bambi

Dagens tips: Billiga badhanddukar och sängkläder till barn
Jag brukar inte handla på Lidl, men idag så kunde jag inte låta bli att gå dit och köpa med mig lite badhanddukar till barnen. Dom har nämligen inga, utan har fått använda våra "tråkiga" vuxenhanddukar när vi har varit och badat och så. Det har känts lite som "ja, men det duger väl tå dom också..." men när man hittar fina Hello Kitty handdukar för 79,50 så kändes som att det kanske är lite roligt för dom att ha egna handdukar.
 
 
Sen så passade jag på och köpa påslakanset med Hello Kitty också för 149 kr/st. Barnen har annars Tummen sängkläder och IKEAs barnsängkläder.
 
Sen passade jag på att köpa florsocker och Philadelphiaost som var mycket billigare där.... det går ju åt en del sånt här hemma  ;)   Nu dags att tvätta!! Hoppas att ni får en fin torsdag  :)
 
#1 - Fina Frun *TÄVLA om en Personlig Almanacka*

Underbart! Jag älskar Hello Kitty, kanske skulle köpa lakan till mig själv ;)

#2 - Lola

Åh, "tummen" sängkläder, är det karaktären Tummen, den lilla risa saken? :)

Svar: Ja, det är den rosa figuren :)
bambi

#3 - Anonym

Billigt och bra! Hade de några andra mönster än hello kitty? Tycker så illa om den katten ..

Svar: Det fanns Spiderman också
bambi

#4 - Fröken M

Perfekt ju ! Lidl är inte så tokigt faktiskt :)

#5 - Jenny - mammaliv i Nashville

Jag inspireras så mycket av ditt genus-tänk & tycker det är så fint att du låter dina barn vara så fria när det kommer till färger osv. Här i USA ju allt så extremt med pojk & flick-saker & jag försöker allt vad jag kan att blanda. Tex köpa leksakskök, dockor, men även tåg, bilar osv. Min omgivning tycker jag är knäpp! haha. Skönt att hämta inspiration & pepp härifrån när man får "mothugg" var & varannan dag.
Tycker du är en sån fantastiskt fin mamma!

Svar: Men tusen tack för dom fina orden! Va glad jag blev av att läsa din kommentar!Ja, båda barnen gillar Hello Kitty så därför fick nu båda handdukar och sängkläder. Men båda gillar också Bilar (Zack lite mer än Leah dock), Nicke Nyfiken och Pippi.
bambi

#6 - Frida

Vilak fina sängkläder, synd bara att jag inte har barn än.
Kan bara hålla med dig i att det går åt mycket philadelphiaost och florsocker. baka red velvet cupcakes idag med creamy cream cheese frosting och skulle ha 14 dl florsocker...! Bra med billigt på lidL
Gillar verkligen din blogg och blandningen på inlägg

#7 - ellenojag

Tack för tipset, ELlen kommer älska sängkläderna med den där "jäkla" katten på ;)

#8 - Anki

Hej. Glöm inte köpa mandelmjöl när du är på Lidl. :-) Tack för en bra och inspirerande blogg!