bambi

Vinn en skön sommarkofta!


Jag fick hem denna snygga och mysiga kofta från Provrummet.se! Den är superskön och har så snygga detaljer! Jag älskar den stora säkerhetsnålen som man knäpper omlottkoftan med. Den är i 100% bomull och har en fin virkad bård runtom. På ryggen finns ett hjärtbroderi som är en fin diskret detalj.

Det ä verkligen en användbar kofta kan jag lova! Den kan användas öppen eller knäppt och passar verkligen till det mesta!



Om du också vill ha chansen att vinna denna sköna sommarkofta från Provrummet (värde 698 kr) så behöver du bara gilla Provrummet på Facebook och sen skriva en kort motivering till varför just du ska vinna! Tävlingen pågår till nästa måndag den 30 april!

P.S. Och rösta gärna på mig i Mammablogg Galans omröstning (nummer 35)!!
#1 - Linda m. 3

Jag har gillat provrummet och röstat på din blogg:). Jag har de senaste tre månaderna minskat nästan tio kg genom att äta sundare och motionera mera. I dag sprang jag t.o.m. en mil för första gången på många, många år. En fin kofta i en mindre storlek hade varit en härlig uppmuntran till att fortsätta att kämpa på.



mvh Linda B

#2 - Caroline Frånlund

Jag har gillat på FB.

Jag som student har sällan råd att köpa nya fina kläder, jag går fortfarande runt i kläder jag fick som 13 åring (är 23 nu) så en ny härlig tröja att piffa upp sommaren med skulle vara toppen! Kanske kan jag till och med ha den över klänningen på min examensfest i sommar! :)

#3 - ENDENISE - a mama's story

Jag är med så klart!



Tycker den var mega super duper fin! Har gillat!



Då min kropp ändras mycket efter graviditeten med min dotter så har jag inte många plagg som passar, tyvärr. Allt jag har är för stort förutom 4 ynka tröjor och 1 par byxor. Denna skulle verkligen verkligen få komma hem till mig med stoooor glädje! Jag älskar koftor och ha en som inte är för stor kan inte bli bättre :)



Jag hoppas på tur, mega massa jätte tur!

#4 - Mimmi

Jag vill jättegärna vara med och tävla om denna sköna sommarkofta :) jag gillar Provrummet på Facebook.

Min motivering : Skulle gärna vilja ha en sån här skön sommarkofta att ha på mig sköna sommarkvällar !!

//Mimmi

#5 - Kristin

Hej!

Nu gillar jag provrummet.se på Facebook.



Vilken snygg kofta, den skulle vara så snygg/praktisk/figurvänlig för mig att knalla omkring i nu när jag är föräldraledig.

Den funkar ju självklart nästa år också när det är dags för arbete;)



Håller tummarna!

#6 - JustPixie

Skulle verkligen vilja vinna den här till min mamma! Som 19åring i dagens samhälle har man inte så fet ekonomi, och så har inte heller min mamma som är sjukskriven för problem med sin njure, och eftersom hon fyller år den 22e maj skulle jag verkligen vilja vinna denna kofta till henne, då det verkligen var hennes stil! skulle bli en perfekt födelsedagspresent till henne. Min mamma är verkligen världens bästa och har alltid ställt upp, så jag skulle vilja ge henne denna som bevis på hur mycket jag uppskattar allt hon gör och gjort för mig! Hoppas verkligen på tur!

#7 - Maja

Jag vill vara med och tävla om den fina koftan! Perfekt till lite kyligare sommarkvällar. Det har liksom hänt nåt i min garderob sen jag fick barn deras garderob är alltid välfylld medans min ekar tomt. Jag är så dålig på att prioritera mig själv när det är dags att köpa kläder. Så därför hoppas jag på denna fina kofta och sen ska jag försöka prioritera mig själv nästa gång jag köper kläder.



Jag gillar på FB och har självklart röstat på dig!

#8 - Anna-Carin W

Så himla fin kofta! Jag skulle vilja vinna den för att jag har lyckats gå ner över 20 kg och just nu ekar garderoben tom... Skulle bli överlycklig om jag vann! Har gillat på FB (A-C Wikberg)

#9 - Hemmahetet (Lina)

Vet inte om det är här eller på facebook man skulle motivera varför man ska vinna. Provar här :)



Jag skulle verkligen behöva en ny fin kofta. Alla koftor jag har är noppiga och välanvända när jag går hemma med en liten kille (med allt vad det innebär; matfläckar, snor och annat kladd). Jag behöver en "finkofta" helt enkelt. (Dessutom fyller jag år 30/4 så det hade varit en fin födelsedagspresent..;) )

#10 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag är med! Har gillat med namnet Monia Sundgren



Jag borde vinna för att jag är så duktig och tar tag i gravidkilona! Vågen visar -4 kilo och mer ska det bli.. Kan jag inte få bli sommarfin i den koftan när jag nått mitt mål? :)

#11 - Marie Ström

Har gillat (marie Ström)



Skulle helt enkelt vilja vinna för att jag tycker den är lika fin som du gör =) + att man som föräldrer inte köper så mycket nytt till en själv o jag är i behov av en kofta.

#12 - Desirée Larsen

Gillar provrummet.se på FB.



Behöver verkligen lite nya kläder! De senaste åren har jag prioriterat barnen framför allt och kommer inte ens ihåg när jag köpte något till mig själv senast. Skulle vara roligt att få unna sig själv någonting :)

#13 - Anonym

Har gillat på FB

Vilken underbar kofta, och det fina hjärtat på ryggen.... hade varit så kul att vinna, jag älskar koftor, min mor som tyvärr gick bort i december strax efter jul, alldeles för tidigt var en fena på att sticka, men tyvärr hann jag ej lära mig av henne och nu är det för sent.

#14 - Kristina

Jag vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,

likväl står jag hos barnen och funderar på vad de behöver…

När barnen fått sitt är det dags för mitt,

då vänder jag plånboken upp och ner,

det kommer några kronor – inte mer!

Det känns faktiskt lite trist,

att jag själv i prioteringen alltid kommer sist.

Så denna småbarnsmor norr om Piteälv,

som är attans dålig på att unna sig själv,

kan både tro och tycka,

att koftan från provrummet leder till glädjefnatt och hejdundrande lycka!



Jag gillar såklart på FB!

#15 - ♥ Anna S

Jag har varit på jakt efter en söt kvinnlig feminin kofta jag vet inte hur länge.

Så kommer jag in hos dig och ser den perfekta koftan. Att man dessutom har chans att vinna den är ju som en jackpot!

Håller tummarna stenhårt att en i S/M blir min :).



Gillar på FB.



Kram Anna S

#16 - Amanda

Jag har gillat Provrummet på Facebook (Där är jag registrerad på mailadressen [email protected], använder annars mailadressen som syns här i rutan).



...



Jag skulle vilja vinna denna superfina kofta till min lika fina mamma. Hon är, och har i 10 år varit, ensam med mig och min syster. Helt utan avlastning har hon dragit hela lasset själv och nu, när vi är 16 & 20 och sköter det mesta själv, så säckar vår mormor ihop och behöver mycket tid och hjälp. Det är sällan jag ser min mamma sitta ner och bara andas.



En kofta löser inga problem eller gör vardagen lättare, men med tanke på att hon aldrig kan unna sig något (lågavlönat yrke) och med tanke på hur klädintresserad hon är - så vore det jättekul att vinna koftan till henne. Hon älskar dessutom den där lite mysiga och romantiska stilen.



Oj, det blev visst inte så kortfattat..

#17 - Carola L

Jag vill gärna vinna! Jag har ett år med köpstopp (hittills har jag inte köpt NÅGOT till mig utom mat), det enda som köpts i övrigt är skor till två av barnen. Jag skulle dock behöva lite nya saker i garderoben (bland annat så kommer det ett dop till hösten), men eftersom jag inte ska köpa nått så skulle denna vara toppen att vinna!

#18 - Camilla Sandmark

Hej!

vilken superhärlig kofta!

Jag gillar på fb och skulle gärna ge mig själv koftan som present! Fyller den 28 april och har kommit upp i den åldern då alla tycker det är onödigt med presenter (utom jag) så tänk om jag skulle ha turen med mig och få en liten försenad present här. Då skulle jag bli otroligt glad!

#19 - Sara Elisabeth Norberg

Gillat på FB

Är mammaledig just nu så man lägger inte så mycke på sig själv & jag skulle behöva nån snygg varm kofta för härliga sommarkvällar. Vi ska bo i stugan så då sitter man ute på kvällen å ibland behöver man nått varmt å mysigt på såg. Så skulle bli så glad om jag vann denna snygga kofta

#20 - Mie

Skall med på brorsdotterns sista utställning innan hon flyttar iväg 30 mil bort. Har haft en massa åsikter om skolan, bla Nintendospel varje fredag på skoltid, så jag skulle vilja vinna koftan att ha på mig då jag träffar rektorn en sista gång.

Känna mig så där riktigt fin

#21 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Jag har gillat på fb (Elin Tegström)



Varför jag ska vinna? Jag köper sällan nytt till mig själv, utan det mesta köps till barnen. Därför skulle en ny fin kofta inför sommaren vara uppskattat av mig !!

#22 - Heja mamma!

Jag vill vinna!!

Jag förstörde precis min favoritkofta i tvätten :(( Vad gör jag nu?! Tävlar om en ny, ännu finare såklart!

#23 - Johanna Kenas

Åh, ser superhärlig ut!

Skulle gärna vilja vinna då inköpen som småbarnsförälder ofta handlar om barnen och itne så mycket om mamman. ;) Håller tummarna.

#24 - Fröken M

Jag gillar på Fb - Michaela Johannesson



Eftersom jag bara är extra anställd finns det sällan några pengar kvar att handla kläder för när mat och räkningar är betalda - åtminstone inte till mig, Viggo får ju såklart det han behöver.

Kläderna i min garderob är samma som innan jag blev gravid med viggo ( jösses, det är nästan 3 år sedan ) så jag skulle bli super glad för ett fint nytillskott bland de "gamla trasorna" :)

#25 - Emelie

Är med :) det ekar verkligen tomt i min garderob nu efter att ha gått ner mammakilona o efter att barnen dragit o slitit hål i de tunna tröjorna! Köper nästan aldrig kläder till mig själv- är ju roligare till barnen. Så nu hoppas jag på tur. Älskar koftan ju :)



Gillar på fb- Emelie Maria Johansson heter jag där.

#26 - Lilla Mysan

Åh, jag vill jättegärna vinna den här söta koftan! Min motivering är helt enkelt att jag är arbetslös och fattig och inte har råd att köpa nya kläder till mig själv eller till min dotter, trots att mina kläder antingen är för stora, för små eller trasiga. Att få en helt ny kofta som bara är min (och inte arvegods från någon som lessnat på klädesplagget i fråga) skulle nästan vara som en dröm!



Jo, jag har gillat Provrummet på facebook också!

#27 - KisseGirl

Jag har gillat på fb - Kristina Söderlund



Efter ett sent missfall i höstas hoppas och längtar vi efter ett nytt plus och det ser ju sjukt bekvämt ut med den där koftan till en växande mage, först för att dölja men sedan för att rymmas ;)

#28 - sussi

gillat och kommer rösta efter det här.

jag vill inte vinna denna till mig eftersom sånna koftor passar inte mig.Men däremot skulle den passa fint till min söta mamma som jag inte sett på ett tag men om ungefär en månad ses vi och det skulle bli kul om jag gav henne något fint :)

ha en bra dag:)

#29 - care69

Jag är gärna med!

Jag är verkligen en "kofttjej", dels tycker jag att det är ett snyggt plagg och dels så är jag så frusen av mig och då är det skönt med en kofta.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/30-april-vinn-en-kofta.html



P.S. Klart du fick en röst av mig...