bambi

På gång...
Idag skiner solen och det känns härligt! Det är så mycket som är på gång just nu! Jag fick ett sms om att min nya dator kan hämtas ut så jag ska försöka hinna med det i eftermiddag samtidigt som jag postar lite fler goodiebags (igår var det väldigt få tävlande, har ni gett upp?).

Jag ser verkligen fram emot morgondagen då jag ska på dessertkurs hos Chokladfabriken, som var min födelsedagspresent från maken!

Jag har ett spännande lunchmöte på fredag och helgen bjuder på en massa skoj med WeRFamily på fredag och Familjens Ekomarknad på lördag då jag tänkte stå och sälja lite av barnens gamla kläder, leksaker och böcker. Kanske också baka lite cupcakes och sälja, om jag hinner....

Det är jätteroligt att ha kalendern full med möten och events men det blir en hel del pusslande. Dom kommande tre helgerna är helt fullbokade och dubbelbokade en del...

Angående barnens sovvanor så kom jag på under natten att det är nog bäst att natta om dom i deras säng om dom vaknar mitt i natten. Zack vaknade nämligen runt kl.1 då han kissade i sängen (vilket han nästan aldrig gör men nu hade han druckit två muggar med vatten innan han somnade... inte så bra kanske) och väckte även Leah. Så maken nattade om dom i deras sängar och det tog mindre än 10 minuter sen sov dom resten av natten i sina sängar (Leah kom in till oss runt 5.15). Så det är kanske bästa strategin? Jag tänker också att man signalerar att det är där dom ska sova och att det är tryggt där istället för att bara låta dom sova vidare i vår säng. Så vi ska nog testa att göra så i fortsättningen!

KRAM på er!
#1 - Fröken Gredelin

Dessertkurs lät både farligt och löjligt gott!!:) Jag svarade dig i min blogg men kopierar även in det här:



"Spana in blocket, där finns det en del! Gjorde en snabbsökning och fick upp ett gäng. Gissar på att man kan annonsera själv också, det lär ju finnas folk som mina föräldrar som så att säga "sitter" på sådana utan att tänka på det..."



Tänker förresten på alla skolor/sporthallar som stängs ner eller att man byter ut där, det borde inte vara så omöjligt att gå den vägen.

#2 - ENDENISE - a mama's story

Ska du på We R Family eventen? :) Jag råkade OSA lite sent så jag vet inte om jag fått okej ännu men om det går bra iaf så ska jag dit. Första eventet någonsin i så fall haha :)

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Då kanske vi ses på fredag då :) Jag drar med mig min fina mamma på WeRfamily eventet :)

#4 - H

Hej! Gillar din blogg skarpt! Va spännande med nattningen. Vill gärna höra hur det går sen :)



Tack för en välskriven blogg med en härlig blandning av allt det bästa :)