bambi

Varje förälders dröm - Ergorapido 2-i-1


Vi har fått hem en Ergorapido som är en liten smidig 2-i-1 dammsugare och det känns som jag har fått en uppenbarelse. Hur har vi överlevt utan denna tidigare? Det är lite som när man skaffade diskmaskin för många år sen eller egen tvättmaskin, nu kommer man aldrig klara sig utan en sån här smidig liten sak.


Vi får dammsuga runt köksbordet nästan varje dag, speciellt efter måltider med ris, couscous eller bulgur och då är det ju så underbart att ha den där Ergorapidon ståendes i köket och slippa dra fram den stora tunga dammsugaren! Och tänk att nu vågar jag kanske låta barnen äta kakor i soffan! 



Som ni ser på bilderna så har Ergorapidon små lampor framtill som faktiskt gör stor skillnad när man dammsuger. Man ser verkligen smutsen (om det nu är mest positivt eller negativt kan man diskutera)!

Man kan förstås också ta loss en liten handdammsugare som sitter på Ergorapidon. Smidigt att använda i soffan eller bilen. Superbra för oss som har katt!

En väldigt positiv sak är att den inte låter så mycket, så då vågar man till och med dammsuga när barnen sover. Den är extremt lättkörd, man kan lätt snurra runt med den!

Det enda negativa som jag kan komma på med Ergorapidon är att den kanske inte är så superbra att använda på mattor. Men den har så många positiva egenskaper så det gör inte så mycket  :)
#1 - Linda m. 3

Japp, en sådan hade vi nog också behövt:):)

#2 - LILITH - Borderline & mamma

Det är precis en sån jag drömmer våta drömmar om, näst efter en dammsugare. Tänk vad skönt att slippa släpa fram det stora åbäket varje dag för att dammsuga vid matbordet, all kattsand och allt grus som ALLTID ligger i hallen.

#3 - Marie

Den röda har bättre motor och klarar även mattor! Därför blev det en röd hos oss, även fast jag gillar de andra färgerna bättre.

#4 - Lilla Mysan

Visst är de bra!? Vi fick en i julklapp och den har gått varm sen dess. Särskilt sen vi fick hem mammas hund. Och på vintern blir det så skräpigt inne, eftersom vi eldar med ved. SÅ himla skönt att slippa dra fram stora tunga dammugaren varje gång!

#5 - Sussi

Hejsan

En sådan köpte vi åt oss själva i julklapp. Lite knasigt.

Den är perfekt då man ska bara dammsugga upp lite gran. & perfekt i halen änn att ta fram stora slangen el ormen som jag kallar den. Då är det lättare att bara ta den.

Så än är vi nöjda. & även ungarna



Ha en bra dag

Krammiz

Sussi

#6 - petra

åhh vill ha