bambi

Vinn en unik pedagogisk leksak från Kid-O
Låt mig att få presentera en rolig tävling i samarbete med den nya sajten Bamarang. Om ni inte har hört talas om Bamarang så kan jag berätta att det är en kampanj-sajt med inriktning mot design. Dom letar efter världens bästa designprodukter från såväl kända som okända designers och erbjuder dom exklusivt till deras medlemmar. Kika in där så får ni se! Massor med snyggt!

Just nu får man 150 kronor att handla för om man blir medlem, sen om man värvar någon att bli medlem så får man ytterligare 150 kronor (eftersom detta är en relativt nyöppnad sajt så är det bra tid att värva nya medlemmar innan alla redan är medlemmar! tips!).

Och så till tävlingen... just nu har Bamarang en kampanj med Kid-O och deras pedagogiska leksaker. Där ibland denna unika leksak Operahuset. Det är en leksak helt i trä där barnen själva får använda sin fantasi och sätta upp sina egna scener eller utgå från scenerna på dom medföljande korten. Barnet övar upp sitt djupseende genom att försöka återskapa samma scen som på kortet och sätta alla figurer på rätt plats och rätt djup.

Men leksaken blir förstås också ett roligt rollspel med sina 16 olika figurer som kan flyttas runt på scenen. Bakgrunden är dubbelsidig och går alltså också att variera! Från 3 år och ordinarie pris ligger på 499 kr.



Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om denna fina leksak är att svara på följande fråga i en kommentar till detta inlägg: Vilken är din favoritprodukt som Bamarang har kampanj på just nu? Berätta gärna också varför just du ska vinna denna unika leksak!

Tävlingen avslutas på söndag kväll (den 29 april).
#1 - lovisa/polichinelle

Åh, jag har precis fått ett vikariat på en förskola med inriktning mot jämställdhet. Vore en kalasbra present att ta med sig dit!

#2 - lovisa/polichinelle

(ps. Jag menade såklart att operahuset var en favvo!)

#3 - Sara Elisabeth Norberg

Min favorit produkt är Kurtis Barnvagnsgardiner, den är snygg å enkel att ha på vagnen när barnen sover ute eller om man är ute å går å man inte vill att dom ska få lite extra skydd. Så blåser den inte iväg som en filt kan göra =0)

Min dotter har så mycke fantasi & älskar att få hitta på lekar, så med denna skulle vi får många roliga timmar. Vi skulle kunna göra en lite förställning för sambon/pappa & hon skulle kunna leka med sina vänner med denna & själv. Så hoppas på tur

#4 - Agnieszka-2barnsmorsan

Min absoluta favorit är det underbart snygga SMEG kylskåoet i rött, har alltid önskat att ett sånt skulle stå i mitt hem, och den dagen jag får lite pengar över eller vinner en storvinst kommer jag först och främst köpa mig ett sånt!



Jag vill vinna detta så mina barn ska kunna leka tillsammans med det, och på så vis träna med varandra!



kramar

#5 - Thina

Microgiardini här vill det planteras så otroligt snygg och inga fula lappar om vad krukorna innehåller.



Vi har nu möjlighet att få ett riktigt språk på vår tre åring då hon nu är nyoperedad i halsen och detta blir en perfekt och rolig träning som kan finnas kvar länge

#6 - Johanna - Maersta

Massor med snyggt, indeed! :) har också alltid varit ett fan av de läckra kylskåpen från Smeg (dock är det pistagegröna min favvo), men gosh vilka söta sprattelgubbar det var där! Chipmunks in space. I love!



Jag skulle vilja vinna åt min dotter som är väldigt mycket förrollspel nu, jag tror hon skulle bli överlycklig av en stor teaterscen att inreda och rollspela med figurerna!

#7 - Kristina Kastberg

Min favvokampanj är helt klart SmartBaby - Kid-O!

Skulle vilja ha alla sakerna som de har i kampanjen nu! ;)

Om jag vinner så är det ett perfekt material för mig att ta med till förskolan när jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten! Vore så roligt att presentera ett nytt spännande material för de små!

#8 - Emma & Wilma

Hej!



Tack för tipset om en till bra sida med kampanjer :)



Jag skulle gärna vilja köpa denna Drainer "When this is done, let's make love". Den passar bra efter att min sambo tagit hand om disken och att det är ofta den vi tjafsar om.



Kram Emma

#9 - ♥ Sojkas framtid ♥

Men vilken rolig sida! Bättre än väntat! Tack! :)

Min absoluta favorit är http://www.bamarang.se/damn-heels/ Dem måste jag helt klart ha och till vilket pris! :O



Nu kan jag ha på mig dem där klackarna jag inte vågar ha på mig på fest haha.



Jag vill vinna denna leksak till Isak för jag vill prova något pedagogiskt, jag tycker att han är lite sen med språket så kanske kan vi använda detta till lite lekar som kan utveckla honom! :)



#10 - Maria H

Åh, det hade vart så roligt att vinna Operahuset, den skulle jag ta med mig till förskolan där jag jobbar så att "mina" underbara barn kan få ta del av den! :)



Den bästa kampanjen enligt mig är helt klart det röda SMEG kylskåpet. Har i flera år drömt om att införskaffa mig en sådan, när det är dags för bostadsrätt blir det mitt första köp!



Hoppas, hoppas! :)

#11 - Carola L

Jag är med och vill vinna eftersom det skulle vara en så bra leksak till min yngsta dotter!



Favoriten är nog: http://www.bamarang.se/microguardini/

#12 - Frida Thorsell

Min favorit är denna: http://www.bamarang.se/B%C3%A4sta-boken-om-mig-2386.html

Jag tycker att detta verkar en toppen leksak så att sonen får träna att leka med sin fantasi :)

#13 - Helena Westberg

Hej! Är självklart med!!

Min favorit är nog denna: http://www.bamarang.se/kurtis/



Jag vill vinna denna till min underbara son som en fin pedagogisk leksak :)

Håller Tummarna!!!

[email protected]

MVH

#14 - Linda m. 3

Åh, jag är precis som många andra förtjust i SMEG-kylskåpen. Vilken dröm att få ha ett sådant i köket:). Teaterleksaken hade varit så rolig att vinna till mina tre döttrar som älskar att sätta upp teaterpjäser på en app som vi har på i-paden. Hade varit roligt att ha en "riktig" teater för dem att få fantisera ut nya pjäser med:).

#15 - Linda w L2K

http://www.bamarang.se/Star-Girl-2325.html är min favorit! Så söt!!!



Operahuset vore en perfekt present till min dotter på hennes födelsedag! Sista veckorna har hon lekt med små pappersdockor från mcdonalds och är så otroligt förtjust i den sortens lek. Det vore kul att ge henne en liknande leksak i bättre kvalité.

#16 - Leksaker

tipsa gärna oss nästa gång ni lottar ut något liknande! :-)