bambi

Dejt med Lofsan och Lady Dahmer
 
Har spenderat dagen hemma hos Lofsan tillsammans med Lady Dahmer. Vi har ätit lunch, cupcakes och pratat om barn och bloggar. Det var jätteroligt, vilket märktes genom att tiden gick supersnabbt!
 
Lofsan fixade en supernyttig lunch medan jag stod för onyttigheterna - chokladcupcakes med vitchokladfrosting. Så blir det när man slår ihop en träningsbloggerska och en bakbloggerska (kan man kalla mig det?!?), men jämnar det inte ut varann då??
 
(Dock lite till mosade under transporten)
 
Cupcaksen gick åt, så det får jag tolka som ett gott betyg. Frostingen blev ett helt nytt påkommet recept som kom till efter ett misslyckande.... som verkligen blev supergod! Receptet dyker upp senare på bloggen förstås  :)
 
 
Det är lite roligt att vi tre bloggerskor är så olika, men ändå har så lika värderingar och tankar om mycket. Nog för att jag har fått mycket via bloggen men nog är det allra bästa alla fina vänner! Och det är rätt så roligt att kunna prata "blogg" och fota maten utan att behöva skämmas  ;)   (Haha, fast jag skäms nog knappt längre.... faktiskt...)
#1 - ellenojag

Vilken härlig bloggdejt! Håller med dig, helt klart det bästa- alla vänner man träffar!

#2 - Lola

Klart det jämnar ut sig ;)

#3 - Katarina

Mums, muffinsen ser goda ut! Fint med bloggvänner!

#4 - Katarina

Mums, muffinsen ser goda ut! Fint med bloggvänner!

#5 - Frida

Vilka fina stjärnor du hade på cupcakesen. Har du tips på var man kan handla prisvärde baktillbehör så som strössel, formar och förg.

Svar: Just dom stjärnorna är inköpta i USA men annars så är Strössel & Annat en bra webbutik :)
bambi

#6 - ❤ TUMADRE - ensamstående mamma till två ❤

Åhhh, vad jag önskade att jag hade suttit där i ett hörn också med er alla tre fantastiska tjejer/bloggkollegor och underbara barn! Verkar som att ni hade trevligt! :-)

Svar: Men nästa gång måste ju du vara med!! :)
bambi

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Ser ut som ni haft trevligt!

#8 - Hanna Karlsson

Muffinsen ser jättegoda ut. :-)

#9 - sophie

Vad kul tjejer! <3