bambi

Ja, vad var det nu i paketet?

Har ni gissat vad det var i paketet som jag hämtade ut igår?!? Det är något som jag har önskat mig mycket mycket länge. Jag har pussat på den ömt och smekt den fina armen och lovat den att alltid ta hand om den väl.
 
Den kommer nog bli väldigt välanvänd och jag tänkte faktiskt inviga den redan imorgon! Det var lite svårt att välja färg på den bara.... Den finns ju i så många fina färger!!
 
Som några av er kanske förstod och gissade så var det ju ....
 
 
 
 
Det blev en Kitchen Aid istället för en Ankarsrum Assistent då jag kände att jag inte bakar degar så ofta (vilket är typ det enda KA har fått kritik för). Jag läste på mycket mycket och på en del ställen så stod det att Ankarsrum Assistent inte riktigt vispar grädde lika bra på Kitchen Aiden och jag gör ju mest smetar och vispar grädde och sånt lite mer lätta saker. Så då borde väl en Kitchen Aid bli perfekt, tänkte jag! Så, jag hoppas att jag inte kommer att ångra mig nu!!  :)
 
 
P.S. Glöm inte att vara med och tävla om den fina åkpåsen från 7AM Enfant! Perfekt till hösten och vintern!!
#1 - Maddiie

Åh vad läcker den var! Hoppas du haft en bra torsdag hittills :)

#2 - Erika

Fick en KA i examenspresent i våras. Den e underbar. Ja har bakat bullar på 1liter vätska. Förutom att d blev liiiite väl mycke deg gick d alldeles utmärkt att dega oxå! Lycka till ;)

#3 - Katarina

Snygg! Jag har en röd KA och är nöjd med den! Kram

#4 - Johanna

oh en sådan vill jag med ha!

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vad fin!

#6 - Sofia

Åhh en sådan hade gärna fått flytta in hos mig ;-) Helgen består av mycket bakning... Så en assistent vore inte helt fel:-)

#7 - Sandra

Äsch då, bakar man små degar brukar det gå bra! Brukar göra degar på 500-700 ml degvätska (det blir två små bröd) i min kitchen aid, och det går hur bra som helst!

Och det går rätt fort att skumma igenom bruksanvisningen, det är inte raketforskning precis, och lite sunt förnuft och experimentlusta löser det mesta :)

#8 - Cissi

Snygg!!!

#9 - Maja

Hej, jag står valet och kvalet mellan vilken assistent jag ska köpa. Är du nöjd med din Kitchen aid elller rekommenderar du något annat? :) Tacksam för svar.

Svar: Jag är väldigt nöjd, men om man bakar väldigt mycket på en gång (t.ex. mycket bröd) så skulle nog en assistent vara bättre. Denna är dock suverän om man gör "vanliga" satser.
bambi