bambi

Vintern är tillbaka!


Tänk att det har blivit så kallt igen! Jag som hade tvättat och lagt undan barnens vinteroveraller, men det var ju bara att ta fram dom igen. Barnen tyckte det var spännande med alla stora vattenpölar som hade frusit till is.

Vi var i lekparken tidigt imorse. Först av alla, helt tomt var det. Är det ett tecken på att mina barn vaknar tidigt?
#1 - FIA FIT!

GRATTIS till fem år!!! Tänk om jag varit lika uthållig :-). Jag är ju en periodare som vi vet ;-). Gillar verkligen din nya bloggdesign!

#2 - Lisa Fahlåker

Superfin bloggdesign, hur tilltalande som helst! Som det DH-fan jag är... :)

Och passande.

#3 - LILITH - Borderline & mamma

Haha mina ungar brukar också vara först ut i lekparken :) Jag får hindra dem från att springa ut i pyjamas.

#4 - Tessa i höghuset

Snygg nydesign! Känns stilren och fräsch. Men får man komma med ett litet önskemål? Längst ned på sidan är det så bra när det finns en länk till Äldre inlägg, så att man kommer till dem direkt och inte behöver leta i arkivet. Bra om man läser ikapp ibland. (Med reservation för att det bara är jag som inte lyckats hitta den här funktionen hos dig.)

#5 - Petra

Ha ha ja, kanske.

=)



Mmm fy inte snö nu. Nu är det ju vårens tur.

Kram

#6 - Anonym

I Skåne blev den väntade "vintern" inte mer än några knappt synliga snöflingor och lite småkyliga vindar. Det är ju trots allt bara Mars så det är väl egentligen inte så märkvärdigt att det skiftar lite, bara vi som blivit bortskämda med försommar värme den senaste tiden :)

#7 - Hanna

Det är bra att vara morgonpigg. Det lönar sig nog i långa loppet, om det håller i sig. Jag var laltid först ute som barn, gick hem och sov middag när andra barn kom. Jag har också fortsatt att vara morgonpigg, genom alla tonår också, vilket gjorde att man sällan blev besvärlig på tidiga sommarjobb och sådant.....började 5 på Arlanda ibland, men riktigt så tidigt vill nog ingen gå upp!