bambi

Jag har fått tjuvkika på me&i's höstkollektion!
Idag har jag varit iväg och tittat på alla plagg i me&i's kommande höstkollektion (som släpps den 15 augusti). Det fanns så mycket fint! Jag hittade flera plagg till mig själv som jag ville ha också (jag som inte har något plagg från me&i till mig själv sen tidigare). Men det är kanske inte så konstigt när dom har utökat sin vuxenkollektion med 14 plagg, så många så att man kan ha en me&i-träff med bara vuxenkläder om man vill!
 
 
Nu fick jag inte visa er allt... än! Men på onsdag får ni se hela kollektionen! Än så länge får ni se det fina äppelmönstret och min nya favoritkavaj! Perfekt till jobbet eller festen!
 
Men jag kan berätta att andra mönster som kommer att finnas i höstkollektionen är geishor, nallar, ugglor, mm. 
#1 - FIA FIT!

Gillar äppelbodyn skarpt!

#2 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Kommer du ihåg om det fanns några byxor som passar oss som är gravida? Har ett par sköna trekvartsbyxor från förra kollektionen som egentligen är hålla in magen byxor men den har så bred resår att de är de jag gillar bäst nu även om inte magen växt direkt än. Kan ju inte ha dem varje dag *s'

Svar: Jag tänkte inte alls på det, tyvärr! Men på onsdag så ser man hela kollektionen på hemsidan :)
bambi

#3 - BokMamma

Jag blir nyfiken på kläderna med ugglor.

#4 - Popprinsessan

Ska bli spännande att se de nya kläderna. Både dottern och jag har alltid gillat framför allt klänningar till henne, de håller i en evighet trots mycket användande.
Och du, jag tvättar också håret varje dag, även om man inte "ska" :-)
Ha en bra dag!

#5 - elinitis

Ibland blir man nästan sugen på ett barn till bara för att få köpa söta kläder ;-) De där byxorna med äpplet måste vara underbart söta på en liten krypande blöjbak!

Svar: Ja, visst är dom!! :)
bambi

#6 - Emschen

Åh! Ser framemot Me&Is höstkollektion. Tänkte faktiskt på den imorse då vi började fundera på barnens höstgarderob. Shopping shopping. Me like! Haha
Ha en fin dag!

Svar: Du med :)
bambi

#7 - Fröken M

Åh va spännande !!
Viggo har haremsbrallorna med grodan från förra kollektionen och jag hoppas det finns nåt liknande nu :)

Svar: Ja, det fanns faktiskt något liknande... kan jag avslöja ;)
bambi