bambi

Vinn turkost från me&i
Jag har fått hem min nya dator så jag är fullt sysselsatt med den men här kommer en toppen tävling så länge! Där ni har chansen att vinna lite kläder från ett av mina favoritmärken, nämligen me&i.



Färgglada och lekvänliga kläder i hög kvalité, så skulle jag nog beskriva me&i! Och nu har ni chansen att vinna ett par av dessa färgglada plagg, nämligen en turkos sweatjacket i storlek 122/128 (värde 320 kr) och ett par turkosa canvasbyxor i storlek 110/116 (värde 360 kr).

För att vara med och tävla om någon av dessa två så lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vilket av plaggen du helst vill vinna och motivera varför du vill vinna! Glöm inte att fylla i din mailadress i mailadressfältet!

Redan på måndag (den 23 april) utser jag två vinnare!
#1 - julia

Jag skulle vilja vinna dom turkosa byxorna till min son som älskar byxor som inte sitter hårt åt. men som leker som en vilde och behöver hållbara byxor. mvh

#2 - Anne

Den sweatjackan har jag suktat efter ett tag, en så härlig färg och mysig jacka. Vore toppen att vinna till lillbusans 6-års dag den 2 maj! Helt otroligt vad fort tiden går, jag läser din fina blogg och minns när mina barn var små, tänk att jag snart varit mamma i nio år!

#3 - Elinor Andersson

Jag skulle vilja vinna turkos sweatjacket i storlek 122/128 till min lilla flicka. Den är jätte fin och skulle verkligen komma till användning nu när våren är på väg :-).

#4 - Anna

Hej, älskar me&i! Min äldsta son har den sweatjackan i svart, han verkligen älskar den! Han har den jämt, så fort den är ren, eller någorlunda, för den blir inte helt ren längre, dessutom börjar den bli lite tight... Han behöver alltsa en ny! :-) Skulle bli överlycklig om han vann! Kram och tack för en superbloggg, har bakat massor av dina kakor, alla suveränt goda, vilken inspiration! Anna

#5 - Helen

Hej,

Jag skulle vilja vinna jackan till min son. Vi har ärvt föregångaren som har älskats. Den är lika fin efter 3 barns användning, så en vinst av jackan innebär en ny härlig jacka till båda mina söner.

Med vänlig hälsning

Helen

#6 - Frida

Skulle gärna vilja vinna de turkosa byxorna,de skulle bli en perfekt present till min dotters kusin som lite variation till allt rosa hello kitty ;-)

#7 - Carola H

Åh, älskar alla dina tävlingar!



Skulle vilja vinna jackan till min dotter då alla nyanser av blått framhäver hennes blåa ögon så vackert <3

#8 - Marie

Jag skulle gärna vilja vinna jackan till min son som fyller 6 år på fredag! Han önskar sig massor med paket, så klart, och är klockren i turkost! Just nu vill han ha coola kläder och jag tror att denna skulle få honom att känna sig just cool.



Han, och hans mamma, skulle så klart bli överlyckliga för en extra paket till hans dag!

#9 - Maria B

Åh, jag älskar turkost =). Jag skulle vilja vinna jackan till min son Axel 5,5 år. Han är väldigt blond och jag tycker turkost är så fint på honom

#10 - Marlene W

Jag skulle gärna vilja vinna den turkosa jackan åt min lilla grabb! Har hört så mycket positivt om me&i men aldrig själv köpt något plagg då jag inte haft råd. Med två små barn nöts det en hel del kläder och vi köper det mesta på H&M, Lindex och Kappahl där det är lite billigare. Skulle vara roligt att få testa ett klädesplagg från me&i! :)

Kram

#11 - Linda m. 3

Jag vill vinna den turkosa sweatjackan till min dotter för att hon vuxit ur sin sweatjacka hon har i 110/116 och för att turkost vore underbart vackert på min underbara unge:).

#12 - Linda Fransson

Älskar meandi-kläderna för dess kvalité och hållbarhet. Skulle väldigt gärna vilja vinna byxorna till min dotter då hon gillar kläder som inte sitter åt. Jag gillar dom för deras dragsko längst ner som gör dom användbara väldigt länge. Ha det gott!

#13 - Karolina

Jag skulle vilja ge den snygga jackan som födelsedagspresent till fantastiskt söta Stina som jag är gudmor till. Nu vill jag vinna, jag vill, jag vill, jag vill!!!

#14 - Erika

Kornelia pekar på sweatshirtjackan och konstaterar att DEN vill hon ha! Så jag, eller rättare sagt Kornelia, skulle bli superglad om hon fick den i sin garderob :)

#15 - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna byxorna. Min son Oliwer blir snart 4 år och du vet ju hur mycket energi de har i den åldern. Han älskar att vara ute, hoppa, klättra, greja och dona. Tyvärr så händer det att han fastnar när han klöttrar, ramlar när han springer, så han har ganska ofta hål på knän bla. Han är verkligen i behov av lite nya kläder eftersom att han har skjutit iväg på höjden på sista tiden. Nu håller vi tummarna! :)

#16 - Carolina

Jag skulle vilja vinna canvasbyxorna till min son!

Den turkosa härliga färgen skulle matcha hans ögon perfekt och det är få byxor han kan ha, Me&I är ett av märkena som sitter perfekt på honom och han själv älskar deras underbara färger och plagg.

#17 - Annelie Niehoff

Jag skulle vilja vinna de fina turkosa canvasbyxorna till min dotter. Det jag gillar mest med Me & i är att de flesta plaggen är "unisex " och lillebror kan ärva plaggen efter storasyster. Sen att me and i har bra kvalitet så att de "räcker" till två barn är inte heller fel :-)



#18 - Emelie

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den turkosa sweatjackan till en av mina döttrar, då de båda har börjat uppskatta fler färger än rosa och självklart vill jag uppmuntra det så vad skulle passa bättre än ett super plagg från me and i?

#19 - Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Du har så fina priser i dina tävlingar, även om jag inte har någon större tur och vinner, men jag fortsätter såklart att försöka! Den här gången är jag dock inte med och tävlar åt mig själv. Detta skulle bli en present till kusinen som är så fin i blått! Jag vill vinna tröjan åt henne då byxorna kommer bli för småa :)

#20 - Simon Borin

Haha vilken rolig header du har!

#21 - Jessica

Skulle verkligen vilja vinna jackan till min son lite att växa i, men verkligen både mitt och min sons favorit märke.

#22 - s'tina

Vill såå gärna vinna sweatjacket till min son.

Han hade en grön tidigare som han älskade

som tyvärr försvann under en resa:(

Kram

s'tina

#23 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Byxorna skulle bli perfekta på Robin! Dom kommer vara lite stora än, men den som väntar på något gott :D

Just byxor går åt som jag vet inte vad här hemma, kanske har vi ett byxmonster som äter upp Robins byxor för var och varannan dag måste man leta sig tokig på hela och rena byxor. Ett till par skulle nog göra att jag inte behöver leta på några dagar iallafall :D



KRAM

#24 - therese

Hej,

skulle gärna vinna den fina jackan till sonen. Han blev ledsen i ögat då lillebror fick hem kläder från me and i häromdagen men vi hade ju inte beställt något till honom.

#25 - Jennie

Me & I är verkligen en storfavorit här också! Färgglada, lekvänliga kläder som passar både pojkar och flickor. Var på ett party för några veckor sedan och beslutsångesten var stor. Ville ju ha nästan allt! Men det hade grävt ett djupt hål i en föräldraledigs plånbok, så det fick bli vars ett plagg till mina två godingar! Spanade länge på canvasbyxorna, men tyvärr så blev det inte dem. Tar därför chansen att ha lite tur här hos dig! Har haft Me & I canvasbyxor innan och vet att de är toppen. Outslitliga! Hoppas nu på lite tur!

Ha en underbar torsdag!

//Jennie

#26 - Thina

Skulle verkligen vilja ha byxorna till dottern. Hon har haft flera byxor från ME&I innan och de blir alltid en succe. Så fort de är tillräckligt torra ska hon ha dem på sig och att tvätta dem får man göra efter hon somnat

#27 - Malin

Me&I:s canvasbyxor är verkligen helt underbara och användbara.



Hugo har haft ett par blå tidigare och han älskade verkligen sina "snickarbyxor" som han kallade dem för. Men han har nu draigt iväg på längden så de har blivit förkorta. :-( Ett par nya i hans favvofärg skulle glädja både mor och son i många år framöver :-)

#28 - Jenny

Jag skulle vilja vinna jackan till min goa kille som ääälskar turkost!

#29 - Anonym

Jag vinner gärna jackan! Supersnygg!

#30 - Jeanettellyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh älskar deras kläder de är så bra, vill gärna vinna byxorna tillv åran lilkille han (och vi) älskar turkos. Sedan kan lillasyster ärva dem för det är så bra kvalité

#31 - ♥ Alexandra - mamma till Tove och Lykke

åhhh jag skulle vilja vinna canvasbyxorna till min dotter Tove. Meandi är mitt favorit barnmärke med. Älskar all färg och de fina mönster som de har.. :)

Hade jag haft en större ekonomi så hade jag nog köpt mycket mer än vad man gör nu :P



jag skulle vinna de fina och extremt praktiska byxorna för att jag älskar färgen och hållbarheten på dem. Och jag tror det skulle bli ett par nya favisar här hemma :)

#32 - mathilda

Jag vill väldigt gärna vinna jackan för äntligen, äntligen har min stora tjej börjat släppa rosa! Äntligen, äntligen använder hon alla de andra färgglada plagg hon har i sin garderob! Äntligen, äntligen blir det inte världskrig hemma när allt det rosa ligger i tvätten (ful mammastrategi som funkat ibland)! Och jag vet att hon äntligen, äntligen skulle ta på sig en sån här fin jacka med ett stort leende och tycka att hon är fin, åh vad jag har längtat efter det!

#33 - Sandra

Jag skulle hemskt gärna vinna dom fina byxorna till min lille treåring som kämpar så bra med att vara en ny storebror åt en bebis som får en del uppmärksamhet här hemma. Han skulle bli så glad.

#34 - Linda

Skulle jättegärna vinna sweatjacket.... Har suktat läääänge efter den jackan till min son,som passar superbra i den färgen :-) Men som ensamstående 2-barnsmamma,så räcker tyvärr inte pengarna till de där lite "lyxigare" kläderna.....

Ha en fin dag//Linda

#35 - Madde

Självklart vill jag vara med, jag älskar verkligen me & i och hade jag fått bestämma hade jag haft hela sortimentet hemma till sonen! :D

Sweetshirten är en otroligt stor favorit jag bara älskar den!

Färgen passar på sonen som handen i handsken också.



Håller tummarna.



Kramar Madde.

#36 - Mia

jag älskar turkost till till mina barn. Min fyraåring är expert på att göra hål på knäna på byxor, så det skulle vara kul att testa me&is canvasbyxor och se hur dom är i kvaliten!

#37 - Lina

En turkos sweatjacket i storlek 122/128 skulle passa min stora tjej perfekt då det är just sånna som saknas i garderoben just nu!

Turkos är verkligen en underbar färg, och Me & I:s kläder är super i kvalité och passform.

#38 - Amanda

Åh canvasbyxorna skulle jag gärna vinna till min pojk som fyller fyra nästa vecka. Han hade liknande bruna när han var mindra och de var kanonbra i kvalitet och passform. Me and I har verkligen snygga kläder men lite dyra när man är mammaledig tyvärr...

Hoppas det är min tur denna gången =)

#39 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar och har suktat efter den snygga turkosa sweatjackan länge nog nu. Det vore perfekt till min dotters garderob, då hon faktiskt behöver påfyllning av lite tjockare tröjor och jackor att ha ovanför när det blir lite kallare. Sen att de är både min och en av min dotters favoritfärger gör det hela bara extra roligt!



Kram Sanna

#40 - Maria

Jag har jätte svårt att välja mellan jackan och byxorna för jag tycker båda är lika underbara. Men måste jag så gillar jag nog jackan liiite mer. Så jag hoppas på tur nu så jag kan ge den till min 4 åring och eftersom Me & i har så bra kvalité så kan även lillebror ärva den sen.

#41 - jenny

Skulle vilja vinna byxorna till min son.

Jag är kroniskt sjuk och har precis fått en permanent stomi, min man är arbetslös sen en tid tillbaka och ALLT är kaos. Mitt i allt detta ska vi försöka vara glada inför våra små barn. Jag har inte längre råd att köpa kläder som meandi åt dem, så jag blir jätteglad om jag vinner och får lite ljus i tillvaron. :)

#42 - ♥ En pojkmammas vardag ♥ Livet på torpet

Åh, jag vill vinna dom turkosa byxorna till Edvin !!



Varför jag ska vinna ? För att turkost är både min och Edvins favoritfärg. Sen tål ju me&i kläder en blivande 5-årings lekar, vilket gillas av mig ;)

#43 - johanna Norlund

Jag skulle gärna vilja vinna Sweatjacket då min bästa väns pojke fyller 7 om några veckor och han skulle bli så stilig i den !!! Hälsningar Johanna

#44 - Marina Stuberg

Hej!



Jag har läst och följt din blogg sedan min son föddes. Han är född samma år som Zack. Min son älskar kläder och är väldigt modemedveten. Han skulle bli glad över de snygga byxorna!

#45 - storasyrran

Ett par snygga me&i-byxor till dottern vore grädden på moset efter en veckas vabbande med förkylningar!



håller alla tummar och tår, att dottern turkosa brallor får

#46 - Marie S

JAg skulle vilja vinna sweatis jackan då min son älskar dem (o jag med) och nu när jag skulle beställa den turkosa så var den slut i hans storlek 122/128 :/

Jag älskar verkligen meandis-kläder!!

#47 - Jessika

Åååå tänk om min mellan kille skulle vinna jacka och därmed matcha sin bror/bästa vän/idol som har en röd med turkosaränder!

#48 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Åh älskar dessa kläder, så bra kvalitet! Sedan är de min favvo färg så håller tummarna att vi vinner jackan =)

#49 - Klog

Hejsan!

Älskar kvalitén på dessa byxor. Min son hade ett par av dessa canvasbyxor för ett par år sedan och de tålde allt. Nu vinner jag gärna ett par nya åt honom.

/Klog

#50 - Carola L

Jag skulle vilja vinna jackan åt min dotter (skulle vilja vinna byxorna åt en kompis son också...)

#51 - Tessa i höghuset

Jag skulle vilja vinna jackan åt mitt mellanbarn, för hen har bara några ärvda munkjackor från storebror och det vore kul med något nytt. Sen ser den jättesnygg ut också. Jag har tidigare klämt på Me&I:s jackor men tyckt att de var för dyra, så det hade varit jättelyxigt att vinna den.



Det här är min premiärtävling hos dig! Och jag undrar om det inte är min premiärtävling överhuvudtaget på internet, jag är lite för pessimistiskt lagt för att tävla, dumt nog. Får kanske ändra på det, för du har ju så många tävlingar att vinstchansen faktiskt finns där.

#52 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar. Melvin fyller 5 år i maj och byxorna skulle bli perfekta för honom. Har dessutom hört hur slittåliga de är och det passar perfekt för en aktiv kille.



Har tipsat här och hoppas på tur



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/mei-234.html

#53 - care69

Jag är gärna med och tävlar om jackan.

Sonen har haft en sådan jacka fast orange och den var underbar, härlig kvalitet och den höll färg och form länge.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/23-april-vinn-klader-fran-me-i.html

#54 - Spacegirl

Jag vill helst vinna byxorna därför att de skulle passa min kompis son perfekt. De ser ut att vara mjuka och sköna och passar fint att leka i :-)

#55 - Nathalie Eriksson

Jag skulle vilja vinna canvasbyxorna då min son behöver nya byxor :) Och dom var super snygga !

#56 - Sara Norberg

Jag skulle vilja vinna turkos sweatjacket, älskar denna jacka. Just nu har dottern en rosa å den är helt underbar. Så hoppas jag vinner denna =0)



Delat tävlingen på min blogg med http://sahara1983.blogspot.se/2012/04/tavling_3451.html

#57 - Elin Jonsson

Hej hej klart att man är med och tävlar!



Skulle vilja vinna den turkosa jackan till min Saga. Färgen skulle passa hennes blåa ögon så fint i sommar. Sen äger vi inga me&i kläder så det vore kul att få vinna en så fin jacka! =) Sen om den håller vilket jag tror att den gör så kan Mille ärva den de!



håller tummarna



KRAM

#58 - Helena Dacker

Jag vill vara med och tävla!!

Jag hade velat vinna byxorna då jag nyligen upptäckt Me&I och insett att det är fantastiska kläder och dottern älskar dem så det hade varit jätteroligt att vinna :)

#59 - Helena Lindgren

Jag vill vinna jackan till min systerdotter. Hon växer så det knakar och hennes kläder börjar bli lite för små och det skulle vara extra roligt om jag vann kläder till henne. Tror jackan skulle bli hennes favorit.



#60 - Linnéa- Blev mamma som 17åring till världens bästa Ebba

Sweatjackor måste ju vara det bästa plagget, dom tål många tvättar och funkar som både jacka och tröja :):)



Min dotter har just börjat använda 122/128 så det kan inte bli mer perfekt! Sen har jag en molntunika från samma märke så jag vet hur härligt mjuka och bra kvalité det är på me&i :)



Sen är ju turkost en så fin färg!! :) Håller tummarna nu! kram

#61 - Myran

Skulle egentligen vilja vinna både byxorna & sweatjackan. Byxorna till yngste sonen som oftast får ärva kläder & fyller 4 år den 2:a maj. Min 6-åring älskar färgglada kläder, så han hade älskat sweatjackan. Ska jag välja, så hoppas jag mest på att vinna byxorna till yngste sonen.

#62 - Sandra - mamma till Molly

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna turkosa sweatjackan och varför jag vill vinna? Jo, jag älskar dessa tröjor och och den turkosa färgen är riktigt snygg och skulle passa perfekt till en väns son :)

#63 - Pia Li

Hejsan"

Är gärna med och tävlar!

Hoppas att även en mormor har chansen!

Me&!, har så underbara och färgglada kläder i härlig kvalitét!



Om jag har turen med mig så önskas "Turkos sweatjacket". Den ska mitt älskade barnbarn få! Hon växer så det knakar, samt att det vore roligt att överraska! Dessutom så klär hon jättefint i turkost!



Tackar för chansen!

Kram Pia



#64 - ida

hej! ja vill vinna canvas brallerna åt min son, tycker dom är super bra å tåliga, perfekta att ha när man som min son krälar en del på golvet å bygger tågbanor osv! =)

#65 - Karin

Hej!



Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ge den supersnygga "sweatjacket" till min guddotter som fyller år snart. Hon skulle tycka jag var världens coolaste gudmor : )