bambi

A blast to the past
 
Vi hade 80-tals kväll igår med plankstek och Batman-film.. haha! Vi åt middag på en väldigt trevlig restaurang som heter Di Spagna som har pizza, pasta och annat. Jag var så sjukt sugen på plankstek, det var ju evigheter sen jag hade det på restaurang!
 
 
Jag har lite av en hårkris just nu. Var till frisören för några dagar sen och jag blev ROSA i hårbotten av blekning och färgen (syns inte så mycket på bilden). Men nu så ska jag låta håret vila = inte tvätta håret på flera dagar. Så att allt lugnar ner sig (tror att det är hårbotten som är irriterad). Jag som annars tvättar håret VARJE DAG (jag vet, det sliter så på håret, jag har redna fått en massa skäll av min frisör för det), så det känns inte bra med håret. Inte bra alls. Känns så slitet och tunnt, ska man inte känna sig finare i håret efter ett frisörbesök?!?
 
 
Men gott var det i allafall med plankstek och filmen "The Dark Knight Rises" var bra. Lite väl mycket action, men  helt klart sevärd film! Och det var himla skönt att få några timmar för oss själva... för att sen komma hem till detta:
 
#1 - Malin S

Åhh, men vad gott med plankstek!

#2 - Rita

Välbehövligt att få umgås på tu man hand ibland! Och lika härligt att få komma hem till nånting så gulligt som på bilden!

#3 - Fina Frun

Plankstek som är så gott!
Fast jag slår vad om att det mysigaste med hela kvällen, var att komma hem till de små sötnosarna i sängen. Eller?

Svar: Jo, det var kanske den bästa delen av kvällen :)
bambi