bambi

Prinsessan Kristalla och några vinnare
Va roligt att det var så många som tyckte om nya designen och nya namnet (som kanske tar ett tag att vänja sig vid). Jag var lite nervös innan hur allt skulle tas emot men ni har skrivit så mycket fina saker! Ni har verkligen gjort min dag!

Det är roligt att ni gillar goodiebagen också. Det är verkligen superfina grejer i den! Alla sponsorer har skickat stora paket hem till mig med 30 st. av varje grej och så har varje sponsor bidragit med pengar till frakten så att jag kan skicka ut alla goodiebags till er!

Jag är jätteglad att Sagolikt Bokförlag har bidragit med hela 30 stycken bokpaket!! Sagolikt Bokförlag har så otroligt fina normbrytande sagoböcker för barn i alla åldrar. Böckerna är MYCKET populära här hemma kan jag säga! Sagolikt Bokförlag har bland annat bidragit med några böcker som egentligen är helt slutsålda och som folk står på väntelistor på att få men som dom har rotat fram något enstaka ex. som ni har chansen att vinna! Som i dagens goodiebag t.ex. så finns Prinsessan Kristalla som egentligen är slutsåld. Det kommer vara lite olika bokpaket från Sagolikt Bokförlag varje dag - så håll utkik efter era favoriter!

Och här kommer vinnarna av ABC-väskorna från Oskar & Ellen:

Lina, Kian & Bebis N i magen om Tävling: Vinn ABC-väska från Oskar & Ellen:
Det måste nog vara flaggorna från Aktivitetstavlor. Sonen är väldigt förtjust i flaggor och kan se dessa från mils avstånd känns det som. Detta skulle i iallafall hålla honom sysselsatt några timmar :)


Helena om Tävling: Vinn ABC-väska från Oskar & Ellen:
Jag har just denna väska som favorit! Tycker den är superfin, och som lärare gillar man ju att det är bokstäver med :) min lillkille fyller snart år och detta skulle vara en underbar present att få ge honom! Håller tummarna hårt :)


Sara - mamma till Edvin och Betty om Tävling: Vinn ABC-väska från Oskar & Ellen:
Åh, sällan jag orkar delta i tävlingar (brukar inte ha tur) men denna tävling VILL JAG VINNA :) Vår underbara lilla E som fyller 4 om två veckor och som just nu kämpar med alla dessa bokstäver.. Har aldrig sett honom gå in för något som han gjort nu med bokstäverna. Det är fantastiskt och värmer verkligen i hjärtat! Om jag ska välja någon favorit så tycker att att teservisen är supermysig, annars har sångpåsen med julsånger använts mycket :) Nu håller jag tummarna..
#1 - Apan

"Jag ser Bambi mamma!", ropade M.



Grattis till ditt 5-årsjubileum och grattis till den jättefina designen. Passar dig perfekt.

#2 - Nelin - stolt hårunderarming!

Jag skulle vilja ha goodiebag bara för att få de böckerna! Jag älskar böcker och har önskat mig normbrytande böcker till Emil varje chans jag fått. Synd bara att ingen i familjen tagit den chansen än :p

#3 - Fröken M - Vinn en Tassimo T55 !!

Stort GRATTIS till både bloggen och vinnarna !

Designen var fin inna, men jag gillar det här MER !! Ha en mysig kväll :)

#4 - Anonym

för ljust enligt mig, men fin annars och det enda nackdel är man har svårare för sig att hitta äldre recept, vilket var enkelt m förra design, vill ha sök tillbaka, jag brukar kolla in i din blogg och hitta bakverk recept.

#5 - Spacegirl

Fantastiskt fin design :-)

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

anonym Men sök-funktionen fungerade aldrig ändå i förra designen? Den fungerade aldrig för mig i allafall. Jag har alltid fått googla "xxxx+bambi" så brukar det kommer upp!

#7 - ENDENISE

grattis alla vinnare och designen är UR snygg :D



sv: Skönt, då var det inte bara hos mig det var knasigt :)