag skulle på Bloggmingel och på Mammablogg Galan. Jag blev lite förvånad när min frisör berättar att hon aldrig har läst en blogg!!

Det är lite roligt att prata med folk som aldrig har läst en blogg. Det är faktiskt roligt att höra deras föreställningar om bloggar. Jag känner mig lite som en utomjording som bor på en "bloggplanet", för visst är bloggvärlden just en "värld" för sig. Här är det speciella regler som gäller och vissa bloggare är världskändisar i bloggvärlden. Det är en värld full av tävlingar, sponsring, dagens outfits och middagar som visas upp. Ganska så annorlunda mot världen "därute" om man tänker efter.

Men det är inte så lätt för andra att förstå "varför skulle företag vilja skicka grejer till bloggare?" och "hur kommer du på nåt att skriva?" (det sistnämda är nog den vanligast frågan jag får av icke-bloggare).

Men min frisör sa att min blogg kanske blir den första bloggen hon någonsin läser. Jag hoppas det! *vinkar till Ida*

Och resultatet...? Ja, kort blev det!

#1 - *¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*

Oj, det var längesedan jag besökte din blogg, va fint du ordnat med ny header och design, mycket smakfullt.



Fin i håret är du också.



Önskar dig en trevlig lång helg och med hopp om sol och värme.

Kramar från Västkusten och Camilla

#2 - Sara

Vad snyggt det blev!:)

#3 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Ibland känns det nästan pinsamt att prata om alla bloggevent man skall gå på, man känner sig som ett ufo.



Sen får jag höra mycket på jobbet att hur kan du blotta ditt liv för alla och hur vill du sitta framför datorn när du inte gör annat på dagarna. Fast jag läser hellre bloggar/skriver blogg än att kolla på dåliga tv-program. Det blir en del av ens liv.



Sen är du lite av en bloggkändis för mig, du är ofta på eventen och många vet vem du är. Skall hälsa på dig på mammabloggalan, är alltid för feg annars. :-)



#4 - Brassemamma

Bloggvärlden är verkligen en värld för sig. I höstas gick jag från att aldrig ha läst en enda precis som din frisör till att följa flera stycken och börja blogga själv! Så nästa gång du klipper dig kan du fråga om hon har börjat blogga. :-)

Kram

#5 - ROXANNA - Kamp efter Cancern - Äntligen Gravid

typ det bästa som finns :D så skönt

#6 - Marika

Riktigt fin i håret, Är lite avundsjuk på din färg då jag är typ cendre i grunden färgade håret svart. sedan tröttnade jag på att färga håret hela tiden, så jag färgade tillbaka det. fast det blev mer en snygg orangeaktigt färg. Jag saknar min vanliga hårfärg.

Tack för trevlig läsning förresten har följt dig sedan 2008 från och till

#7 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Fint!

Jag har äntligen, efter ÖVER ett års tid beställt klipptid. Det kommer nog försvinna en hel del... :D