bambi

Välkommen till Familjen Sjukling
Ja, idag är hela familjen hemma och snörvlar och hostar. Jag har knappt sovit under natten då jag har fått snytit mig var 5:e minut. Men självklart så var vi tvungna att fira födelsedagsbarnet imorse trots att alla är sjuka:




Först fick hon en hästtransport till barnens "slott" (som dom kallar det men det är inget slott egentligen). Båda barnen älskar det där "slottet" från Play2Learn!

Men sen när hon fick sen nästa present så bleknade den där första presenten i jämförelse:







En låda full med nappar! Leah har gått runt och burit på den där lådan hela dagen och sagt "miiiin" och bytt ut napparna! 
#1 - Ida

Grattis till födelsedagsbarnet! :)



Riktigt läcker blogg du har, man blir glad av att kika på bakgrunden och färgerna i den, och ännu bättre med all trevlig läsning! :)



Kika gärna in hos mig om du vill ha fina tips för barnfamiljer, nya goda, nyttiga och snabblagade recept och kanske läsa ett och annat om mitt liv som småbarnsmamma i Stockholms skärgård! ;)



Ha en riktigt bra dag och krya på er!

/Ida

#2 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Haha! Det är så enkelt att göra små barn nöjd ;)

#3 - Tilde & Filips mamma

Grattis Leah!!!

#4 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Ha ha, ja vad är det med barn och de dära napparna! Emilia kan gå runt med en, hitta en annan och byta...??? Varför lixom hi hi

#5 - Anna - Mamma till Emilia med albinism

Varför ha du tagit bort inlägget om att Leah var sjuk men ni slapp vabba då ni bytte av varandra? Eller är det jag som bara inte ser det?

#6 - BAMBI

Anna Nej, det finns kvar... lite längre ner



http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/april/tisdag.html

#7 - tindra

Stort Grattis till Leah!! Hipp Hipp Hurra!!

#8 - Mamma milla

Grattis Leah!



Vad lik hon är Zack på bilderna! Jättesöt

#9 - Karin S

Rolig idé med napparna! Jag har också en 2-åring som skulle bli överlycklig för en sån present. Stort grattis till Leah!!

#10 - Anna

Grattis till lilltjejen! Vilken kul present! :)



Se till att hon inte använder napp för länge bara. Jag har fått gå igenom både operation och ett antal år med tandställning på grund av att jag hade napp alldeles för länge. Och då har jag ändå en mamma som jobbar inom tandvården. Men det har du säkert koll på :)