bambi

Zacks skidskola dag 3
Gud vilken skillnad det var idag jämfört med första dagen i skidskolan för Zack! Första dagen så ville han inte göra någonting utan bara la sig ner och ropade efter mig men idag så såg det ut så här HELA TIDEN:



Han var på strålande humör och skrattade nästan hela tiden. Han klarar nu av att åka knapplift själv och klev till och med av den en gång själv.


Han tycker att det är så roligt att åka skidor nu så han ville bara åka och åka hela tiden - inte stanna och lyssna på skidlärarna!  ;)

Jag är glad över att det vände. Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så mycket bättre så snabbt och när han var så anti i måndags så trodde jag att vi skulle få strunta i skidskola för hans del... men näää nu går det jättebra! Nu ska han bara försöka lära sig att bromsa och inte åka störtlopp nerför backarna  ;)
#1 - Förvirrade Morsan

hej! tänkte bara säga att jag fått hem goodiebagen, allt var helt och fint (fast hela förpackningen var sprucken, så det var tur att inget var trasigt ^_^*) Tack så jättemycket =)

#2 - Therese

Jag började åka skidor i Zacks ålder och jag körde också störtlopp med struten och utan stavar. Mamma och pappa var långt efter och smått nerviga. tror han kommer älska åka skidor senare också. bra ålder att börja i.