bambi

WeRFamily


Koftan som jag har på mig är likadan som den ni kan vinna i tävlingen i samarbete med Provrummet just nu!



I fredags var jag ju på WeRFamily med Natashja och Linda. Tyvärr var eventet på en rätt så knasig tid så maken hann inte hem så jag fick ta med mig båda barnen. Vilket resulterade i total katastrof. Allt som kunde gå fel, gick fel och det kändes som ett träningspass då jag fick springa efter två barn som hela tiden gjorde tvärtom mot vad jag sa!

För det första så skulle Zack ställa sig upp på stolen, sen skulle båda barnen ner och krypa under stolarna (stolarna stod upp radade på långa rader så dom kröp rätt långt och försvann nästan i mängden av folk). Dom sprang runt och pillade på allt. Sen för att avsluta det hela fint så bajsade Leah igenom blöjan och byxorna (så klart så skulle det hända just denna kväll). 

Jag borde kanske ha struntat i att gå på eventet för det var varken roligt för mig eller ungarna. Men nu vet jag det till nästa gång, om ett event inte är till för barnen så ska jag inte ta med dom!


Innan helvetet bröt ut....

#1 - Jeanettellyckligfruochtvåbarnsmamma

Puh, jag känner igen mig, iblad är det tyvärr mer jobb än glädje att ta med de små älsklingarna som har bus i benen

#2 - Jenny Sjöberg

Du sprang då runt i grymt snygga stövlar i alla fall! :)

#3 - Alfva

Men åh - fy. Jag såg att du hastade runt med en som ville åt andra hållet och Lofsan hade ju också sina två som ville åt olika håll. Tråkigt att det blev så för din del, för jag tyckte det var ett snyggt anordnat event!



Jomenvisst - då delar jag och lilla Leah födelsedag. Och jag kan garantera dig att det är den absolut bästa dagen att fylla på! ;) Tack för grattis!

#4 - Rita

En eloge till att du försökte! Jag tycker att alla föräldrar nångång borde prova på att ha med två små barn som springer åt olika håll. Då uppskattar man så mycket mera när de uppför sig och allt funkar! :)