bambi

Vinn biljetter till WeRFamily den 20 april!


Självklart så ska jag gå på WeRFamily eventet den 20 april också! Det vore skoj att se några av er där också! Så det känns jätteroligt att få tävla ut 3 par biljetter så att man även får ta med sig en vän! Värde 200 kronor/paret.

Så om ni vill komma till Fotografiska den 20 april kl. 16.30 och mingla med andra bloggare, se Andreas Weise uppträda och ta hem en välfylld goodiebag så lämna en kort motivering till varför just du ska vinna i en kommentar till detta inlägg så utser jag tre vinnare den 16 april!
#1 - Sabina

Å, jag skulle så himla gärna vilja vinna!



OM jag vinner, vill jag ta med mig min bästa vän i hela världen, Emma. Hon fyller år den 25 april och vad vore bättre än att få ge henne denna upplevelse i födelsedagspresent? Familjelivet har inte gett oss mycket tid att ses bara vi två så något sånt här är vi värda tycker jag!



Jag bara vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick gå på detta! Och jag skulle bli överlycklig om man lyckades stöta på dig i vimlet. Trogen läsare sen många år :)



Nu håller jag tummarna!

#2 - therese

Kul idé! Vill gärna:-) med många barn och mkt jobb blir tid för egot mkt kort, vore jättekul att gå iväg med kompisen som snart har tre hon med, och få lite samtalstid utan alla barn:-)

#3 - therese

Kul idé! Vill gärna:-) med många barn och mkt jobb blir tid för egot mkt kort, vore jättekul att gå iväg med kompisen som snart har tre hon med, och få lite samtalstid utan alla barn:-)

#4 - Maja

Jag bloggar ju inte själv (men är en ihärdig bloggläsare) så jag vet inte om jag får vara med och tävla men jag testar!

Jag och min man planerar att lämna barnen hos mormor och morfar och ta en egen helg i Stockholm och det vore ju väldigt kul att inleda helgen med ett bloggevent för nåt liknande har vi aldrig varit på. Varken vi vinner eller inte så ser vi verkligen fram emot en barnfri helg för första gången sen yngste sonen föddes för 16 månader sen.

#5 - karin

Den 20 april kommer min sambo hem från Kina och då har jag varit ensam ansvarig för våra 4 barn i en vecka... Skulle vara kul och välbehövligt med ett roligt event och goodiebag just då faktiskt! :)

#6 - Linda

Hej!

Jag gillar dina intressanta inlägg, och dina bilder.

Skulle vara en fantastisk känsla om jag vann. Har aldrig varit i blogg världen, vill gärna lära känna den världen ;-)

Ha en strålande helg!

Med vänlig hälsning, Linda

#7 - Sanna

Tänkte bara säga att du gärna får tipsa att det kan tävla inne hos mig om biljetter också till We R Family.



Kram Sanna

#8 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar, har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/we-r-family-164.html

#9 - Jenny

Å jag hoppas att jag inte är för sent ute för att vara med och tävla..

Jag vill jättegärna gå på ett roligt event och få lite annat att tänka på än alla mina (tidiga) sammandragningar som gör min vardag allmänt jobbig just nu :(