bambi

Det verkar som om jag inte kom med...
Ni som följer bloggen vet att jag har snackat lite grann om att jag kanske skulle vara med på tv. Nu verkar det inte som att det blev så mycket av det så då kan jag lika gärna berätta.

TV4's systerkanal TV7 ska i höst sända "Sveriges största baktävling", lite som Sveriges Mästerkock men med bakning som inriktning istället. Jag blev först intervjuad över telefon av en tjej som tyckte att jag verkade intressant för programmet. Senare så fick jag även komma dit för personligt samtal. Då berättade hon att det hade varit över 1000 sökande (!!!) till programmet, så intresset var tydligen väldigt stort.

Under det personliga samtalet så ville hon att jag skulle berätta mycket om mina känslor. Jag fick berätta om min cancer, mina barn, min uppväxt och hur jag känner när jag bakar. När jag pratade om min uppväxt och att jag är uppväxt i USA så sa hon att hon inte riktigt får den känslan av mig. Att jag inte är så "Wow! I'm the fucking best!!". Hon sa att jag gärna fick ta fram den sidan av mig om jag gick vidare till slutcastingen (där man skulle få baka något inför en jury).

Det kändes lite som att hon tyckte att jag var lite tråkig och att hon ville att jag skulle vara någon som jag inte riktigt är. Så jag tänkte att om dom inte vill ha med mig i programmet för den jag verkligen är så får det vara. Annars kanske dom kommer att pusha mig att vara så som dom vill, alternativt vinkla programmet så att det verkar som att jag är sån? Eller vad tror ni?

Dom skulle i allafall höra av sig senast den 27 april, om jag inte hörde något så hade jag inte gått vidare. Så det verkar som om jag inte gick vidare. Lite tråkigt är det också för att om man vann så fick man ge ut sin alldeles egen kokbok/receptbok och det hade ju varit häftigt!!


P.S. Missa inte att vara med och tävla om den unika pedagogiska leksaken från Kid-O som också bara är assnygg i hyllan! Men också den mysiga sommarkoftan från Provrummet!
#1 - Amy

Tråkigt att du inte kom med, det verkar ju vara det perfekta programmet för dig! ;-)

Men som du skriver så är det ju inte värt det eller speciellt roligt om de vill att du ska spela en roll. Jag kan tycka att tv folket ibland är alldeles för imponerade av USA och vill amerikanisera allt å alla så fort de får chansen.

#2 - Hippieflickan

Hej vilken fin bloggdesign du har! :) Och nej, man ska absolut inte vara någon man inte är, trist att hon såg det så!

#3 - Lesthi

Åh vad synd :/ jag trodde du skulle gå vidare. För mig var det tvärtom, de verkade tycka jag var jätteudda och konstig så jag trodde jag skulle komma med av den anledningen men icke :P hade varit så sjukt kul att vara med ju.

#4 - Heidi

Jag tycker det var bra att du stod på dig och var dig själv ändå. Var det det du förlorade på så var det nog ingen stor förlust för din del ändå - utan för dem!! Men jag lovar - ger du ut en receptbok ändå så köper jag en!! :)

#5 - ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥

Alltså... jag tänker så här. Du är ju en grymt trevlig och go person, som älskar att baka och kan tydligt visa att det är en av dina stora passioner i livet. Alla som är med på tv behöver inte vara typsika "Yeah, I'm the fucking queen of the world"-typer. Det måste liksom finnas med någon som har fötterna på jorden och inte gör sig till också. Jag zappar gärna förbi tv-program där karaktärerna bara blir too much. Det är de jordnära och riktiga människorna som är mest intressanta.



Jag är övertygad om att det kommer fler - och bättre - tillfällen för dig! Kram ♥

#6 - Bondmoran

Om de inte tar dig som du är så är de inte värda dig :-) Så kan man också se det. Klart man inte ska försöka vara någon annan än den man är...



Folk försöker alltid ändra på mig... Men jag gillar mig precis som jag är och gillar de mig inte så their loss liksom ;-)



Kom du inte med så var det inte meningen heller och då väntar något bättre runt hörnet!!!!



Lycka till och kram på dig

Bondmoran

www.bondmoran.nu

#7 - Rita

Bra att du inte ville göra om din personlighet för programmet! Jag tycker som Tumadre och zappar vidare om alla som är med i ett program är "too much". Då blir det ju inte på riktigt! Flera av deltagarna i Sveriges Mästerkock var riktigt härliga människor och jag tyckte om att titta på det programmet just för att det fanns så många som var sig själv och jordnära personer.

#8 - Sussi

Hejsan



jag nästan annade att du skulle söka ditt, är ju ditt forum helt och klart.

Men va trist att de ska vinkla det så. Lite trist hur de ska göra ett program.

Man är ju ute efter att se hur andra gör fina bakverk. osv inte hur de är som person.

Ha en fin söndag

Sussi

#9 - tindra

Vad tråkigt :( Tycker du ska söka på andra håll :) Du är duktig på att baka!

#10 - Angela

Alltså, TACK!! Jag trodde att de va jag som va dum i huvudet eller nåt men hela den där "intervjuvn/castingen" var ju bara som ett hån nästan. Mig sa dom till "asså gooooo crazy, dansa på bordet eller nåt"

Varför skulle jag? Spela apa för att det ska passa er ? Jag skulle sen baka en jävla muffin..



Jag upplevde det hela helt oseriöst, hon säger dessutom "jaha ensamstående dumpade du snubben eller?" "Nä han drog när jag vart gravid.. Hur så??" Jag känner dessutom 3 st som har förlorat papporna till sina barn. jag kan lova att dom hade blivit rätt kränkta.



Jag valde att tacka nej då jag fick en ny tjänst på jobbet och det kändes inte värt att sumpa det på nåt jag upplevde så oseriöst.



Men åsikten kanske ändras och nästa år står vi kanske där igen men som konkurenter ;-) hihi. men just nu känns det som ett korrekt val!



Kram



#11 - TantMango

Men jösses! Efter allt en läser här tappar en ju lutsen att titta på programmet. Låter som att de bara vill ha folk som är "för mycket" eller mer eller mindre knäppa. Trist för det kunde ju varit så roligt.

#12 - Petra

Nej men va trist att du inte gick vidare

#13 - Sabina mammas tårtor

Känns som de rar mycket på personligheten och inte bakningen. :( tråkigt! Jag Kom inte heller vidare