bambi

En färgglad garderob med kläder gjorda för att leka i!
Så här ser barnens garderob ut just nu. Zacks tröjor hänger på galgar. Leahs tröjor är ihopvikta och ligger högst upp till höger och sen är barnens byxor till vänster. Vi kanske skulle behöva en till garderob men detta får duga så länge. Barnen har nästan samma storlek nu också, båda kan ha runt 98 cl.
 
Men som ni ser så försöker jag se till att barnen har ALLA färger i sin garderob. Så kan dom själva välja vilken färg dom vill ha just den dagen. Plus att färgglada kläder påverkar förstås  både oss som möter barnen men också barnen själva. 
 
Man känner ju själv att vissa byxor får man bara lust att börja dansa i när man sätter på sig dom, medan andra kläder vågar man knappt röra sig i. Men jag vill ha kläder som barnen vågar leka i!
 
Igår morse när vi var i lekparken så hade det regnat under natten så det var lite blött och geggigt på en del ställen (inte överallt). Zack som är lite försiktig av sig vågade inte riktigt leka överallt men jag sa att det gör inget om dom blir smutsiga, vi tvättar kläderna! Sen kom en annan mamma med sin lille son som hade på sig en Ralph Lauren piké och ett par khaki shorts, som sprang efter sonen och sa "nej,nej, akta! du kan inte gå där, du kan inte göra så!". Varför klär man barnet i kläder som den inte kan/får leka i och sen tar med den till lekparken?
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Ja det har jag med funderat över! Skitiga ungar är lyckliga ungar!

#2 - Pernilla

Färg är så fint och håller med om att det ska vara bekvämt och att de ska kunna leka i det utan problem =)

#3 - Anonym

Visst undrar man. Jag blir heltrött på föräldrar som inte låter barnen vara just barn.
Varför skaffar man då kids? Ärd et en statuspryl, ett måste-ha eller en accessoar?

Svar: Ja, det kan man undra lite grann. Varför är kläderna viktigare än barnet??
bambi

#4 - Åsa

Och Anonym är jag...
MVH
Tant Skarp

#5 - Linda-Mamma till Alfred

Helt underbar du har verkligen,underbar design,fixat själv?
Kul att du kikade in hos oss, hur halkade du in hos oss eller brukar du smygläsa vår blogg;)
Ja så grymt trist att folk måste backa ur i sista sekund när man handöat & fixat med allt =( Men,men det blev grill & gott & spel med ett vännerpar istället, kanon trevligt;)

Svar: Nej, det är Lady Dahmer som har fixat designen! Jag halkade in hos dig :) Tittar nog in snart igen! :)
bambi

#6 - Ulle

Håller med dig, prio ett är att barnen kan röra sig och leka ordentligt.
Apropå designpratet här ovanför....jag läser de flesta bloggar via google reader, men din klickar jag alltid in till för att designen är så härlig! Cred till dig och LD! :D

Svar: Tack :) Håller med om att LD har gjort ett toppen jobb med designen! :)
bambi

#7 - Claire

Du är en riktig förebild som mamma! Mamman i familjen där jag jobbade som au pair blev jättearg på mig när hennes son blivit smutsig, men han var ju bara ute och ville leka!

Svar: Tusen tack för dom fina orden Claire och va glad jag blir att du fortfarande läser min blogg :)
bambi

#8 - Sus

Helt galet att Barn inte ska Få RÖRA sig på sitt barnavis:(
Lite sur blir jag när jag hör sånt! jag brukade alltid säga - Tvättmaskinen är uppfunnen! Lek! Smutsa mycket så länge det är KUL!

Kraaaam

#9 - ellenojag

Ja, det var ett riktigt lyckat restaurang besök häromkvällen, Ellen satt som ett ljus (det händer ju inte alla gånger ;)

Håller med dig helt, barn ska kunna leka i kläderna, och vad jag vet enligt egen erfarenhet, så funkar Ralph Lauren alldeles utmärkt att tvätta också ;) Ellen går både på kalas och leker i sandlådan/stranden, klättrar i träd, leker på dagis, äter blåbär i sina klänningar, som sagt bara kasta in i tvättmaskinen när hon kommer hem :)
mysig söndag på er uppe i storstan! KRAM

Svar: Tack! KRAM
bambi

#10 - BATT

å så gulligt!
Heey, har startat igång en mini bloppis på bloggen, checka gärna om det finns nått du är intresserad utav!! :)

Svar: Tack!
bambi

#11 - ansepanse

visst är det härligt med färg på barnkläder och jag håller med dig om att inte ska man klä barnen så att de inte får leka och lorta ner sig
kul att du hittade in till mig
kramar

#12 - Viktkamp

jag är på ditt spår =) Alla färger och lekvänliga kläder!

#13 - Stina

Jag håller med dej!! Lekvänliga kläder till alla barn i alla färger!

Angående att plocka saker hela tiden så stör jag mej inte på leksaker överallt men när vuxna människor inte plockar undan efter sej!!! Det trots att jag själv är slarvig av mej, jag ursäktar mej med att det faktiskt är jag som städar mest, då får man vara lite slarvig ;-)

#14 - Barbamammas

Underbart att höra! Färgglada och lekvänliga kläder för både killar o tjejer är bäst men svårt att få tag i, de flesta kläderna för killar är svarta eller blå med monster på....

Svar: Jag köper faktiskt en del till Zack på "tjejavdelningen" men annars så blir det mycket unisex barnkläder till båda barnen :)
bambi

#15 - Marina Stuberg

Jag håller helt med om att Barn är Barb och måste tillåtas att få leka och skita ner sig. Man gör dem ingen tjänst inför framtiden genom att försöka hålla dem undan allt. Låt barnen leka och bli skitiga tycker jag!!