bambi

Vinn ett fint klädpaket från JNYdesign!
Innan vi åkte till Sälen så fick jag hem ett sånt otroligt fint klädpaket från JNYdesign. Tidigare så har vi haft kläder med det populära bongårdsmönstret och vi har alltid fått komplimanger för det! Så det var roligt att få testa lite andra mönster.

Det som är extra roligt är att även en av er får möjligheten att testa JNYdesigns fina kläder och får hem ett liknande klädpaket!!


Innehållet i klädpaketet var: lila velourklänning med moln, lila leggings med moln, grön tröja med verktyg och blåa velourbyxor.

Gå in och gilla JNYdesign på Facebook och skriv sedan en kommentar nedan. Skriv även varför just du ska bli den vi väljer ut till ett liknande klädpaket från JNYdesign.

Tävlingen avslutas måndagen den 16 april!
#1 - Sandra åkerström

Gillar redan på Facebook! Skulle vilja vinna för jag älskar verkligen deras tyger! Mvh sandra åkerström

#2 - Karin

Har gillat på fb.

Jag vill vinna för jag är nyfiken på hur deras kläder skulle passa på min Alfons. Vi har haft jätte svårt att hitta kläder som sitter bra på honom då han är väldigt lång och rätt smal.. Vill ju att han ska få ha färggranna och roliga kläder. Klänningen skulle vi ge bort till Alfons bästa kompis Freja (jag vet jag är inte lika modig och genus som dig, vågar inte riktigt ha klänning på min kille;) )

#3 - Josefine

Åh, jag läste inlägget om att Leah hade varit på ett strålande humör inann jag läste detta, och när ni sitter i våffelstugan så hade hon tunikan på sig. Var på vippen att skriva och fråga var du hade köpt den, men tänkte att jag skulle läsa klart alla inlägg först. Vilken lycka när jag såg att det var just den fina tunikan man kan vinna! Jag är svag för moln :-) Mina tjejer skulle bli toppenfin i kläderna!



Självklart har jag gillat på Facebook (Josefine Axelsson).



Ha en fortsatt skön fjällsemster. Kram!

#4 - Sandra

Hej! Jag har gillat på Facebook - Sandra Skoog

Jag skulle gärna vilja vinna ett klädpaket från JNY Design därför att de har en otroligt kvalité på sina kläder! Dessutom är de färgglada och sköna och mina barn älskar att ha dem på sig!

Sandra Skoog

[email protected]

#5 - madde

Finns det någon anledning varför det inte skulle bli vi som får testa?

Nä det tycker inte jag!

Just nu inhandlas mycket till den kommande bebisen så det vore kul för Melina att också få något nytt - som hon ju älskar....så fort hon får något nytt hem ska hon ha på sig det direkt! EN liten shoppoholic:)

Har gillat på FB Madelene Elisabeth Jacobsen! :) PICK US!!!!

#6 - Anonym

jag har gillat på facebook, Louise Berglund Åström heter jag där :)



jag skulle gärna vilja vinna att ha då mitt kommande bebis kommer :)

#7 - Louise

jag har gillat på facebook, Louise Berglund Åström heter jag där :)



jag skulle gärna vilja vinna att ha då mitt kommande bebis kommer :)

#8 - vintageRetroPrinsessa

Har klickat gillat på ansiktsboken :)



Har tre kids Kenny 12

Madicken 8

Och Bambi 4



Oftast blir det så att Bambi får ärva kläde utav storasyster ;)

Så lite kul är det med nya kläder .

Sen kör vi Recyckling på det hela och ger bort till Bambis lilla kusin :).



Jny design har grymmt fina kläder och bra kvalitet vilket vi gillar :)



Alltid kul att klä sina barn i kläde som inte alla andra har :) Dvs Hm kappahl Lindex :)



Käääärlek mamma Jessica

#9 - Linda Fransson

Genom att bara titta på bilderna kände jag hur mjuka och lekvänliga. Vill såååå gärna vinna dessa till min dotter som älskar att leka och chilla! Hon är 4 år och har storlek 110.

Har gillat på Facebook!

#10 - Lina Johansson

Gillar de sedan innan på facebook - Lina Johansson



Den lila klänningen var ju så galet söt. Och eftersom min lilla Älva är världens sötaste lilla flicka kommer det ju bli en "perfect match" om hon fick den :)



Ha en fin kväll :)

#11 - Liselotte Bergstedt

Jag har gillat JNY design på Facebook:



Och jag skulle vilja vinna ett liknande paket för att Lillebror Liam någon gång kan få nya fräscha kläder och inte bara ärvda.

#12 - Marlene W

Jag bara älskar tunikan med moln på, helt underbar! :) Med två barn på 1 år & 3 år är det mycket kläder som behövs, speciellt nu när dom växer som ogräs ;) Men det är inte alltid lätt, just nu är jag arbetslös och ekonomin är väldigt tajt. Då finns det inte mycket utrymme för klädinköp när andra utgifter måste prioriteras. Så lite hjälp på vägen vore ju inte helt fel! :)



Har gillat på Facebook - Marlene W

Kram!

#13 - Carola H

Gillar dem redan på Facebook :)



Min anledning är helt enkelt att vi aldrig har råd att köpa riktigt fina kläder åt lillan. Pappan studerar och jag är inne på andra året hemma med henne nu. Det blir väldigt knapert med pengar men jag ångrar inte en sekund, älskar att vara hemmamamma! Blir mycket begagnade kläder åt henne just därför tyvärr, skulle vara underbart att få klä upp henne i dessa härliga färgglada plagg!

#14 - Maja

Jag gillar på FB!



Vilka fina kläder! JNY design är ett märke jag aldrig tidigare stött på (då tycker jag ändå att jag har lite koll på barnkläder ;-)). Jag vill vinna för att ge i present till min dotter, hon är just nu inne i en period då hon BARA vill ha klänning vilket ställer till lite problem här hemma då hon inte har så många.



Hoppas ni får en trevlig fjällsemester (jag är lite avundsjuk, men vi var där för några veckor sen).

#15 - Tess

Vilka underbara färger! Hoppas bli utvald så min lille sötis får chansen att få dessa kläder!

#16 - Ewa (mamma till 6 döttrar)

Gillar på FB :)



Jag vill verkligen vinna detta eftersom min yngsta tjej Frallan inte gillar kläder som är "osköna" och de här kläderna ser verkligen mjuka och goa ut. Känner inte till märket sen tidigare så det vore även roligt att få testa dem bara därför.

Alltid roligt med nya märken!



Kram

#17 - Amanda

Har gillat på fb!

Klart man vill vinna så fina kläder. Tycker om den här typen av kläder i mjuk kvalitet som är sköna att ha på sig och bra att leka i. Dessutom i glada mönster och färger - gillas av både mig och barnen!

#18 - Nelin - stolt hårunderarming!

Har nu gillat, inte en dag för tidigt!



Jag skulle vilja vinna för att jag älskar deras fantastiska mönster och jag gillar att de gör kläder för barn och inte kön, precis min filosofi. Det här är verkligen kläder som skulle passa min Emil perfekt och vi skulle använda dem med stolthet! Och sprida glädje vart vi går :)

#19 - Monia - mamma till Tuvalie

Jag är med! Gillar på fb med namnet Monia Sundgren.



Jag vill gärna vinna så att min lilla dotter härhemma har lite att växa i. Så är dom ju underbara dom där tygerna!



#20 - Emilia R

För första gången i mitt liv blev jag utan påskägg då mina föräldrar tyckte jag blivit för stor då jag själv blivit mamma :) Kläderna kan bli sonens & mitt påskägg som ett plåster på såren :) Kikade in på deras hemsida & det fanns mycket fint!



Jag har gillat på facebook!



Kram

#21 - Hanna

Har gillat på Facebook, Hanna Karlsson heter jag.



Jag vill vinna för att jag föll pladask för det härliga mönstrena och det skulle vara roligt att få vinna, vinner aldrig något så den här gången kan det få vara min tur. :-)

#22 - Belinda

Gillar på fb!



Den lilla människan här i huset växer så det knakar, tänk vilken lycka att få lite nya kläder från JNYdesign! Dom är ju underbara! Färgglada, mjuka och lekvänliga!

#23 - Laura

Har gillat pa facebook, Laura Pomp!

Skulle vara jattekul att vinna, jag bor i holland och har har utbudet pa bra, roliga, och lite ovanliga barnklader valdigt daligt..sa skulle vara kul om ungarna kunde fa ga runt i dessa super fina klader!



Hoppas ni har det bra pa semestern!

#24 - Petra

Hej hej

har gillat !

Älskar barn kläder med färg! Därför vill jag vinna dessa fina kläder

#25 - Erika Skalman

Nya kläder för pojken finns i mina drömmar,

mjuka utan några hårda sömmar,

JNY design kläder bruna. gula och gröna,

riktigt snygga och super sköna,

alla kläderna är fina till små kroppen,

denna paket till min son skulle vara toppen.

Klart jag har på facebook tryckt tummen upp,

och gått med i JNYs facebook grupp!

#26 - Fredrika

Gillar hela sidan, så snygga färger.

Vilka härliga färger, vita molntussar till våren och en ny "dansdans" dvs klänning vore så nice.

#27 - Fnulan

Snart ses vi,,,

Puss

#28 - Jennie

Är självklart med och tävlar om så här fina kläder! Har också gillat på facebook. Har en mössa från detta märke sedan tidigare och har varit nyfiken på deras kläder. En vinst skulle ju göra det enklare att prova dem... Min dotter är just nu mellan 2 storlekar vilket gör att på sikt kommer många plagg behöva bytas ut.

#29 - jeanettelyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh vilket underbart paket, mina små busfrö skulle älska detta paket båda två, en påg och en tös och båda älskar färgglada och mönstrade kläder, Vi försöker att inte påverka dem alltför mycket i deras val utan de får välja det dem tycker om de få gånger vi köper nya kläder till dem. Vi har haft förmånen att ärva väldigt mycket kläder från familj och vänner. Så något helt nytt hade varit så kul för barnen.

#30 - Carola L

Gillar på FB sedan tidigare (Carola Lind)



Kläder behövs alltid och jag tycker att det är svårt att hitta bra kläder!

#31 - Jessica S

Har haftliknande kläder till både sonen och dottern och de praktiskt taget bodde i dessa kläder tills kläderna blevför små. Skulle vara underbart om de fick nya i storlek som passar nu!!!

#32 - Viveca

Har gillat på FB! Skullr gärna vinna, för jag vet hur fina kläderna är. Tyvärr är de vi hade urväxta så en ny molnklänning skulle inte sitta fel!



Mvh Viveca

#33 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

jag gillar på fb ( alexandra axdal dahlberg)



jag älskar moln och den stora dottern här hemma älskar blått och verktyg så detta paket med kläder skulle ju verkligen passa oss perfekt. :)

#34 - Martina

Gillat i facebook!



Husrenovering + arbetslöshet går inte riktigt ihop så det vore ett ära att vinna jättefina kläder till mina 2 fina prinsessor! :)



Mvh Martina

#35 - Linda Byström

Jag vill gärna vinna ett jnydesign-paket till min dotter för att den enda jny-designtröja hon äger är hon på väg att växa ur. Den är välanvänd, men fortfarande jättefin så snart får vi ge bort den till någon annan liten flicka eller pojke. Dessutom har hon flera gånger fått beröm för den så så klart vill vi ha lite nya jny-kläder:).



Har gillat på facebook:)

#36 - Kristina Kastberg

Hejsan!

Jag har precis hittat till dig blogg och det känns som att jag kommer att stanna kvar som läsare för jag gillar den :)

Jag har gillat på FB och skulle gärna vilja vinna ett klädpaket till min son som just nu ligger hemma med feber efter sin 2:a vaccinationsspruta.

Jag önskar att det fanns något man kunde göra så att hans sjukdom och smärta gick över på mig själv ist, det hade kännts så mycket bättre, mitt hjärta krossas när jag ser honom lida...

#37 - Marie S

Har gillat på FB!



Jag skulle vilja vinna för att min lilla donna verkligen hade gillat den gröna tröjan med verktygen, och givetvis för att det ser ut att vara väldigt sköna kläder o snygga är dem!



Kram M

#38 - Helena Lindgren

Jag är med gillar på facebook under namnet Helena Lindgren



dette är riktigt fina kläder som jag tror min systerdotter skulle bli väldigt förtjust i. Mycket på grund av färgerna eftersom det är så glda fräger vilket hon är mycket förtjust i. vinner jag så ska hon få dessa. sällan jag köper något till henne då ekonomin inte tillåter det blir bara på föselsedagar och julaton. men självklart vill jag ge henne lite saker även fast det inte är sånt. så detta skulle bli något för kassan.

#39 - Nathalie Eriksson

Gillar JNYdesign på fb :) (Nathalie Eriksson) Jag skulle vilja vinna då mina barn behöver nya kläder :) Skulle bli super glad om jag vann :)

#40 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Gillar på FB, Anna Karlsson



Länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/jny-design-164.html



Jag gillar deras härliga tyger/mönster och färger, hoppas på tur i tävlingen men jag har bara en kille så tunika passar kanske inte så bra till oss (kan iofs alltid ges bort)

#41 - Sara

Gillat på FB (Sara Elisabeth Norberg)

Första gången jag hör om dessa kläder, skulle va kul å få vinna dessa till barnen så får man se hur dom sitter så man kan köpa fler. Så älskar jag mönstren på kläderna å dom ser bekväma ut

#42 - Per-Åke

Min dotter är helt såld på molnmönstret så hon skulle bli grymt glad för en klänning med moln på :) Och sonen älskar färgglada och sköna kläder så jag skulle få två väldigt glada barn om jag vann! Har gillat på FB också (P-Å Pettersson).

#43 - Milla från Hbg

Jag vill vinna velourbyxorna till min son. Resten skulle passa fint på en liten tös jag känner. Har fått det mesta av hennes mamma när jag var gravid. Paybacktime o en perfekt present!! Ska gilla på fejsbook ;-) Camilla Lundberg

#44 - Milla från Hbg

Jag vill vinna velourbyxorna till min son. Resten skulle passa fint på en liten tös jag känner. Har fått det mesta av hennes mamma när jag var gravid. Paybacktime o en perfekt present!! Gilla på fejsbook ;-) Camilla Lundberg

#45 - LindaH

oj så fina kläder. vore kul att pröva de fina kläderna och lite påfyllning i lillans garderob vore inte dumt. tror hon växt ur nästan allt innom loppet av en vecka. vet inte riktigt vad som hände där :P dessa ser ju även ut att vara toppen bekväma till dagis!!



gillar på fb (linda hallstensson)



hoppas på tur!!

#46 - jessamy

Hej.

Jag är med. Jag har gillat. Linnéa Möller.



Jag skulle vilja vinna dessa fina plagg för att kunna syskonmatcha JNY Design när vi ska på dop.

Nu hoppas jag verkligen på tur.



[email protected]

#47 - jessamy

Hej.

Jag är med. Jag har gillat. Linnéa Möller.



Jag skulle vilja vinna dessa fina plagg för att kunna syskonmatcha JNY Design när vi ska på dop.

Nu hoppas jag verkligen på tur.



[email protected]

#48 - Ninnie-Mitt liv med 3 prinsar

Har gillat på fb (Ninnie Nilsson)



skulle så gärna vilja vinna för jag verkligen älskar barnkläder och speciellt när de är såhär färggranna. Plus att ja aldrig har provat på detta märke och kan vara kul se hur de är men samtidigt inte ha samma kläder som alla andra =)



Nu håller ja tummar och tår



kram

#49 - Linnéa- Blev mamma som 17åring till världens bästa Ebbas ♥

Jag gillar dom nu på facebook och där heter jag Linnea Granström som på alla andra ställen på denna jord ;)



Mönstrerna på kläderna är ju bara så underbara, man vill bara lee! Sen har vi en tös här hemma som växer som ogräs så nytt och fräscht i garderoben hade passat hur bra som helst nu till våran (om än det är nästan snöstorm här uppe i Norr idag)



Håller tummarna stenhårt :)

#50 - Emma - williams mamma

Hej!

Vilken tävling må jag säga!



*Gillat på fb (Emma hjorth)



*Länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/april/jny-design-164.html#comment



*Varför jag ska vinna: Jo det är såhär att det är andra gången jag hör erat märke, Jag och min bästa kompis Marlena har kollat in eran hemsida och hittar så mycket fint men inte ännu köpt något. Ni har mycket mönster som min son älskar han är 3 år och hennes dotter som blir 4 år nu i december. Ibland kan jag hitta en blå tröja med vita stjärnor på men då är det på en loppmarknad. Nu är den för liten och färgen har gått bort. Något min son verkligen hade velat ha från eran sida hittade vi olika: Stjärn filt, Grön tröja med brun apa, Velourbyxa, Brun, Brun tröja med fordon.



Därför skulle jag vilja vinna för att vi båda älskar era kläder även om vi ännu inte har provat dom, sen är det kläder ingen annan har på dagis så man håller bättre kolla på dom, och för min skull, för vem vill inte äga ett par snygga kläder från er till min son william 3 år?



Storlek 104.110 har han på storlek.



Håller tummarna hårt!



#51 - Ida

Skulle jättegärna vilja vinna detta! Har oxå gillat på FB.



Med två tjejer som växer som ogräs så detta skulle passa perfekt + att min äldsta tjej pga balansproblem alltid nöter sönder knäna på alla byxor...



Ja jag hoppas på tur!

#52 - liselotte

Gillar på facebook, liselotte andersson

Skulle vara väldigt roligt att få testa så fina kläder och ett nytt märke. Tror Hugo skulle uppskatta dessa kläder för de har så fina motiv

#53 - Anonym

nr 228 blev jag att gilla på facebook.

För två månader sen blev jag mamma till världens finaste tjej och hon växer så det knakar. Det vore perfekt med ett klädpaket till henne och bonusdottern på 4år. Tyvärr tillåter inte plånboken som föräldrarledig så fina kläder annars.

#54 - MissParker

Har gillat på fejjan!



Jag har aldrig hört talas om märket/butiken, men tycker att det var otroligt fina kläder! Min yngsta dotter hade passat i hela paketet. Älskar nämligen klargrön! Och framför allt färgglada kläder. För att inte tala om velour, love it! Och sedan ser det ut att vara perfekta kläder att ärva, så min lilla hen i magen lär ju passa lika bra i detta.

#55 - Frida

Har gillat på FB (Frida Thorsell).

Jag vill vinna eftersom min son skulle se så söt ut i kläderna.

#56 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Gillar redan på fb - Veronica Bredland Bråten



Gillar deras tyger (färger, mönster) och skulle gärna vilja prova deras kläder, har hört massa bra om dem! =)

#57 - Margareta A

Hoppas en farmor med två små barnbarn får va med. Det skulle va så roligt kunna glädja dem med något ovanligt i klädväg, då jag inte orkar sy längre själv.

#58 - care69

Jag är gärna med, sonen gillar att få nya kläder och han är förtjust i färger och mönster.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/16-april-vinn-kladpaket-fran-jnydesign.html

#59 - Johanna - Maersta

Gillar på FB!



Skulle vilja vinna för att kunna spegla mina barns färgstarka personligheter i deras kläder!

#60 - Sanna

Jag gillar redan på FB (Sanna Kaakinen).



Det vore jätte roligt att vinna det här paket då min dotter inte har ett enda klädesplagg ifrån JNYDesign, trots att dom har helt underbara kläder. Det vore därför super roligt att få testa på ett nytt märke och vem vet kanske får jag en ny favorit?



Kram Sanna

#61 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Jag gillar redan dom på facebook.



Jag vill vinna då jag verkligen gillar deras tyger. Här finns det inte så många barnaffärer och nu när Elias är på väg över till en ny storlek blir jag tvungen att köpa lika kläder som han redan haft fast i större storlek, det blir så tråkigt. Ska man beställa nya kläder från nätet blir det lätt så dyrt. Så det skulle vara roligt att få lite nytt och testa ett nytt märke som kanske håller lite bättre än kläderna från lindex och kappahl som ser urtvättade ut redan efter en tvätt..

#62 - Kristina K

1. Jag har barn som behöver kläder och verkligen skulle använda vinsten.

2. Jag har stram budget.

3. Jag läser din blogg.

4. Jag gillar verkligen JNYdesign, inte bara på FB (som jag för övrigt också gör) utan jag gillar't verkligen.

5. Min ena son fyller år om 4 veckor.

6. Jag skulle helt enkelt blir så otroligt glad!!

#63 - Sandra

Gillar på facebook.



Jag skulle vilja vinna detta härliga klädpaket från JNYdesign helt enkelt för att de verkar ha underbara fägrglada kläder som jag tror min son skulle älska.

#64 - Therese - Eira min ögonsten

Gillar dom nu på FB :) (Therese Nordgren)



Skulle gärna vilja vinna klädpaketet till min dotter som blev storasyster för 6 dagar sen. Dom flesta säger att deras stora barn ser så stort ut när man fått en bebis men min dotter har verkligen växt och faktiskt hoppat över 2 strl på välldigt kort tid, måste nog vara för att hon är en så stolt storasyster ;)

Sen har jag råkat handla lite för mycket till lillasyster och glömt storasysters garderob ;)

#65 - Christina,4 barns mamma och mormor

Gillat på fb .Vore underbart kul att få vinna kläder i dessa underbara fina tyger! Det är så mycket enklarare och roligare att lämna sitt barn på dagis i kläder som de andra inte har precis exakt kopia av .

Hoppas min son skulle bli överlycklig !

#66 - Sara - mamma till Hugo

Jag har gillar på facebook - Sara Ottosson!



Vilka fantastiska kläder, skulle passa min Hugo perfekt. Har inte testat deras kläder innan så det här är ju ett ypperligt tillfälle att få chansen att göra det.



Sara Ottosson

[email protected]

#67 - Madde

Gillar på fb, Madelen Jansson.



Vi skulle vilja prova på deras kläder för dom ser så otroligt fina ut, färgerna är så grymt vackra. Roligt att klä sonen i något extra fint, till min egen födelsedag nu i slutet på månaden speciellt. :D

Jag tycker det är svårt att hitta "ovanliga" kläder som inte alla andra också har så detta skulle vara en dröm.



Kramar.

#68 - Josephine- Mamma till Elika & Nick

Gillar på FB (josephine granholm)



Med en kille här hemma som är verktygstokig så skulle det passa som handen i handsken för att tala om hur fin min dotter skulle bli i kläderna med moln mönstret!!

#69 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Oh helt underbara kläder!



Gillar såklart på FB!



Jag skulle så gärna vilja vinna fina barnkläder från JNYdesign till mina barn då de först och främst ser så sköna ut, men även väldigt väldigt fina.

Barnen växer snabbt här hemma, speciellt lillebror, tyvärr växer inte våra plånböcker utan tvärtom så att vinna dessa kläder skulle lätta "trycket" på våra plånböcker och ge våra barn sköna och fina kläder som barnen skulle trivas i. :)

#70 - Desirée Larsen

Gillar på facebook, Desirée Larsen.



Jag skulle vilja vinna för att få testa dessa underbart fina kläder, då både jag och min dotter älskar färger och figurer och för att JNY Design skulle få en ny stamkund om kläderna har den kvalité alla pratar om :)

#71 - TantMango

Gillat på fb, Angelica Larsson

Älskar färger och just grönt och lila är mina favoriter! mönstren är underbara också och plaggen känns ok för alla kön, lekvänliga och färgglada. Skulle vara så underbart att se min Isis dansa runt i dessa kläder då vi sällan ha råd att köpa något nytt till henne. Hon sjunger, dansar, pratar och grejar så mycket vår lilla älskling som snart ska fira två år! Min stora stolthet i livet!

#72 - Sofie

LOVE LOVE LOVE

Gillar självklart på nätet och delar :)

Älskar deras kläder. Färgerna mönstren. Ja Allt.

Att vinna detta paket och se mina kläder i dessa underbara kläder skulle skänka mig otrolig lycka! Håller tummarna nu

#73 - Anna - med Alvora i famnen

Så fina kläder. Helt underbar! Skulle lysa upp vardagen ordentligt att få använda dessa underbara färger och mönster. Varför just jag? För att det skulle göra mig glad!



Jag gillar på Facebook!